• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüne tükürsem Yarabbi şükür diyecek...

HaYDuT06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
180
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar. benim bir derdim var :(
1 yıldır biriyle birlikteyim. şu gün oldu halen arkadaşmıyız sevgilimiyiz anlamış değilim. bencil sadece kendini düşünür ona kimse sende şöylesin diyemez kimseye laf ettirmez kimseye eyvallahı olmayan onun istedikleri onun vakti onun zamanı onun canı istediğinde vs vs hep o... konuşmayı sevmez, mesajlaşmayı sevmez sık görüşmek istemez şunu yapalım derim yapmaz buraya gidelim derim ne gerek var olur yürüyüş yapalım açılırız derim gelmez çay kahve vs içelim derim içmez.tek bildiği alkol almak haftanın belli günü dışarıda güzelce gezilir eğlenilir 12 den sonra külkedisi misali herşey biter.. arkadaşlarımla tanışmak istemedi daha 1 bardak çay içer kalkarız dememe rağmen. yılbaşı geçti bi hediye bi özel bişey yok.. sevgililer günü geçti yine yok.. doğum günüm geçti zorla pastaneye götürdüm.. sevmezmiş hediye çiçek böcek almayı. onu sevmez bunu sevmez onu yapmaz oraya gitmez buraya gelmez.... ilgi alaka desem o yok bir içten söz yok içten bir bakış yok sanki zorla tutuyolar yanımda...

1 senedir kaç kez ayrıldım hatırlamıyorum her defasında yüzüne vurdum yaptığı yanlışları hataları böyle olmaması gerektiğini seviyorsan bir şekilde bana hissettirmesi gerektiğini vs. çok konuştum dilim yetmediği yerde yazdım.. son zamanlarda çok ağar konuşmaya başladım ki tak etti canıma açık açık ağar bir şekilde bazen hakaretler ettiğimde oldu ama her seferinde geri aradı her seferinde bir şekilde bir bahane ile aradı söylediğim herşeyi yutup oturuyor. insanlara tepeden bakan biri benim ona saydığım laflar karşısında neden susar anlayamıyorum eğer beni istemiyorsa ben bitirdiğimde niye geri dönüyor anlamıyorum. eğer istiyorsa neden bir emek çaba sarfetmiyor anlamıyorum. karşıdan bizi gören 3. bir şahısın diyeceği şey şu olur sanırım bu çocuk bu kıza aşık (yanımda da bu şekilde davranıyor)... kafam çok karışık anlam veremiyorum istemiyorsan istemiyorum de zorla değil bırakta yoluma gideyim bu şekilde beni üzüyorsun diyorum ben bir şey yapmıyorum diyor.. evet sorunda bu zaten sen hiç bir şey yapmıyorsun kılını bile kıpırdatmıyorsun... ya çok düz bir mantığı var ben anlamıyorum yada sevmek sahiplenmek ne demek bilmiyor ya da işine gelmiyor...

yorumu olan var mı acaba ? :ssz:

merhaba arkadaşlar. benim bir derdim var :(
1 yıldır biriyle birlikteyim. şu gün oldu halen arkadaşmıyız sevgilimiyiz anlamış değilim. bencil sadece kendini düşünür ona kimse sende şöylesin diyemez kimseye laf ettirmez kimseye eyvallahı olmayan onun istedikleri onun vakti onun zamanı onun canı istediğinde vs vs hep o... konuşmayı sevmez, mesajlaşmayı sevmez sık görüşmek istemez şunu yapalım derim yapmaz buraya gidelim derim ne gerek var olur yürüyüş yapalım açılırız derim gelmez çay kahve vs içelim derim içmez.tek bildiği alkol almak haftanın belli günü dışarıda güzelce gezilir eğlenilir 12 den sonra külkedisi misali herşey biter.. arkadaşlarımla tanışmak istemedi daha 1 bardak çay içer kalkarız dememe rağmen. yılbaşı geçti bi hediye bi özel bişey yok.. sevgililer günü geçti yine yok.. doğum günüm geçti zorla pastaneye götürdüm.. sevmezmiş hediye çiçek böcek almayı. onu sevmez bunu sevmez onu yapmaz oraya gitmez buraya gelmez.... ilgi alaka desem o yok bir içten söz yok içten bir bakış yok sanki zorla tutuyolar yanımda...

