Yüzümün sağ tarafı yamukmuş :)

gece en cok hangı tarafa yatıyorsan o tarafta sekıl bozuklugu daha cok olur
bu butun ınsanlarda boyle
mesela ayna karsısında gul ve kaz ayaklarına bak bı tarafda daha belırgın oluyo onun gıbı

Agzinizin sag tarafinda eksik veya geride olan dişiniz var mı? Diş eksikligi de zamanla yuzde hafif sarkmaya neden olabiliyor diye okumustum. Benim kopek dislerimden biri cok geride ve yuzumun kasim burun deligim gozum dudagimin kenari asagi dogru hafiften, yanagim da daha şiş gorunuyor bu yuzden.

Ayy bende aynı dertten müzdaribim. Sol profilden on numara çıkarım sağ profil amcamın oğlu
Aynada manken gibi bazı fotolarda mahmut ağa Neyse beğenen beğenmiş deyip teselli oluyoruz

Yani şimdi zaten aynada gördüğümüz gibi değiliz ayna bi defa terstir zaten. Sağı sol, solu sağ yapar. Simetrik olmadığımızı da biliyorsunuz. Hatta simetrik olsak daha çirkin olurduk. Ve dijital cihazlar da cihazına, kamerasına, ortam ışığına bilmem nesine göre hep değişir.

sag elle sol elin aynı degil . yüzünde milimi milimine simdtrik degil benim de sag solum farklı

ben bir tek kendi çektiğim resimlerde beğeniyorum kendimi ben dışında kimse o doğru açıyı yakalayamıyor arkadaş

Yüzümüzün sağı ve solu aynı değildir zaten. Bir fotoğrafçının bir yarıyı ikizleyip photoshopla birleştirdiği bir çalışma vardı. Ona bir göz atın isterseniz. Iki taraf aynı olsaydı hic hoş gorunmeyecegini fark edeceksiniz.

Var ben
Bu yaşıma kadar ilk kez geçen sene bişey farkettim, ama yüzümde değil gözümde

Aynada fotoğraflarda bariz bir şekilde göz yuvarlağım bir gözümde orantılıyken diğer gözümde orantısız
Orantısız olan göz yuvarlağımın alt kısmında gözümün beyazı görünüyor, diğerinde görünmüyor (anlatabildim mi bilemedim:) )

Bunun için göz doktoruna gittim, adam iyice sinirimi bozdu
Bana diyorki gözlerinde bir problem yok
Zaten senin suratın orantısız

Nası ya dedim
Geldi parmağıyla suratımın ortasına bi çizgi çekti
Sağ tarafın tamanen başka sol tarafın tamamen başka diyo
Gözünde ondan öyledir diyo
Yahu dedim bu göz olayı yeni oldu böyle değildi
Güldü yok dedi senin göz hep böyleymiş yeni farketmişin

En son eve gitip bir yıl öncesine ait fotoğraflarımı getircektim öyle deli etti beni

Özgüvenimi sarstı o günden beri estetik düşünüyorum

Bide herkesin orantılıymış benimki anormalmiş
Hey allahım

İnsan kendini olduğundan 10 kat daha güzel görürmüş diye bir yazı okumuştum maalesef

Merak etme bende de var ayni durum canim.. Sol profilden daha iyiyim, bu yuzden daima soldan foto cekilmeyi tercih ediyorum.. Sagdan ya da direk onden cekilen fotolarda bi tuhaf cikiyorum sanki.. Cok ilginc gelirdi bana bayadir da farkindayim bunun
Problem etme bu kadar canimcim..
Disaridan cok farkedilmiyor zira ablam ve annemi deli ederdim benim sagimla solum farkli diye, bir turlu farkedemezlerdi

Bebim de burnum bir taraftan düz bir taraftan yamuk
Nisanlıyken eşimi hep sag tarafımda tutuyordum. Soluma geçse hemen ben sağına geciyordum.

Benim de sağ yanağım daha ince, sağ gözüm biraz daha çukurda kalıyor aynaya dikkatli bakınca fark ettim. Annem hep sağ tarafına yatıyorsun, bundan kaynaklıdır dedi. Gerçekten bir sure sol taraf üstüne yatınca biraz daha esitlendigini fark ettim. Sen de bir dene istersen

Yüzün sağ ve sol tarafı her insanda birbirinden farklıdır. Hatta bir doktorun internet sitesinde görmüştüm. Adriana Lima'nın yüzünü bu açıdan inceliyordu. Onun da farklıydı. :) Yani normal bir şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…