Sessiszlik sakinlik nerde falan gibi şeyler.Anlaşılıyor yani hepimiz aklı başında insanlarız.ne yazıyor ki
siz üzerinize alınıyorsunuz?
bana da var ama hiç aldırış etmem
Alt üst değilki sadece.Kapıyı açıp çocuğu apartmanda bağırıyor.Kapıyı öyle bir çarpıyor ki arka arkaya. Kırılcak nerdeyse.Hem dış kapı hem evindeki kapılar.Bina da eski aşada hapşırsalar duyuluyor.Benim çocuğum korkuyor o derece.Üstün alta ses gitmesiyle altin üste aynı değil ki. Küs olsanız da rahatsizlik verecek gürültu seviyesinde ki sese dikkat etmeniz gerekiyor.
Bakmıyorum ama okunuyor ki bakmasan bile kısa olunca yazı.Farketmişsinizdir sizde.Madem konuşmuyorsunuz durumuna da bakmayın bence
Hiç umursamayın
Laf sokup dursun
Bakmıyorum ama okunuyor ki bakmasan bile kısa olunca yazı.Farketmişsinizdir sizde.
Hahaha ha aynen ya silmek lazım.Ben bu WhatsApp ta durum paylaşanlara sinir olduğum için hiç girip bakmıyorum oraya o yüzden dikkat etmedim.
Bence rehberinizden silin gitsin.
Huzurunuzu bozmasın
En azından bugün bana ne lafı sokmuş acaba demezsiniz :)
Üstün alta ses gitmesiyle altin üste aynı değil ki. Küs olsanız da rahatsizlik verecek gürültu seviyesinde ki sese dikkat etmeniz gerekiyor.
Yani işte asgari sese apartmanda yaşayan herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Hani küs olmak falan birseyi degistirmiyor. Kendisi etmiyorsa onunki de yanlış. Üst /alt farkida yere birsey düştüğünde, evde kosuldugunda alt daire için küt küt bir ses demek.Alt üst değilki sadece.Kapıyı açıp çocuğu apartmanda bağırıyor.Kapıyı öyle bir çarpıyor ki arka arkaya. Kırılcak nerdeyse.Hem dış kapı hem evindeki kapılar.Bina da eski aşada hapşırsalar duyuluyor.Benim çocuğum korkuyor o derece.
Kendisi hiçbir şekilde dikkat etmiyor garip olanda bu zaten..Dikkat etse içim yanmaz.Daha apartmanda nasıl yaşanır onu bilmiyor ki.Bir de eşim 1 haftadır çocuğa söyleniyor ses yapma diye.Ona söylediler galiba ses oluyor diye.Çocuğa kızıyor ters ters bakıyor falan.Ne anlar ki daha küçük.İnanın öyle ses falan yaptığı da yoktur yani.Yani işte asgari sese apartmanda yaşayan herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Hani küs olmak falan birseyi degistirmiyor. Kendisi etmiyorsa onunki de yanlış. Üst /alt farkida yere birsey düştüğünde, evde kosuldugunda alt daire için küt küt bir ses demek.
He birde onlar duysun diyemidir nedir bağırıyor sesini yükseltiyor.Eşimin çocuğumuza bağırması beni sinir ediyor.Yani bakın ben kızıyorum çocuğa demeye getiriyor.Sordum bişeymi dediler diye yoo diyor.Kendisi hiçbir şekilde dikkat etmiyor garip olanda bu zaten..Dikkat etse içim yanmaz.Daha apartmanda nasıl yaşanır onu bilmiyor ki.Bir de eşim 1 haftadır çocuğa söyleniyor ses yapma diye.Ona söylediler galiba ses oluyor diye.Çocuğa kızıyor ters ters bakıyor falan.Ne anlar ki daha küçük.İnanın öyle ses falan yaptığı da yoktur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?