Yüzümün sağ tarafı yamukmuş :)

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim:) Aynadaki görüntümüzle başkalarının bizi gördüğü şeklin farklı oldğunu biliyordum ama bu yamukluk çok gözüme batmaya başladı kaşımda özellikle sağ kaşım aşağıda, sağ gözüm baya bayık falan :d Sol profilden çok güzelken sağdan berbat çıkıorum:d Yüz yogası fayda eder belki :))))

Üşenmedim şimdi yaptım dediğini.Çirkin çıkmadım ama yüzüm daha tombikmiş

de ki dediğiniz dogru ama olsun ben genede güzelim yaaaa

aynaya bakıyorum baktım vallahi güzelimmmm

Aynadaki goruntumuzle gercek goruntumuz nasil farkli yaa bayaa ayni bence sadece aynaya baktigimizda kendimizi daha gzl goruruz o da farkli bir mevzu

Ayni sey benim de sol tarafimda var. Surekli soluma yattigim icin hep. Ama baska turlu uyuyamiyorum. Siz de de saga yatma durumu varsa ondan olabilir.

Aynadaki goruntumuzle gercek goruntumuz nasil farkli yaa bayaa ayni bence sadece aynaya baktigimizda kendimizi daha gzl goruruz o da farkli bir mevzu

://onedio.com/haber/turk-fotografcidan-harika-bir-calisma-yuzumuzun-sagi-ve-solu-ayni-midir--252485

Inceleyin cok ilginc bir galeri

baya baya tipin kaymış yahuuu şaka bir yana çoğu arkadaşın söylediği gibi hepimizde aynı durum var az veya çok.. hepimiz kayığız

Aynada yüzünüze uzun süre bakarsanız simetrisinin değiştiğini görürsünüz
Her insanda var. uzun ya da kısa büyük ya da küçük

aynaya bakıp ooo superiz deyip foto cektiginde bu ne be diyorsak ayna bizi kandırıyor

Benimde göz bebeğim dikkatli bakınca biri daha yukarda, diğeri hafif aşağida kalıyor, bunu farketmek için cok dikkatle bakmak lazim gerçi.
Eşime soruyorum hayır aynı diyor ama aynı değil bana göre.

Birde aynada tebessüm ederken bi tarafımda göz altim cok hafif torbalanıyor, diğerinde bişi olmuyor.

Onuda sordum eşime, gülen bütun insanlarda öyle olur, ikisi birden torbalanmaz, hem sana öyle geliyor gayet normal dedi..

Ay bilemedim ama her insanin taktigi bisiler oluyor suratında

allah yaratmış inan bana yüzümüzde en ufak bir kusur yok sana öyle geliyor kesinlikle

Bebeklik döneminde geçirilen pozisyonel veya kraniosinoztoza bağlı plagiosefali olabilir. Kalıcı hasar bırakmıştır. Bebeklere cerrahi işlem yapılıyor. Büyüklere yapılıyor mu bilemiyorum.
Mesela büyük kızımın burnuna,alnına ve belki çenesine işlem yapılacak kesin kararımızı verirsek.
Karşıdan bakıldığında anlaşılmıyor fakat aynada görüntü eğri.

Üşenmedim şimdi yaptım dediğini.Çirkin çıkmadım ama yüzüm daha tombikmiş

Nası yaptınız ben yazıdaki uygulamayı tam anlamadım :)

Ayni sey benim de sol tarafimda var. Surekli soluma yattigim icin hep. Ama baska turlu uyuyamiyorum. Siz de de saga yatma durumu varsa ondan olabilir.

Evet sağ tarafıma yatarak uyurum hep ondan olabilir.

Butun yuzler boyle;asimetrik. Normal yani :) benim de sag tarafimla sol tarafim farkli. Kaslarim duzgun alinmazsa biri yukari biri asagi bakiyor, hatta bu yuzden artik kendim aliyorum. Nadiren kuafore gidip toplattiriyorum. Yuzler simetrik olunca hic hos durmuyor zaten,buna dair calismalar falan da mevcut.

Benimde vucumda sağ tarafimdaki organlar bir kac milim daha buyuk.
Mesela sag gözüm sola göre buyuk gibi.
Sag göğsüm de sola göre biraz büyük.
O kadar cok fark yoksa sorun yok. Milim oynama bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…