1 senedir kaç kez ayrıldım hatırlamıyorum her defasında yüzüne vurdum yaptığı yanlışları hataları böyle olmaması gerektiğini seviyorsan bir şekilde bana hissettirmesi gerektiğini vs. çok konuştum dilim yetmediği yerde yazdım.. son zamanlarda çok ağar konuşmaya başladım ki tak etti canıma açık açık ağar bir şekilde bazen hakaretler ettiğimde oldu ama her seferinde geri aradı her seferinde bir şekilde bir bahane ile aradı söylediğim herşeyi yutup oturuyor. insanlara tepeden bakan biri benim ona saydığım laflar karşısında neden susar anlayamıyorum eğer beni istemiyorsa ben bitirdiğimde niye geri dönüyor anlamıyorum. eğer istiyorsa neden bir emek çaba sarfetmiyor anlamıyorum. karşıdan bizi gören 3. bir şahısın diyeceği şey şu olur sanırım bu çocuk bu kıza aşık (yanımda da bu şekilde davranıyor)... kafam çok karışık anlam veremiyorum istemiyorsan istemiyorum de zorla değil bırakta yoluma gideyim bu şekilde beni üzüyorsun diyorum ben bir şey yapmıyorum diyor.. evet sorunda bu zaten sen hiç bir şey yapmıyorsun kılını bile kıpırdatmıyorsun... ya çok düz bir mantığı var ben anlamıyorum yada sevmek sahiplenmek ne demek bilmiyor ya da işine gelmiyor...

yorumu olan var mı acaba ? :ssz:

biz de bu yollardan geçtik. bencillik evet bencillik. ve sevmemek. sana diyeyim başına gelecekleri; sevmiyor kendi küçük kafasına göre daha iyisini bulana kadar seni hayatında tutmaya çalışıyor, allah bilir vardırda böyle gönül eğlendirdikleri. seven insan o işin adını koyar. sen benim sevgilimsin ha ona göre der. karşısındaki insanı mutlu etmeye çalışır. benim eski sevgiliyi anlattın bir an. artık burdan 3,5 kızlada gönül eğlendirmişse de şaşırmayacağım:9: aklın varsa uzak dur bu insandan ve kesin dille bitir. seviyorum döndüm laflarına ASLA inanma. hayatını bencil ve dengesiz biri yüzünden mahfetme.

Son düzenleme:
Ona senden baska kimse katlanmaz, bunu bildigi icin seni kaybetmek istemiyor ama kaybetmemek icin birseyde yapmiyor.
Böyle bir insanla sadece dert sahibi olursun, 1 yil olmus sen hala ona erkek arkadasim bile diyemiyorsan o zaman bir senene yazik etmissin.
Cikar onu hayatindan ve sana bir daha ulasamamasini sagla.

peki böyle bir insanla hala neden berabersiniz niye hala çekiyorsunuz bu adamı ?
bu adamda sizi kendinize çeken neyi var ki ? anladığım kadarıyla hiçbirşey. e sizde herşeyin farkındasınız.
ozaman bitirin. sonuçta herşey sizde bitiyor . bitirirseniz biter telefonunu açmazsınız görüşmezsiniz mesajlarına cevap vermezsiniz biter yani.
böyle bir adamla birak bir ömür. bir saat bile geçmez ya hayal ettimde :ssz:

sen bu adamın hangi özelliğini sevdin:31:
bırak sana değer veren ve seni seven bir insanla beraber ol bu çocuk senı sevmiyor maalesef:50:

ilerde de kıymetın olmaz:50:

ah bide gönlüme söz geçirebilsem... her şeyin farkındayım kendime yazık ettiğimin kendimi küçük düşürdüğümün yeri geldiğinde gururumun kırıldığının her şeyin farkındayımda. nedir bendeki bu sabır ve merhamet ona karşı çözemedim inanın. kabullenemiyor muyum acaba ?

