Yüzünde skarları olup bundan kurtulabilen oldu mu?

merhaba hangı doktora yaptırdın bılgı verebılırmısın

Sonuçlarından memnun musun lazerin üstünden 1 buçuk sene geçmiş ama

Merhabalar, hesabımda sorun olduğu için uzun süre giremedim kusura bakmayın. Fraksiyonel lazer bana iyi gelmedi kararma güneş lekesi tarzı lekeler oluşturdu. Geçen seneAltın iğne (scarlet) (infini) +prp yaptırdım, bu kış da yine infini+karbon peeling yaptırdım. İşlem diğerlerinden daha etkili, başka şeylerle hiç oyalanmayın bence altın iğne derim. İzler yeniye prp yi mutlaka yaptırın ama eski izlerde etkisi daha az.

merhaba hangı doktora yaptırdın bılgı verebılırmısın

Merhabalar, hesabımda sorun olduğu için uzun süre giremedim kusura bakmayın. Fraksiyonel lazer bana iyi gelmedi kararma güneş lekesi tarzı lekeler oluşturdu. Geçen seneAltın iğne (scarlet) (infini) +prp yaptırdım, bu kış da yine infini+karbon peeling yaptırdım. İşlem diğerlerinden daha etkili, başka şeylerle hiç oyalanmayın bence altın iğne derim. İzler yeniys prp yi mutlaka yaptırın ama eski izlerde etkisi daha az. Doktor bilgisi vermeyim ben de her sene farklı bir dr geçiş yapıyorum çünkü Ama kesinlikle kaliteli malzeme kullanan, işlemi kendisi uygulayan ve bilinen drları tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…