yüzüne gülüp arkadan konuşanlar

hayall35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
240
96
73
hiç sevmediğim durumların ortasına düştüm ya inanamıyorum gerçekten.hayatımda en hoşlanmadığım şeydir birinin yüzüne gülüp arkasından konuşulması.daha nişanlanalı 2 ay oldu ve arkamdan dönen dedikoduları nişanlım sayesinde öğrenmiş oldum.herkesle iyi geçinmeye gayret ediyorum zaten yapım öyledir kimseyi kırmam güleryüzümü eksik etmem ama ben iyi davranmakla hata etmişim.bayramda nişanlımın ailesine gittik aile apartmanında oturuyorlar 4 amcasıyla ailesi dedesi aynı apartmanda oturuyor.hepsini gezdik gülüp sohbet ettik güzel geçti ama ben daha çıkar çıkmaz arkamdan dedikodum başlamış kadınlar arasında neymiş eteğimi beğenmemişler.ya böyle bişey denir mi sizene eteğimden kıyafetimden bunu konuşmuşlar hiç utanmadan nişanlım duymuş bunu bozmuş hepsini banada sinirle anlattı bidahaki bayram gitmicez hiçbirine dedi inanılmaz sinirlendim öyle mini etek falanda değil giydiğim yani uzun bu aralar herkesin giydiği eteklerden biri.dedikoducu insanlardan nefret ediyorum bidahaki bayramada inadına aynı eteği giyip gidicem :)

ohooo alışıcan bunlara...bunlardan çook var...Allahtan nişanlın hadlerini bildirmiş...giy kız hemde daha kısasını bir de iice süslen....ayıptır yaa...

ohooo alışıcan bunlara...bunlardan çook var...Allahtan nişanlın hadlerini bildirmiş...giy kız hemde daha kısasını bir de iice süslen....ayıptır yaa...

bence bunları nişanlının duyması çok iyi olmuş..sen duyup ona anlatmaya çalışsaydın inanmazdı bile..hiç canını sıkma bence bi etek sayesinde nişanlın senin tarafına geçmiş..her şerde bi hayır vardır..takma kafana..

canım nişanlın seni kollamış işte ne güzel, onu giyme şunu giyme, yok amcamların yanında öyle yap böyle yap dememiş

canım ben senin yerinde olsam şükür eder otururum.iyi ağzına burnuna bir şey dememişler.Sen daha toysun neler göreceksin neler.inşallah görmezsin diyeceğim ama maalesef insanlar altından olsan yinede konuşacak bir şeyler bulurlar.şu an bu anlattığın bana fıkra gibi geldi.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.demek diyecek başka bir şey bulamayıp boş çevirmeyip diyecek bir şey bulmuşlar)))))))))

nişanlım zaten hepsinin ne olduğunu çok iyi biliyor şükür.hep benim tarafımda ama ben onlara o kadar iyi davranıyorum ayıptır bi kıyafetin dedikodusunun yapılması bana o kadar ters ki kimse için öyle konuşamam çok kırıldım

hayat tecrubesi işte canım, daha neler görceksin neler, bu bişey değil yani

hayat tecrubesi işte canım, daha neler görceksin neler, bu bişey değil yani

öyle tabiki eminim daha neler görücem.ben öyle insanlara tahammül edemiyorum olabilir kıyafet beğenilmez ama konuşulcak çekiştirilcek bi durum değil bu.dedikodudan o kadar hoşlanıyorlar ki ne yapsam yaranamam böyle insanı soğutuyorlar iyi davranmak gelmiyor içimden artık

Alış alış. Kadınların genetiğinde var bu. Dışarda da birini görsek yine elştiriyoruz yine. Şu olmamış, bu uymamış, söyle olsaymış falan.
Senin durum biraz aile içine, hafif de kıskançlığa kaçıyor ama takma. Bak nişanlın ne güzel korumuş, kollamış
Konuşur konuşur susarlar.
Siz mutlu olmaya bakın.