kusura bakmada bu iliskiyi sen surduruyorsun gidiyorum desen karsindaki sana gule gule diyecek bi tip anlattigina gore vurdum duymaz..:51:

ne yaptı canım sana da sorunlarım var, sıkıntılarım var bahanesi de uydurdu mu? acı bir çocukluk geçirmiş mi? bunlara da evet diyorsan o benim eski sevgilim işte:9: şaka bir yana ne hissettiğini anlayabiliyorum. sıkıntım var sorunum var diyip put gibi otur, 2 saate kaçmaya çalışsın yanından. ve sen 2 sene onu iyileştirmeye çalış. sonra bir bakki adamda sorun morun yok. sorun senin karşılıksız sevmen, değmeyecek kadar onu sevmen. ben 2 yıl çektim. sen yol yakınken dön. sevmenin sevilmenin, değer vermenin anlamı değişir sende unutursun. nasıl bişimiş dersin, o hastalıklı duyguları sevgi sanar hayatından bezersin.

Bu kadar sıkıcı birine nasıl tahammül ediyorsun canım?
Sana verdiği değer yok, özverisi yok, sevgisi lafta..
Seviyor olsan bile bu davranışlar seni de ondan soğutur.
Sen elinden geleni yapmışsın, konuşmuşsun olmamış, yazmışsın olmamış, yüzüne vurmuşsun olmamış.
Daha da üzülmek istiyorsan devam et. Böyle birinden kimseye hayır gelmez.

ah bide gönlüme söz geçirebilsem... her şeyin farkındayım kendime yazık ettiğimin kendimi küçük düşürdüğümün yeri geldiğinde gururumun kırıldığının her şeyin farkındayımda. nedir bendeki bu sabır ve merhamet ona karşı çözemedim inanın. kabullenemiyor muyum acaba ?

seni üzmek kırmak istemem ama bu çocuk yarın birgün yapıştın yakama daha ne yapayım bırak artık benı dese daha fazla dumur olursun şoka girersin çünkü sen kafanda bir ilişki yaşıyorsun ama bu reelle uyuşmuyor gerçek senin gördüğünden daha farklı...

açtığın başlığı çocuk sana dese kırılmaz mısın? kırılırsın onun için değerini düşürme bırak çünkü sevgi aşk böyle değil seni seven adam gözünün içine bakar birşey istersin havada karada yapar...nazına edana ölür...sen bunları yaşıyor musun?

anlattıklarına bakılırsa pek öyle değil...:50:

haklısınız kızlar bu ilişkiyi ben sürdürüyorum her şeyin farkında olarak sadece ben yaşıyorum ne yaşıyorsam ufacık bir ilgiyi devasa bir şeymiş gibi görüyorum ve bu bana yetiyor tabi bir süre.. mecbur muyum tabiki hayır hani bir şeyin olmasını çok istersiniz ya öyle bir şey sanırım benim yaşadığım. kaçan kovalanır hesabı o bana gelmedikçe daha bir çekici geldi sanırım.. doğru diyorsunuz ömür mü geçer sabır taşı olsa çatlardı şimdiye kadar benim yerimde..

