Yüzünü ayağıma ayakkabı yapsam burdan karsa gitsem genede aşınmazzzz !!!!!!!

yakışıksız derken ?

siz açtığınız konuyu bir okuyun sonra yazdığınız cevapları

hazmedemiyorum filan..biz önceki konularınızı bilmek zorunda değiliz..

ama merak ediyorum ben bilmiyordum filan diyorsunuz ya

eee öğrenince ne yaptınız ,eğer ilişkiyi kestiyseniz şimdi ne hakla eşine dönen

adama saydırıyorsunuz

mahremımle alakalı bır konunun bununla bır alakası yok !!! neyse sızler haklısınız hepınız burada konu acmam derdımı soylemem bır hataydı sagolunn

Bunda ne var ki arkadaşım??Adam nikahlı karısının yanına gitmiş..gidecek tabii inşallah kadıncağızı üzmez de yuvada dağılmaz.

Duymak istediklerinizi söylemediğimiz için üzgünüz, rahatsız ettik sizi :) Gidenin adam olması tuhaf, asıl sizin gidiyor ve bunu ona yaşatıyor olmanız lazımken adam ne güzel oynamış, tebrik ediyorum kendisini :)

Bak bu söze katılıyorum"hay lanet olsun,biz kadınlara"!!!

yh aagzimi opeyim arkadasim ya evet haklisin,ne yuzsuz adam sen haketmedin sana nasil yapar bunu deseydik bizden iyisi yoktu bide benim mahremim diyor once insan,kendine,bakmali haddini bilmeli bin,dusunup bir konusmali yada uazmali sabah sabah tovbeestafurullah

Belkide karisinin size edibilecegi beddua daha kuvvetlidir...

Evli adama takilip sonra mutlu olmayi hayal etmek ne alaka ya?

Adam karisi ile senin aranda secim yapmamis zaten ait oldugu yerden sana gonderme yapmis....

evli olduğunu öğrendiğin anda bitirecektin.. ayrı yaşıolardı, araları ii değildi, boşanacaklardı bunların hiçbiri bahane değil.. adam evli mi, evli.. bitti.. üçüncü kişi sen oluosun bu durumda, aradan çekilmek düşer sana.. ne zaman resmi olarak boşanır, o zaman geçerli bi bahaneniz olmuş olur...

adam heralde ayriyiz dicek ne diyecek cnm ben her cicekten bal almak isteyen bi ser...z im senle gezip tozmak karimlada mitlu bir aile olmak istiyorummu diyecekti asil o kadina yazik allah ona yardim etsin sana degil

mahremımle alakalı bır konunun bununla bır alakası yok !!! neyse sızler haklısınız hepınız burada konu acmam derdımı soylemem bır hataydı sagolunn

Madem mahreminiz neden konu açıp paylaştınız? Hadi onu paylaştınız,evli adamla olan münasebetiniz de mahrem değil mi? Bari onu paylaşmasaydınız...

Bence siz ona beddua ederken aynı şekilde eşinden de siz bir ton beddua aldınız. Sonuçta diğer bir tarafta da bir annenin yuvasını yıkmamak için verdiği mücadeleyi, siz eşiyle birlikteyken yaşadıklarını tam anlamıyla bilemeyiz ama iyi kötü tahmin edebiliriz. Bence hayatınıza yeni bir sayfa açın. Bu sefer bekar biriyle !!!

Hakkınızda hayırlısı.

afrikalıkezban, malesef evli erkeklerle ilişki yaşayanların sorunları aynı. zaten eşini aldatan bi adam genel anlamda sahtekardır. aşk derler, eğlence derler ama vicdanı olan biri eşine bunu yapmaz. boşanır ondan sonra yapar. doğru olan budur. o yüzden sana bu şekilde davranması hiç anormal değil..

şükretmelisin kurtulduğuna, bi daha da bulaşma evli adamlara canım. geçmiş olsun.

saf bu kadınlar yeminle saf.
bazıları şeytan yuva yıkar, bazıları saf inanır kanar.
amaan ne bileyim,
bazı adamların da
ay sövesim geldi, neyse

bence yanlış yerdesiniz duymak istediğiniz tavsiyeler, ah lar vahlar burdan gelmez.. ziraa öyle sanıyorumki konuyu okuyan ve yorum yapan bayanların 10 da 8 i evlidir ve kendini adamın karısının yerine koyarak düşünüyordur..

valla bu yazıdan hiç birşey anlamadım ne denmek ne anlatılmak istendiğini

Kusura bakma ama yada istersen bak umrumda değil, hiç bir bahane hiç bir söz, benim evli olduğunu bildiği halde adamlarla ilişki yaşayan kadınlara karşı öfkemi kıramaz...

KADINLARIN EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE KADINDIR bu sözün doğrulunu bir kez daha gördüm.....

Ben size değil o adam müsvettesinin karısına acıdım yazık kadına yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…