hiç sevmediğim durumların ortasına düştüm ya inanamıyorum gerçekten.hayatımda en hoşlanmadığım şeydir birinin yüzüne gülüp arkasından konuşulması.daha nişanlanalı 2 ay oldu ve arkamdan dönen dedikoduları nişanlım sayesinde öğrenmiş oldum.herkesle iyi geçinmeye gayret ediyorum zaten yapım öyledir kimseyi kırmam güleryüzümü eksik etmem ama ben iyi davranmakla hata etmişim.bayramda nişanlımın ailesine gittik aile apartmanında oturuyorlar 4 amcasıyla ailesi dedesi aynı apartmanda oturuyor.hepsini gezdik gülüp sohbet ettik güzel geçti ama ben daha çıkar çıkmaz arkamdan dedikodum başlamış kadınlar arasında neymiş eteğimi beğenmemişler.ya böyle bişey denir mi sizene eteğimden kıyafetimden bunu konuşmuşlar hiç utanmadan nişanlım duymuş bunu bozmuş hepsini banada sinirle anlattı bidahaki bayram gitmicez hiçbirine dedi inanılmaz sinirlendim öyle mini etek falanda değil giydiğim yani uzun bu aralar herkesin giydiği eteklerden biri.dedikoducu insanlardan nefret ediyorum bidahaki bayramada inadına aynı eteği giyip gidicem :)
hiç sevmediğim durumların ortasına düştüm ya inanamıyorum gerçekten.hayatımda en hoşlanmadığım şeydir birinin yüzüne gülüp arkasından konuşulması.daha nişanlanalı 2 ay oldu ve arkamdan dönen dedikoduları nişanlım sayesinde öğrenmiş oldum.herkesle iyi geçinmeye gayret ediyorum zaten yapım öyledir kimseyi kırmam güleryüzümü eksik etmem ama ben iyi davranmakla hata etmişim.bayramda nişanlımın ailesine gittik aile apartmanında oturuyorlar 4 amcasıyla ailesi dedesi aynı apartmanda oturuyor.hepsini gezdik gülüp sohbet ettik güzel geçti ama ben daha çıkar çıkmaz arkamdan dedikodum başlamış kadınlar arasında neymiş eteğimi beğenmemişler.ya böyle bişey denir mi sizene eteğimden kıyafetimden bunu konuşmuşlar hiç utanmadan nişanlım duymuş bunu bozmuş hepsini banada sinirle anlattı bidahaki bayram gitmicez hiçbirine dedi inanılmaz sinirlendim öyle mini etek falanda değil giydiğim yani uzun bu aralar herkesin giydiği eteklerden biri.dedikoducu insanlardan nefret ediyorum bidahaki bayramada inadına aynı eteği giyip gidicem :)
nişanlım zaten hepsinin ne olduğunu çok iyi biliyor şükür.hep benim tarafımda ama ben onlara o kadar iyi davranıyorum ayıptır bi kıyafetin dedikodusunun yapılması bana o kadar ters ki kimse için öyle konuşamam çok kırıldım
hayat tecrubesi işte canım, daha neler görceksin neler, bu bişey değil yani
Alış alış. Kadınların genetiğinde var bu. Dışarda da birini görsek yine elştiriyoruz yine. Şu olmamış, bu uymamış, söyle olsaymış falan.
Senin durum biraz aile içine, hafif de kıskançlığa kaçıyor ama takma. Bak nişanlın ne güzel korumuş, kollamış
Konuşur konuşur susarlar.
Siz mutlu olmaya bakın.
BUnlar zararsız dedikodular, hepimiz yaparız zaman zaman bu kadar alınmanıza ve onlara karşı farklı bir tavır takınmanıza gerek yok bence. Ben hayatımda dedikodu sevmeyen birini tanımadım çünkü. Sadece özellikle zarar vermek için laf taşıyan, ortalığı karıştırmak isteyen insanlardan korkmak lazım. Geri kalanı hepimiz yapıyoruz zaman zaman.
İnsanlar konuşur .Siz olmazsanız başkasını konuşur çünkü insanlar konuşur.
Size iftira atılmadıkça , hakkınız gasp edilmedikçe takmayın.Sakın ola bunları dert etme ,nişanlının kafasını da şişirme .
Sever çünkü insanlar konuşmayıı..
Yok güzel arkadaşım bende öğrendim geç oldu biraz ama öğreniyor insan .Takmamayı ciddi anlam da yaşamak gerek.Egonu koy bir kenara .yok nişanlıma asla şikayet etmem o anlattı bu durumu kendi sinirlenmiş çok diğer bayram gitmicez diyordu evet insanlar konuşur ağzı olan konuşuyor malesef arkadan konuşmak marifet sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?