daha yeni alışıyorum onlara 2 ay olmuş ufak bi eleştiri niteliğinde değil ki nişanlım sinirlenmiş ve terslemiş kimbilir kaç saat hakkımda konuştular keşke yüzüme söylemeye cesaretleri olsa yada ben konuşurlarken duysaydım da cevabını verseydim bi güzel içim şişti duyunca bunları

BUnlar zararsız dedikodular, hepimiz yaparız zaman zaman bu kadar alınmanıza ve onlara karşı farklı bir tavır takınmanıza gerek yok bence. Ben hayatımda dedikodu sevmeyen birini tanımadım çünkü. Sadece özellikle zarar vermek için laf taşıyan, ortalığı karıştırmak isteyen insanlardan korkmak lazım. Geri kalanı hepimiz yapıyoruz zaman zaman.

ben dedikodu sevmem sevmeyende biçok kişi tanıdım arkamdan saatlerce konuşulması hoşuma gitmez bide huyları buymuş onu öğrendim hepsi birbirinin arkasından konuşurmuş demekki onlardan ne kadar uzak durursam ağızlarına o kadar az malzeme veririm

çok takıldığımdan değil bugün duydum daha canım sıkıldı yazıp rahatlamak istedim nişanlımdan başka kimse umrumda değil

İnsanlar konuşur .Siz olmazsanız başkasını konuşur çünkü insanlar konuşur.
Size iftira atılmadıkça , hakkınız gasp edilmedikçe takmayın.Sakın ola bunları dert etme ,nişanlının kafasını da şişirme .
Sever çünkü insanlar konuşmayıı..

Son düzenleme:

yok nişanlıma asla şikayet etmem o anlattı bu durumu kendi sinirlenmiş çok diğer bayram gitmicez diyordu evet insanlar konuşur ağzı olan konuşuyor malesef arkadan konuşmak marifet sanki

Olgun insan kadar cahilde çok.Nişanlının bunu farkedip mantıklı davranması seni kollaması güzel birşey.Bencede çok takılıcak bir durum değil.Sen şanslıymışsınki nişanlın bunları duymuş öğrenmiş.Yoksa hangimizin arkasından konuşulmuyorki illaki oluyordur böyle şeylerde biz duymuyoruzdur. Şans kimin ne olduğunu öğrenebilirsek, gerçek yüzünü yani ne ala

yok nişanlıma asla şikayet etmem o anlattı bu durumu kendi sinirlenmiş çok diğer bayram gitmicez diyordu evet insanlar konuşur ağzı olan konuşuyor malesef arkadan konuşmak marifet sanki
Yok güzel arkadaşım bende öğrendim geç oldu biraz ama öğreniyor insan .Takmamayı ciddi anlam da yaşamak gerek.Egonu koy bir kenara .
İnsanın başına ne geliyorsa onun yüzünden geliyor zaten.
Senin arkandan konuşan insanlar seni gördüklerin de nasıllar o önemli.Valla annem de ablamı çekiştiriyor bana.
Oluyor yani kimse mükemmel değil.Henüz öyle birine denk gelmedim ...
Bazı şeyleri görmezden gel. Aslın da nişanlının gelip anlatması da doğru değil ,çok iyi olacaksın o insanlarla belki daha sonra.
İşte arkadaşım sen sen ol ailen de veya çevren de nişanlınla ilgili olumsuz yorum yapan olursa asla nişanlına söyleme .

nişanlım bana kötülemek amaçlı anlatmadı zaten herşeyi konuşuruz aramızda bu aralarda gerçekten çok sıkışığız eşyalarımızı alıyoruz ev kredisine girmeyi planlıyoruz kalkıp arkamdan kıyafet bunu mu almış basit ucuz fln demişler oda tesadüf duymuş patlamış biz nelerle uğraşıyoruz 2 kuruşun hesabını yapıyoruz siz onun tırnağı olamazsınız demiş banada anlattı huyları kötü sinir ettiler diye ben zaten farkındayım kimin ne olduğunun 2 ay olduğu için daha gözlemliyorum herkesi maşallah herkesde kendini belli ediyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…