Ayy bende aynı dertten müzdaribim. Sol profilden on numara çıkarım sağ profil amcamın oğluKızlar merhaba, aynaya bakarken kendi yüzümü beğeniyorum ama fotoğraflarda aynadan olduğumdan baya farklı çıkıyorum,beğenmiyorum hiç fotoğraflarda kendimi. Bunun sebebini araştırırken yüzümün sağ ve sol taraflarını ayrı ayrı çektim ve sağ tarafım bildiğiniz daha aşağıda. Sağ kaşım soldan bikaç mm aşağıdan başlıyor, sağ gözüm sola göre daha bayık daha aşağı doğru kenarları ve sağ yanağım daha şiş duruyor. Sol profilimi beğeniyorum ama sağ berbat çıkıyor :d Var mı böyle suratı olan, bunun bir çaresi var mı ? Daha simetrik hale getirmek için ne yapabilirim? Çok belirgin değil ama ben kendim bakınca farkediyorum yani.
Ayy bende aynı dertten müzdaribim. Sol profilden on numara çıkarım sağ profil amcamın oğlu
Aynada manken gibi bazı fotolarda mahmut ağaNeyse beğenen beğenmiş deyip teselli oluyoruz
Kızlar merhaba, aynaya bakarken kendi yüzümü beğeniyorum ama fotoğraflarda aynadan olduğumdan baya farklı çıkıyorum,beğenmiyorum hiç fotoğraflarda kendimi. Bunun sebebini araştırırken yüzümün sağ ve sol taraflarını ayrı ayrı çektim ve sağ tarafım bildiğiniz daha aşağıda. Sağ kaşım soldan bikaç mm aşağıdan başlıyor, sağ gözüm sola göre daha bayık daha aşağı doğru kenarları ve sağ yanağım daha şiş duruyor. Sol profilimi beğeniyorum ama sağ berbat çıkıyor :d Var mı böyle suratı olan, bunun bir çaresi var mı ? Daha simetrik hale getirmek için ne yapabilirim? Çok belirgin değil ama ben kendim bakınca farkediyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?