• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüne bak, sadakatini anla!

uzmanlara göre, kadınlar sert yüz hatlarına sahip erkekleri rekabetçi, yumuşak yüz hatlarına sahip erkekleri iyi bir eş ve iyi bir baba olabilecek kişiler olarak değerlendiriyolarmış..evlenilecek erkekler yumuşak yüz hatları olanlarmış yani yerimseniben

ölemiymiş...:asigim:

Bence insanlar çiğ süt emmişlerdir ne zaman ne yapacakları belli olmaz. ne yumusak suratlar var kadının iflahını kesiyor. ne sert erkekler var en aptal kadına kul köle oluyor.

öle yüzle müzle anlaşılmaz kesinlikle kader kısmet.
kavun olsalardı keşke kıcını koklayıp alırdık he

ben öyle pek anlamam normalde zaten insanların yüzüneçok dikkatli bakmam ama sevgilimde herşeyi anlıyorum valla ne düşündüğünü bile çok garip bazen buluştuğumuzda banaöyle bakıyor ki seni seviyorum demesine gerek yok o bakışları hiç birşeye değişmem. bazen bakıyor ama gözlerinden başka bişey düşündüğünü anlıyorum. direkt noldu diye soruyorum mutlaka bişey olmuş oluyo. yanımdayken canı sıkkınsa hiç bir şekilde saklayamaz benden yüz şekli o farkında olmasada değişik oluyor. güzel bişey bence onu çok iyi tanıdığımı düşünüyorum...

onun bana bakarken gözlerindeki ışığı
görmeyecek kadar kör değilim
aşkla,umutla bakıyor
konusurken benimle yüzündeki
o tebbessüm bana haerşeyi anlatıyor

ben saçma buldum açıkçası
sadakt sevgi vs yüze bakıp anlaşılır mı hiç
ama bakışlar olabilir bak

Ama Soelde Bısey Var Gozlerrr Zannetmıyorum Insan Sevmedıgı Bırıne Alddattıgı Bırıe Ask Dolu Sevgı Dolu Bakamazz Sız En Iyısı Gozlere Dıkkat Edın

Back
X