Bu nasıl bır adamdır nasıl bır kısılıktır ben cozemedım... Bu sefer benımde hatam var bılıyorum önemlı bir mesele dahi olsa ona yazmamalıydım... Bir havalar bir kasılmalar vs kendını kaf dagında gormeler vee ardından hemen basladı ben işte cocuklarımı toparladım o kadından nefret edıyorum sadece cocuklarım ıcın döndüm seni bırakmadım bırakırmıyımmmm !!!!! bu ne demek bırakırmısın tabı bırakmazsın kı dışarda sürtmeye sevgılın olsun benı oyle bır askla seven bır adam nasıl boyle bır fırsatcıya donustu yada gozumden dustugu ıcınmı oyle dusunuyorum ya daa gercekten fırsatcımıydı aklım almıyor karman corman oldum ............
dün gece konustuk ve dıyorki bak işte böyle olacaktı bız evlenseydık pat bı telefon cıkıp gıdıcektım... bende dedımkı madem bunu bılıyordun neden benım vebalımı aldın herzamankı hazır cevaplılıgı ve hatasını kabul etmemesıyle hemen atıldı lafa """ İNSAN ÖLECEGİNİ BİLSE MEZARINI KAZAR """ ya ınanın aklıma fıkrıme herseyıme s....çayım ben ne salak ınsandımkı bu ınsana asık oldum.......
kör sagır ve dılsızı oynarken tepkısız kalırken ondan nefret ederken gecen gun onu gordugumde ıcımde hıcbır kıpırtı olmamasına ragmen suanda ıcımde acayıp bır burukluk ve acı var sizce hazmedemediğim için mi aşık oldugum için mi ?
Akıl mantık ikilemesine göre -duygusal yanı agır basan bir insan mısındır ?
Okudugum satırlarda aklın konusuyor pragrafı kalbin bağlıyor.
hayatta ikisi kefeli terazi gibi olmalı.ama senin içinde bulundugun durumda kefenimn akıl tarafına,vicdan,gurur ve kendine saygıyı da koyman lazım.Tabii ki o zaman kefe yere vuracaktır.Yani duygu dedigin yekun hava da kalacaktır...Hava civa zaten...
Karşında ki insanı tanımıyoruz.Erkekler hakkındaki genel düşüncem olumsuz.Hoş kadınlar hakkında da öyle ya...neyse...
İnsanlıgımızı unuttugumuz kaybettigimiz şu hayatta evli erkegin AŞIK olma ihtimalini çok çok az görüyorum.İyi gitmeyen bir evlilik,40 yaş sendromu,zaten çapkın biri olması gibi pek çok sebebp daha akla yatkın geliyor.
Senin de dedigin gibi yaptıklarına ,yaşattıklarına sebep bulacak kadar konuyu normalleştirmişse,yüzsüz ce açıklama yapıyor kendini savvunabiliyorsa ortada AŞK yoktur zaten.Fayda çıkar ilişkisi ile başlamıştır ...Sen burada 2. kurbansın.
2. diyorum çünki bu adamın hayatında ilk kadın1. kurbandır.VE O ÇOCUKLAR VEBALİ ALINAN ÇOCUKLAR ASIL KURBANDIR.
İstatistiki bilgi galiba.Evli olup boşanıcaz ayrı yaşıyoruz diye 2. ilişki kuran adamlar boşanmıyorlarmış...
Sadece evde bir temizlikçi,ahçı,çocuk bakıcısı,kötü gün için kendine dayanak,ihtiyarlık sigorytası dursun o dışarda özlemini çektigi gençlik hayallerine güzellemeler dizsin...OLMAZ CANIM OLMAZ...EMPATİ YAPMALI İÇİNE DÜŞÜRÜLDÜGÜN DURUMDAN KENDİNİ BİR AN ÖNCE KURTARMALISIN.
İlk olarak bu adamla iletişimini kes...dinleme...hayatından sil...Aşk sevgi dediğin şey birilerinin göz yaşı yanında boş...çok boş...
ancak anne olunca anlayacaksın...
Örnek istersen karısı kanserken ortayaş bunalımına girip köşe yazarı Ayşe ile evlenen reklamcıyı düşün.Adama hiçbir şey olmadı .Tüm ülkenin gözünde karalalanan kadın oldu...bir de Aşk ne kadar sürdü...kadının kemikleri bile çürümeden bitti...