Ben yaptırdım hayatımyanaklara yağ dolgusu nasıl bir işlem yaptıran yok mu? elmacık kemiklerinin görünmesi açısından
Şu anki süreç harika,bundan sonrada olumsuz bir durum yaşayacagımı düşünmüyorum açıkcası.Çok memnun kaldım ben bu işlemden.Doktor çok önemli bence memnuniyet,sonuç konusunda.Her zaman uzman ellerde işlemleri yaptırmak gerekiyor..yüze yağ dolgusu yaptıranlar uzun dönemde memnun değiller. bu kişinin cilt yapısından mı kaynaklanıyor acaba? sarkma mı oluyor, şekil bozukluğu mu ya da başka bir şeyler?
Ben yaptırdım hayatımÇokta memnun kaldım valla
Şu anki süreç harika,bundan sonrada olumsuz bir durum yaşayacagımı düşünmüyorum açıkcası.Çok memnun kaldım ben bu işlemden.Doktor çok önemli bence memnuniyet,sonuç konusunda.Her zaman uzman ellerde işlemleri yaptırmak gerekiyor..
Şu anki süreç harika,bundan sonrada olumsuz bir durum yaşayacagımı düşünmüyorum açıkcası.Çok memnun kaldım ben bu işlemden.Doktor çok önemli bence memnuniyet,sonuç konusunda.Her zaman uzman ellerde işlemleri yaptırmak gerekiyor..
Benim doktorum Hasan Fındık canım.. Evet,kendi yağından işlem yapılıyor zaten.. Umarım sende en az benim kadar mutlu sonuçlara ulaşırsın,sevgilerKıme yaptırdınız bende serhat tuncerle görüştüm kendı yağımdan alınacak yüzüme enjekte edıcegını soyledı
KIME YAPTIRDINIZ DOLGUYUMerhaba arkadaşlar ben de yanaklarıma ve alnıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. Yaptıralı 5 gün oldu ama şu an yüzüm o kadar çok şiş ki anlatamammŞakaklarıma doğru olan yağlar taş gibi olmuş nasıl eriyecek onlar??!!! Aynı Bülent Ersoy gibi şişti yüzüm hatta daha beter... Göz altlarım mosmor arkadaşlar iner mi bu şişlik?normal midir bu kadar şişmesi:/???
kıme yaptırdınız resım gorebılırmıyımMerhaba arkadaşlar ben de yanaklarıma ve alnıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. Yaptıralı 5 gün oldu ama şu an yüzüm o kadar çok şiş ki anlatamammŞakaklarıma doğru olan yağlar taş gibi olmuş nasıl eriyecek onlar??!!! Aynı Bülent Ersoy gibi şişti yüzüm hatta daha beter... Göz altlarım mosmor arkadaşlar iner mi bu şişlik?normal midir bu kadar şişmesi:/???
doktorunuz kım pekıMerhaba arkadaşlar ben de yanaklarıma ve alnıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. Yaptıralı 5 gün oldu ama şu an yüzüm o kadar çok şiş ki anlatamammŞakaklarıma doğru olan yağlar taş gibi olmuş nasıl eriyecek onlar??!!! Aynı Bülent Ersoy gibi şişti yüzüm hatta daha beter... Göz altlarım mosmor arkadaşlar iner mi bu şişlik?normal midir bu kadar şişmesi:/???
merhaba resimlerden pek anlamadım yanaklarınızın eski hali hangisi?Benim doktorum Hasan Fındık canım.. Evet,kendi yağından işlem yapılıyor zaten.. Umarım sende en az benim kadar mutlu sonuçlara ulaşırsın,sevgiler
Aslında operasyon öncesi hali belli oluyor.. Istersen baktığın fotonun altına yorum yaz,bende daha detaylı açıkliyimmerhaba resimlerden pek anlamadım yanaklarınızın eski hali hangisi?
Arkadaşlar benim elmacık kemiklerim dolgun değil ve yüzümde uykusuz gibi görünen bir ifade var.endoskopik yüz germe düşünüyordum fakat bir doktor endoskopik yüz germenin bana çok fayda vermeyeceğini, yüzümde doğuştan doku eksikliği olduğunu bana çözüm olacak şeyin yağ dolgusu olduğunu söyledi. Aslında istediğim dolgun yanaklar ve fiyat olarakta karşılayabilirim ama kararsızım. yaptıran arkadaşlardan fikir alsam çok mutlu olurum[/QUOTE
CANIM BENİM BİR ARKADAŞIM IŞIK DOLGUSU YAPTIRDI ZAYIF ÇİRKİN SURATI BİR GÜZEL DOLGUNLAŞTI İFADE GELDİ VALLA KADININ SURATINA BEN ÇOK BEĞENDİM HEM DOLGUNLAŞTIRIYOR HEM BİR AYDINLIK CANLILIK OLDU YÜZÜNDE . AMA HERYERE YAPTIRILMAZ ARAŞTIRMAK LAZIM İYİ YAPAN BİR DOKTORUN ELLERİNE EMANET ET KENDİNİ ŞEKERİM.. İSTERSEN BEN SORAYIM ARKADAŞIMA NEREYE YAPTIRDIYSA SENDE GİT YAPTIR..
İsikSlm ben Işık dolgusunu bir sene önce yaptırdım çok memnun Olduğum için yeniden yaptırdım.Göz altılarım çok mor ve içeri doğru çukurdu ilk yapıldığında biraz şişlik oluyor dayanın sonrası çok güzel oluyor. Hiç morluk kalmadı
İsik dolgusunu kime ve ne kadar yaptirdiniz memnuniyetinize sevindim gule gule kullaninSlm ben Işık dolgusunu bir sene önce yaptırdım çok memnun Olduğum için yeniden yaptırdım.Göz altılarım çok mor ve içeri doğru çukurdu ilk yapıldığında biraz şişlik oluyor dayanın sonrası çok güzel oluyor. Hiç morluk kalmadı
Mersin'de yaptırdım çok iyi oldu ihtiyacı olan mutlaka yaptırsın çok teşekkürlerİsik
İsik dolgusunu kime ve ne kadar yaptirdiniz memnuniyetinize sevindim gule gule kullanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?