• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüme kapatılan telefon

durulandinnnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaşlar çok kafaya takan biri olarak size danışmak istedim benim hatam mı?

Ne olur ne olmaz farklı akraba şeklinde anlatacağım(ör; teyzemse halam yaptı gibi)

Teyzemle geçen kış tartışmamız oldu o günden beri aramız iyi değil tartışma ben ile çocukları arasında olmasına rağmen çabuk dolan bir kadın bana inanacak hali yok kendi çocuklarına inandı ki normal.

Bizi bu sabah aradı (babamı 5 kere aramış) daha sonrada beni aradı açtığımda babamın küçük kız kuzenimi hastaneye götürüp götüremeyeceğini sordu bende babama sorup ona geri döneceğimi söyledim ama babam gece işten çıktığı ve oruçlu olduğu için araba süremeyeceğini söyledi bunun ardından arayıp söylediğimde sanki birisine -ki anneanneme- dinlettirmiş gibi bekledi sonra suratıma kapattı. Aramızın çözüleceğini düşünüyordum ama bu durum daha kötü yapacak galiba. Bayramda gitmek istemesemde anneannem orada zorundayım sizce benim hatam mı ben mi büyütüyorum ve bayramda gitmeli miyim?

Karışık olduysa özür dilerim.

Son düzenleme:
anneniz hayatta mı değil mi?teyzenizin evine gitmek zorunda değilsiniz anneannenize telefonla iyi bayramlar diyebilirsiniz
Annem hayatta araları pek iyi değil yalnızca özel günler için bir araya geliyoruz ve anneannem fazla alıngan bir kadın endişem o yönde ama okuyup tavsiye verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Ne olur ne olmaz farklı akraba şeklinde anlatacağım(ör; teyzemse halam yaptı gibi)

Teyzemle geçen kış tartışmamız oldu o günden beri aramız iyi değil tartışma ben ile çocukları arasında olmasına rağmen çabuk dolan bir kadın bana inanacak hali yok kendi çocuklarına inandı ki normal.

Bizi bu sabah aradı (babamı 5 kere aramış) daha sonrada beni aradı açtığımda babamın küçük kız kuzenimi hastaneye götürüp götüremeyeceğini sordu bende babama sorup ona geri döneceğimi söyledim ama babam gece işten çıktığı ve oruçlu olduğu için araba süremeyeceğini söyledi bunun ardından arayıp söylediğimde sanki birisine -ki anneanneme- dinlettirmiş gibi bekledi sonra suratıma kapattı. Aramızın çözüleceğini düşünüyordum ama bu durum daha kötü yapacak galiba. Bayramda gitmek istemesemde anneannem orada zorundayım sizce benim hatam mı ben mi büyütüyorum ve bayramda gitmeli miyim?

Bence engelleyin tekrar ulaşmak istese ulasamasn. Nereye giderseniz de gidin biri için keyfinizi kaçırmayın ve teyze kişisi ordaysa görmeyin duymayın haaa çok üzerinize gelinirse de suratıma kapattığı telefona saysin diyip geçin.

Annem hayatta araları pek iyi değil yalnızca özel günler için bir araya geliyoruz ve anneannem fazla alıngan bir kadın endişem o yönde ama okuyup tavsiye verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Annenizin arasının iyi olmadığı teyze çok lazımdı fikrim bu

anneannenizi o halde arayıp daha detaylı anlatın teyzenizin yaptıklarını ve bu yüzden evine adım atmak istemediğinizi

Gidin anneannenizin elini öpün, bayramını kutlayın. Teyzenizi de görmezden gelip çıkın. Hem anneannenizin gönlü olur hem de yüz vermemiş olursunuz sizi insan yerine koymayan teyzeye. Yaşlılar küsüyor ne yazık ki. Onlara bu durumu anlatmak zor.

Engelle muhatap olma.
Teşekkür ederim hem okuduğun hemde
Bence engelleyin tekrar ulaşmak istese ulasamasn. Nereye giderseniz de gidin biri için keyfinizi kaçırmayın ve teyze kişisi ordaysa görmeyin duymayın haaa çok üzerinize gelinirse de suratıma kapattığı telefona saysin diyip geçin.
Gerçekten çok teşekkür ederim özellikle son dediğinizi kulağıma küpe yapacağım

Gidin anneannenizin elini öpün, bayramını kutlayın. Teyzenizi de görmezden gelip çıkın. Hem anneannenizin gönlü olur hem de yüz vermemiş olursunuz sizi insan yerine koymayan teyzeye. Yaşlılar küsüyor ne yazık ki. Onlara bu durumu anlatmak zor.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi olacak sanırım

Dünya saçması bir mesele olmuş. Yani çok acil önemli bir durum varsa sizi değil annenizi aramalıydı. Bence gitmeyin, kimseyi aramayıp dert anlatmaya çalışmayın. Konuyu çok merak eden sizi arasın. 😄

konu sahibi akrabalık ilişkilerini değiştirerek yazacağını söylemiş. yani bu haltı yiyen teyze değil hala. dinletilen kişi de babanne. böyle bakınca taşlar yerine oturuyor :KK53:

mikser görümce iş başında. klasik.
sen takma baban düşünsün

Annenizin arasının iyi olmadığı teyze çok lazımdı fikrim bu
Aslında halası anladığım kadarıyla o yüzden babasından istiyor babası da helal olsun takmamış bile babanız bile takmıyor sizinkileri siz hiç takmayın değer verilecek insanlar değillermiş bayramda da gitmeyin

Back
X