Yüzüne söyleyememek

bahar6133

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
12
5
1
42
Arkadaşlar merhaba,
Yeni üye oldum.Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Benim bir çocuğum var 2 yaşında ve oyun oynarken oyuncaklarını falan yere atıyor zaman zaman.Gülüyor oynuyor.Alt komşumla konuşmuyoruz. Rahatsız oluyor sanırım şöyle ki watsuptan durmadan durum kısmana yazılar yazıyor Laf sokmaya çalışıyor.Bu durumlarla ya da başka şeylerle ilgili.Ben muhatap olmuyorum.Kendisinin de çocukları var biri büyük biri küçük ve hala gürültü yapıyorlar biz yıllardır hiçbir şey söylemedik çocuktur dedik.Benimde hiç tarzım değil böyle sosyal medyadan laf sokmak.Sizinde var mı böyle tanıdıklarınız ve herhangibirşey yapıyormusunuz böyle sosyal ortamdan laf sokmaya çalışanlara. Yoksa kendi yazsın kendi okusun mu diyorsunuz.

ne yazıyor ki
siz üzerinize alınıyorsunuz?
bana da var ama hiç aldırış etmem

Çocuk gürültüsü çok rahatsız edici ama sizinki karşılıklıymış. Bence sizde usulünce lafı söyleyin.

çocukça şeyler bunlar oradan buradan laf çarpmaya çalışmak.eğer ki sizin için yazıyorsa tabi ki.
rahatsızlığı varsa gelsin insan gibi izah etsin.
bazen ne kadar dikkatli olsanız da çocuklara engel olunamıyor.
siz maksimum dikkatli olun ama dediğim gibi o da insanca konuşsun rahatsızlığı varsa.

Ben tabiki dikkat ediyorum.Ama yerinde durmuyor .Elinden düşürüyor bazen.Çocuğu olanlar beni anlarlar.Hemen müdahale ediyorum.

Üstün alta ses gitmesiyle altin üste aynı değil ki. Küs olsanız da rahatsizlik verecek gürültu seviyesinde ki sese dikkat etmeniz gerekiyor.
Alt üst değilki sadece.Kapıyı açıp çocuğu apartmanda bağırıyor.Kapıyı öyle bir çarpıyor ki arka arkaya. Kırılcak nerdeyse.Hem dış kapı hem evindeki kapılar.Bina da eski aşada hapşırsalar duyuluyor.Benim çocuğum korkuyor o derece.

Hic takmam benimde var boyle tanidiklarim.yazip dursun ses etmiyorum buda onlari cildirtiyo ki daha cok yaziyorlar.boyle cocukca hareketleri kendime yakistirmam.cvb bile vermek gereksiz

Şu durum güncellemelerine hiç bakmam.İyi ki de bakmıyorum.Ne o öyle ergenler gibi ordan laf çarpmalar.Varsa derdim yüzüne söylerim.Varsa derdi yüzüme söylesin.

Çocuk olan evde gürültü olur.Abartı bir durum yoksa karşılıklı anlayışlı olmak lazım.

Bakmıyorum ama okunuyor ki bakmasan bile kısa olunca yazı.Farketmişsinizdir sizde.

Ben bu WhatsApp ta durum paylaşanlara sinir olduğum için hiç girip bakmıyorum oraya o yüzden dikkat etmedim.
Bence rehberinizden silin gitsin.
Huzurunuzu bozmasın
En azından bugün bana ne lafı sokmuş acaba demezsiniz :)

Üstün alta ses gitmesiyle altin üste aynı değil ki. Küs olsanız da rahatsizlik verecek gürültu seviyesinde ki sese dikkat etmeniz gerekiyor.

Yani işte asgari sese apartmanda yaşayan herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Hani küs olmak falan birseyi degistirmiyor. Kendisi etmiyorsa onunki de yanlış. Üst /alt farkida yere birsey düştüğünde, evde kosuldugunda alt daire için küt küt bir ses demek.

İki yaşındaki bebek yahu daha yani yapma desenizde yapar benimde var çocuğum gürültü yapıyor 1.5 yaşında ne anlar ki
Benim üstte altta çok gürültü yapar birbirimizi idare ediyoruz

Vallahi alttaki gürültü bir deil demek ne demek hemde ne gürültü yapıyorlar alttakiler ama yapacak bişi yok

Yakın zamanda çevremde birbirine facebook'tan laf soka soka iki aile birbirine girdi.
Hiç anlamamışımdır ne gerek var bunlara, varsa bir sorun açık açık konuş işte.
Ayrıca çocuk bu çok abartı olmadığı müddetçe gürültü yapacaktır. Apartman dairesinde oturanlar maalesef biraz daha toleranslı olmalılar. ,
Kaldı ki üst komşumun çocukları bizim yattığımız vakit hala koşturuyor olurlar.

Kendisi hiçbir şekilde dikkat etmiyor garip olanda bu zaten..Dikkat etse içim yanmaz.Daha apartmanda nasıl yaşanır onu bilmiyor ki.Bir de eşim 1 haftadır çocuğa söyleniyor ses yapma diye.Ona söylediler galiba ses oluyor diye.Çocuğa kızıyor ters ters bakıyor falan.Ne anlar ki daha küçük.İnanın öyle ses falan yaptığı da yoktur yani.

He birde onlar duysun diyemidir nedir bağırıyor sesini yükseltiyor.Eşimin çocuğumuza bağırması beni sinir ediyor.Yani bakın ben kızıyorum çocuğa demeye getiriyor.Sordum bişeymi dediler diye yoo diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…