Yüzümü ve göbeğimi kıl bastı!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Doktora en önemlisi de kocama açmaya utanır oldum bu hamilelikte göbeğimi ve yüzümü kıl bastı çok utanıyorum göbeğe ağda vuramıyorum çok acıyor makina zaten olmaz tüt dökücü kullansam daha sert çıkarsa diye korkuyorum. Yüzüme ne yapıcam bilmiyorum. :mad::mad:

Eşim dalga geçmeye başladı orda permatik var kullansana su var sabun var diyor :KK47::KK47:

Aynı durumdayım dr a gidince göbeğimi açmaya utanıyorum :( Dr a söyledim dokunma şakın hormonal bu durum Doğumdan sonra kendiliğinden geçicek dedi

Aynı durumdayım dr a gidince göbeğimi açmaya utanıyorum :KK43: Dr a söyledim dokunma şakın hormonal bu durum Doğumdan sonra kendiliğinden geçicek dedi
Doğuma kadar böyle nasıl gidecek ki git gide artıyor sanki bir de siyah siyah tövbe yarabbi sinirlerim gerildi iyice dalga geçiyor bir de. Doktor nelerle karşılaşıyordur ondan çok utanmıyorum da kocam farklı işte hele yüzüm erkek gibi oldum offff

Doğuma kadar böyle nasıl gidecek ki git gide artıyor sanki bir de siyah siyah tövbe yarabbi sinirlerim gerildi iyice dalga geçiyor bir de. Doktor nelerle karşılaşıyordur ondan çok utanmıyorum da kocam farklı işte hele yüzüm erkek gibi oldum offff
Benim de yüzümde bişey yok ama göbeğim maşallah saç kıvamına geldi :))
Boşver doktordan utanma onlar kim bilir neler görüyorlardır alışıklar bunlara

Kocan çocuk mu istiyo bakımlı kadın mı bi karar versin. Eşim öyle bişey dese evde harp çıkar bi hafta hiç susmam heralde. Hiç birine dokunma Can'ım geçicek inşlh . İlerleyen aylarda azalıyormuş bazen

Kocan çocuk mu istiyo bakımlı kadın mı bi karar versin. Eşim öyle bişey dese evde harp çıkar bi hafta hiç susmam heralde. Hiç birine dokunma Can'ım geçicek inşlh . İlerleyen aylarda azalıyormuş bazen
Kesinlikle katılıyorum. Çektiğimiz dert yetmezmiş gibi bi de destek olacağına köstek olmasınlar. Destek olamıyolarsa sussunlar hiç olmazsa

Kesinlikle katılıyorum. Çektiğimiz dert yetmezmiş gibi bi de destek olacağına köstek olmasınlar. Destek olamıyolarsa sussunlar hiç olmazsa
Hayır tam tersi olumlu konuşmaları lazım çünkü hamile psikolojisi çok ağır zaten. Ben kızıma hamileyken çok çirkinleşmişim büyük kızıma. Eşim her sabah hamilelik sana yaradı çok güzelleştin bugün daha bi güzelsin diyordu. Nasıl motive oluyordum anlatamam . Resimlerime bakıyorum ucube gribiymişim gözlerimin altı bile mor mor

Hayır tam tersi olumlu konuşmaları lazım çünkü hamile psikolojisi çok ağır zaten. Ben kızıma hamileyken çok çirkinleşmişim büyük kızıma. Eşim her sabah hamilelik sana yaradı çok güzelleştin bugün daha bi güzelsin diyordu. Nasıl motive oluyordum anlatamam . Resimlerime bakıyorum ucube gribiymişim gözlerimin altı bile mor mor
Evet oramız buramız şişiyor acayip yerlerde damarlar çıkıyor kıl çıkıyor çatlak oluyor.. bunların geçici olduğunu idrak edemiyorlarsa ayıp ediyorlar. Destek vereceksin ki karın da psikolojik olarak rahat olsun hiç olmazsa.

Benim de öyleydi canım. Şimdilerde azaldı en azından ilk başlardaki gibi hızlı çıkmıyor. Biraz sabret normale döner doğumdan sonra da bi iki kez lazer yaptırırsın geçer gider.

