Yüzüne söyleyememek

Yeri geliyor patronum bile faceden laf sokuyor , dokunduruyor. Hiç üstüme alınmam şahsen :) Görmedim ayağına yatarım banane üzerinde düşünmem bile

halı üzerinde oynatmaya özen göster boşluklara da battaniye serersen ses çıkmaz

alt komşunla konuşmuyosan neden numarası sende var ki? lazım olur diye tutuyosan eğer durumundayken üstüne basılı tut ve sona al.

Ben tabiki dikkat ediyorum.Ama yerinde durmuyor .Elinden düşürüyor bazen.Çocuğu olanlar beni anlarlar.Hemen müdahale ediyorum.
Elinden dusurmeler anlik bir sey oldugu icin yapacak bir sey yok.Diger turlu bende dikkat ederim rahatsizlik vermemek icin.Cocuklu evde istemedende olsa illaki ses gurultu oluyor.Biraz anlayisli olmak lazim.

Boşverin akşam 9-10 dan sonra gürültü yapmiyorsaniz sıkıntı yok. İçiniz rahat olsun. Çocuğunuz çok küçük çünkü. O kadarı olur. Bence o ufak gürultulere değil size sinir olmuş sinirini bu şekilde çıkartmaya çalışıyor.

Yok. Ust katimizda bir yaşlı cift var sesleri cikmiyor arada haftasonlari torunlari gelirse ses oluyor gun icinde ama o da herzaman degil. Bizde aksam cikiyoruz zaten, gitmis oluyorlar dondugumuzde.
Umarim bu yaşlı cift tasinmazlar, ust katima cocuklu bir aile gelmesi korktugum birsey. Hoş yinede sosyal medyadan laf sokmazdim
Sizin komsununda cocuklari varmis ve gurultu yapiyorlarmis bu durumda karsilikli tolerans gostermek lazim.

Üst kat komşumun ikizleri var bu sene 7.sınıfa gidiyorlar. Yani 12.5 yaşındalar. Sürekli depinme ,yüksekten atlama,top oynama vb.verdiği rahatsızlıkları var.Oğlum nerdeyse hergün yukarı çıkar ikaz eder (Üniversiteye hazırlanıyor ) Bazen 3 kere bile çıktığı olur. Anneleri ise yapmayın demedim mi defalarca kapıya getirtiyorsunuz şunları diye bağrınır. Geçenlerde gene aynı olay allahım tavan yıkılıyor sandık. Oğlum gene gitti babalarıyla halay çekiyolarmış. Yuh dedim valla billa yuh. Sizin ki bebe daha olur gürültü,patırdı. Bizimkiler kocaman gerçi baba insan olamamış ki çocuklarından ne bekliyelim. Konuşmakta fayda etmedi onlar tepinmekten biz çıkmaktan bıkmadık. Ya bir düşün dimi aşağıda insan var belki hasta çocuk deli gibi sınava hazırlanıyor dikkati dağılıyor. İnsan olmak zor zanaat vesselam.

Üst komşumun küçük çocuğu var. Sürekli birşeyleri yere atıyor. Alıyor tekrar atıyor. Alıyor tekrar atıyor. Bir de parkenin üzerine atınca bunları ses olduğu gibi bizim evde. Bazen evde bişey düştü sanıyorum o derece. Rahatsız edici bir durum ama hiç gidip şikayet etmedim. Etmem de. Ama keşke yere birşey serse de çocuk direk parkeye veya taşa atmasa diyorum. İnce bir kilim bile olsa sesi büyük ölçüde keser. Siz de böyle birşey deneyebilirsiniz.

Cocugunuz oyuncaklari atacak yani ne yapsin cocuk bu bundan rahatsiz oluyorsa da olsun. Yere alip seri olarak vurmuyorsa uzun sureli vurma gibi sesler cikarmiyorsa olur o kadar bence. Takmayin bu kadar ya bir derdi varsa gelir soyler. Soyleyince dusunursunuz

Watsapta ya da face vs de laf sokmaya calisanlar (dikkatimi cekti) egitim duzeyi düsük insanlar. :) var boyle tanidiklarim takmamak enn güzeli. Bosverin. Hic bi sekilde siz karsilik vermeyin. Birakir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…