haklısınız kızlar bu ilişkiyi ben sürdürüyorum her şeyin farkında olarak sadece ben yaşıyorum ne yaşıyorsam ufacık bir ilgiyi devasa bir şeymiş gibi görüyorum ve bu bana yetiyor tabi bir süre.. mecbur muyum tabiki hayır hani bir şeyin olmasını çok istersiniz ya öyle bir şey sanırım benim yaşadığım. kaçan kovalanır hesabı o bana gelmedikçe daha bir çekici geldi sanırım.. doğru diyorsunuz ömür mü geçer sabır taşı olsa çatlardı şimdiye kadar benim yerimde..

ee o zaman birseyler yapmanin vakti gelmedi mi ?

geldi ama hazır mıyım buna bilmiyorum yalnız kalmaktan mı korkuyorum acaba.. korkuyorum ki verdiğim karardan dönersem diye. şimdi diyeceksiniz ki daha ne yapsın sana? daha ne kadar sevgisizliği ile üzsün kırsın seni. "sevmek bazen vazgeçmektir" bu sözü şimdi daha iyi anlayabiliyorum.. 1 senedir nasıl sabrettimse kararımı verdikten sonrada sabrederim sanırım daha zoru olamaz bu şekilde olmasındansa

geldi ama hazır mıyım buna bilmiyorum yalnız kalmaktan mı korkuyorum acaba.. korkuyorum ki verdiğim karardan dönersem diye. şimdi diyeceksiniz ki daha ne yapsın sana? daha ne kadar sevgisizliği ile üzsün kırsın seni. "sevmek bazen vazgeçmektir" bu sözü şimdi daha iyi anlayabiliyorum.. 1 senedir nasıl sabrettimse kararımı verdikten sonrada sabrederim sanırım daha zoru olamaz bu şekilde olmasındansa

zaten ne yapacagini biliyorsun sanirim bizdende seni gaza getirmemiz icin destek mi bekliyorsun :26:

yorumlarınızı almak istemiştim. 3. kişinin her zaman daha net gördüğü şeyler vardır. düşüncelerim sizinkilerle aynı sanırım onay almak istedim. hazır mışım meğersem sadece uygulamak kısmında sıkıntılarım olacağından tedirginim.. umarım başarabilirim

kesinlikle olay bu.. yaşadığın şeyin aynını yaşıyorum... ben çok seviyorum, ben hep özlüyorum ama beyefendi hep ağırdan alıyor.. daha 2 gün önce görüşmüştük diyor :) yanii biz kendimizi değersiz kılıyoruz aslında.. ya gerçekten gözü kara bi sevmek bu... yada egolarımız alaşağı oldu yediremiyoruz ve acabalarla yaşıyoruz.. ya severse... bigün o daha çok sevicek, daha çok özlüycek. benden vazgeçemiycek diye... akıl verirken kolay oluyoooo ( asla böyle olmuycaaak gerçeğini henüz kabullenemiyorum ) sen bil en azından.. onlar bizi sevmiyor.. bizim onlara olan ilgimiz bu ilişkiyi devam ettiriyo, biz öyle çok kaldırıyoruz ki bi yerlerini hayatlarından çıkarsak onlarda kendilerini değersiz hissedicekler belki, bu yüzden gitmemizi de istemiyolar ya... yani kısaca ne yardan ne serden vazgeçiyorlar.. offff yine dertlendim bak :)

yorumlarınızı almak istemiştim. 3. kişinin her zaman daha net gördüğü şeyler vardır. düşüncelerim sizinkilerle aynı sanırım onay almak istedim. hazır mışım meğersem sadece uygulamak kısmında sıkıntılarım olacağından tedirginim.. umarım başarabilirim

atlatırsın , zor dönem nekadar sancılı olursa olsun sıyrılırsın ... yorumlarada baktıysan herkezin biyaşanmışlığı var. Sadece bi süre huzursuz günler geçiriceksin ama inan hayatına renk gelicekk :16: bırak gitsinnn o bile inanamasın gidişine, güçlü olll :16:

basarirsin canim merak etme,hatta sonra iyiki kurtulmusum dersin...
hic kimse vazgecilmez degildir...:34:

Back
X