Doktora en önemlisi de kocama açmaya utanır oldum bu hamilelikte göbeğimi ve yüzümü kıl bastı çok utanıyorum göbeğe ağda vuramıyorum çok acıyor makina zaten olmaz tüt dökücü kullansam daha sert çıkarsa diye korkuyorum. Yüzüme ne yapıcam bilmiyorum. :mad::mad:

Eşim dalga geçmeye başladı orda permatik var kullansana su var sabun var diyor :KK47::KK47:

Mutlaka çok rahatsız edicidir ama çıkan tüyleri sakın alma sonra kalıcı hale gelebilirler hayatın boyunca uğraşırsın. Doğumdan sonra döküleceğini söyledi bana da doktorum.

Ayrıca göbeğe çatlak oluşumu için devamlı besleyici yumuşatıcı krem ve yağlar sürdüğümüz için çıkması normal ama yüze çok anlam veremedim. Kullandığın bir ürün varsa içeriklerini okuyup gerekiyorsa kesmeni tavsiye ederim.

Hahhahaha cok komik ya bu durum. Ben doktora gidince genital bolgemi temizlerdim. Kocam da " sen göbeginde ki killardan utan bence" diye alay ederdi benimle. "Resmen benden daha killisin."derdi. Malasef canim kizim dogduktan üc dört ay sonra hem killar hem saclarim döküldü. Geciyor yani korkmayin ayrica utanmayin herkeste oluyo

Vitamin hariç ilaç kullanmıyorum ama okudum o da kıl yapmaz diyor her yerde. Göbek sanırım herkeste oluyor da benim yüzümü de kıl bastı resmen traş olsam olurum. Yok allah için kocam her konuda çok destek oluyor da bu konuda dalga geçmeden yapamıyor sanırım sağolsun orda traş malzemeleri var gidip traş ol filan diyor. Bende ses çıkartmıyorum bırakıyorum eğlensin :))))

Ben bi de çatlak olmasın diye badem yağı kullanıyorum göbeğime :))
İyice besliyorum yani :D

Burada tecrübeli hamileler var en azından riskli dönemi geçirmişsiniz maşallah. Bende sarı akıntı oluyor çok dolaştığım da yada ani hareketlerde normal mı ?

Vitamin hariç ilaç kullanmıyorum ama okudum o da kıl yapmaz diyor her yerde. Göbek sanırım herkeste oluyor da benim yüzümü de kıl bastı resmen traş olsam olurum. Yok allah için kocam her konuda çok destek oluyor da bu konuda dalga geçmeden yapamıyor sanırım sağolsun orda traş malzemeleri var gidip traş ol filan diyor. Bende ses çıkartmıyorum bırakıyorum eğlensin :))))
Oda normal canim benim sirtim ve bogazimin altinda da vardi resmen sakalim cikti. Gögüslerim ve arasinda da oldu. Normal yani ama insan rahat etmio ben sürekli doktora bunlar cok oldu diyordum.

Benmde karnım öyle ama eşin öyle söylemesin ya. Sen üzülürsün belki. Ama yüz sıkıntılı tabi ağdayl aldırt canım eğer rahatsız eden yerlerdeyse.

İlk uc ay bitince lazer yapiliyor . Ben yaptirmistim. Kagit imzalatiyorlar sadece. Bir kere yaptirdim daha cikmadi. Cok arastirdim ilk uc yapilmiyor birde doguma yakin gogus gobek bikini bolgesi olmuyor

Burada tecrübeli hamileler var en azından riskli dönemi geçirmişsiniz maşallah. Bende sarı akıntı oluyor çok dolaştığım da yada ani hareketlerde normal mı ?

Eğer koku ve kaşıntı yoksa o akıntılar hep olacak canım. Bir de malum havalar soğuk bu mevsimde akıntılarımız artıyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

benim sadece göbeğimde var tüylenme ama doğumdan sonra zaten dökülüyormuş merak etme ayrıca tüy dökücü kesinlikle kullanma bebeğe geçiyor

Back
X