- 20 Şubat 2017
- 854
- 3.067
- 28
- Konu Sahibi HAYALET CASPER
-
kesemem ki eşlerimiz görüşüyor, iş yapıyor..
Hiç sinir olmayın, tecrübeyle sabittir, insanlara çok değer vermeyeceksiniz, hayatınız boyunca yüzünüze gülen ama arkanızdan dedikodunuzu yapan çok insan tanıyacaksınız, dostluklar eskidenmiş, şimdilerde ilişkiler hep yüzeysel, hayatı bir tiyatro sahnesi olarak görün, çevrenizdekileri de rol yapan birer oyuncu, onlar oynar sizde karşılık verirsiniz, ben yapamam diyorsanız tümüyle görüşmeyeceksiniz ama görüşmek zorunda kalacağınıza göre umursamayın ve rolüne karşı rolünüzü oynayın.bazı ortamlarda denk geliyoruz ama hiçbişey olmamış gibi davranıyor. sinir oluyorum....
Aynı tarz bir arkadaşım vardı,küserdi ara ara.Merhaba hanımlar.. Eminim hepinizin başına gelmiştir. Tavsiyeye ihtiyacım var. Bir zamanlar çok yakın olduğum bir insan.. Ailecek görüşürdük, sürekli beraberdik. Bazı sorunlar oldu ve bu şahıs bende yaşça büyük.. Ablalık bekledim. Ama o benden daha çocukça davrandı. Küstü, trip attı.. Hep benden bekledi adım atmamı. En son ki küsmesinde hiçbir olay olmadı emin olun. Durduk yere iletişimi kesti.. Yazdım, msjlar attım.. paylaşımlarına yorum yaptım. hep tek kelime cvplar.. baktım kaale almıyor ben de ona hiçbişey yazmadım. sonra günler geçti. bir baktım ki daha önce bana laf ettiği arkasından saydırdığı insanla can ciğer olmuş. evlerine falan gidiyor.. bu şahıs yüz yüze bir yerde denk geldiğimizde sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor. ama arkamdan konuşuyor mu bilmiyorum. bu ikiyüzlülük değil de nedir?
Hiç sinir olmayın, tecrübeyle sabittir, insanlara çok değer vermeyeceksiniz, hayatınız boyunca yüzünüze gülen ama arkanızdan dedikodunuzu yapan çok insan tanıyacaksınız, dostluklar eskidenmiş, şimdilerde ilişkiler hep yüzeysel, hayatı bir tiyatro sahnesi olarak görün, çevrenizdekileri de rol yapan birer oyuncu, onlar oynar sizde karşılık verirsiniz, ben yapamam diyorsanız tümüyle görüşmeyeceksiniz ama görüşmek zorunda kalacağınıza göre umursamayın ve rolüne karşı rolünüzü oynayın.
Evet kesinlikle zeka yaşı benden küçük bir görseniz ergen gibi laf sokmalar. Sanırım eşim kabul ederse onunla tamamen iletişimi kesicemAynı tarz bir arkadaşım vardı,küserdi ara ara.
En son dayanamadım ve komple sildim hayatımdan,bir daha da asla ve kata küsen insanla işim olmaz,hayat felsefem haline de getirdim ve çok faydasını gördüm.
Sonra hiç alakasız birinden duydum ki beni çok özlüyormuş
Umursamadım,küçük olan ben olgun olan ben,niye
Deli miyim,hayır
Önce büyüyecek sonra benimle belki arkadaş olabilir.
Ben o kadar kıymetliyim işte,size de öneririm.
Evet katılıyorum daha da zor muhatap olurumSalla gitsin ya çok bile mesaj atmışsın ne gerek var hiç muhsttap olma iki yüzlü zaten Allah bilir senin arkandan ne diyor
ee tamam işte normal değil belli ki.Mune abla bu kişi akrabamız sayılır ve daha önce de benimle defalarca çocukça tartıştı benden 10 yaş büyük. Ve hep ben adım attım. Şimdi kendisinden 15 yaş küçük biriyle kanka gibi takılıyor çok komik görünüyorlar. Sosyal medyada sürekli sallıyor bana. Alenen adımı yazmıyor ama bana yazdığını herkes anlıyor... ama bir ortamda denk gelince benimle muhabbet edecek kadar da yüzsüz
Benim etrafımda böyle insan pek yoktur o yüzden biraz taktım ama takılacak insanlar değilmiş haklısınızee tamam işte normal değil belli ki.
sen de mecburi görüşmelerde merhaba merhabadan öteye geçmezssin.
her yerimiz böyle insanlarla çevrili.
hangi birine kafayı takalım.
boşvermeyi ve yerine göre politik olmayı öğrenmelisin.
Canım, şuraya konu açıp fikir alışverişi yapmana bile değmez öyle insanlar.
Ya böyle birisi olduğunu farkedemeseydin ne olacaktı
çok şükür ki göstermiş ne olduğunu ne mutlu sana
eğer eşleriniz birlikte çalışıyorsa durumu kendi eşine anlatıp o bayanla çok muhatap olmak istemediğini dile getirirsin birlikte birşeyler yapmak zorunda da kalmazsınız
ama senle iyiyken birileri hakkkında birşeyler söyleyip söylediği kişinin de yüzüne gülebilen biri ise
aynısını sana da yapacak, senin hakkında başkasına konuşacak buna hazırlıklı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?