• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzünü ayağıma ayakkabı yapsam burdan karsa gitsem genede aşınmazzzz !!!!!!!

Bu nasıl bır adamdır nasıl bır kısılıktır ben cozemedım... Bu sefer benımde hatam var bılıyorum önemlı bir mesele dahi olsa ona yazmamalıydım... Bir havalar bir kasılmalar vs kendını kaf dagında gormeler vee ardından hemen basladı ben işte cocuklarımı toparladım o kadından nefret edıyorum sadece cocuklarım ıcın döndüm seni bırakmadım bırakırmıyımmmm !!!!! bu ne demek bırakırmısın tabı bırakmazsın kı dışarda sürtmeye sevgılın olsun benı oyle bır askla seven bır adam nasıl boyle bır fırsatcıya donustu yada gozumden dustugu ıcınmı oyle dusunuyorum ya daa gercekten fırsatcımıydı aklım almıyor karman corman oldum ............

dün gece konustuk ve dıyorki bak işte böyle olacaktı bız evlenseydık pat bı telefon cıkıp gıdıcektım... bende dedımkı madem bunu bılıyordun neden benım vebalımı aldın herzamankı hazır cevaplılıgı ve hatasını kabul etmemesıyle hemen atıldı lafa """ İNSAN ÖLECEGİNİ BİLSE MEZARINI KAZAR """ ya ınanın aklıma fıkrıme herseyıme s....çayım ben ne salak ınsandımkı bu ınsana asık oldum.......

kör sagır ve dılsızı oynarken tepkısız kalırken ondan nefret ederken gecen gun onu gordugumde ıcımde hıcbır kıpırtı olmamasına ragmen suanda ıcımde acayıp bır burukluk ve acı var sizce hazmedemediğim için mi aşık oldugum için mi ?

Adam evli, yüzsüz olan kim?

Adamın evli olduğunu öğrendiğiniz anda bitirmediğiniz için şu an yaşadıklarınız gayet normal. Üzülecek bir şey göremiyorum. Evli insanlarla birlikteliğin genelde sonu böyle gelir. Siz kendinize 2. kadın olmayı nasıl yakıştırdınız?

Konuyu gördükçe sinirim tepeme çıkıyor ama kendimi de tutamıyorum yazmamak için ! :47:

Hiçbir kötülük yoktur ki kötülüğü görmeden ölmesin ... Sen merak etme yarın bir gün birini bulup evlendiğinde senin kocanı da baştan çıkaran üstüne sana beddua edip sayan bir kadın çıkacaktır karşına ... O zaman o kadını en iyi sen anlarsın kanka olup kahve içer '' koca nasıl elden alınır '' taktikleri geliştirirsiniz :21:

Bu nasıl bır adamdır nasıl bır kısılıktır ben cozemedım... Bu sefer benımde hatam var bılıyorum önemlı bir mesele dahi olsa ona yazmamalıydım... Bir havalar bir kasılmalar vs kendını kaf dagında gormeler vee ardından hemen basladı ben işte cocuklarımı toparladım o kadından nefret edıyorum sadece cocuklarım ıcın döndüm seni bırakmadım bırakırmıyımmmm !!!!! bu ne demek bırakırmısın tabı bırakmazsın kı dışarda sürtmeye sevgılın olsun benı oyle bır askla seven bır adam nasıl boyle bır fırsatcıya donustu yada gozumden dustugu ıcınmı oyle dusunuyorum ya daa gercekten fırsatcımıydı aklım almıyor karman corman oldum ............

dün gece konustuk ve dıyorki bak işte böyle olacaktı bız evlenseydık pat bı telefon cıkıp gıdıcektım... bende dedımkı madem bunu bılıyordun neden benım vebalımı aldın herzamankı hazır cevaplılıgı ve hatasını kabul etmemesıyle hemen atıldı lafa """ İNSAN ÖLECEGİNİ BİLSE MEZARINI KAZAR """ ya ınanın aklıma fıkrıme herseyıme s....çayım ben ne salak ınsandımkı bu ınsana asık oldum.......

kör sagır ve dılsızı oynarken tepkısız kalırken ondan nefret ederken gecen gun onu gordugumde ıcımde hıcbır kıpırtı olmamasına ragmen suanda ıcımde acayıp bır burukluk ve acı var sizce hazmedemediğim için mi aşık oldugum için mi ?

Akıl mantık ikilemesine göre -duygusal yanı agır basan bir insan mısındır ?

Okudugum satırlarda aklın konusuyor pragrafı kalbin bağlıyor.

hayatta ikisi kefeli terazi gibi olmalı.ama senin içinde bulundugun durumda kefenimn akıl tarafına,vicdan,gurur ve kendine saygıyı da koyman lazım.Tabii ki o zaman kefe yere vuracaktır.Yani duygu dedigin yekun hava da kalacaktır...Hava civa zaten...

Karşında ki insanı tanımıyoruz.Erkekler hakkındaki genel düşüncem olumsuz.Hoş kadınlar hakkında da öyle ya...neyse...

İnsanlıgımızı unuttugumuz kaybettigimiz şu hayatta evli erkegin AŞIK olma ihtimalini çok çok az görüyorum.İyi gitmeyen bir evlilik,40 yaş sendromu,zaten çapkın biri olması gibi pek çok sebebp daha akla yatkın geliyor.

Senin de dedigin gibi yaptıklarına ,yaşattıklarına sebep bulacak kadar konuyu normalleştirmişse,yüzsüz ce açıklama yapıyor kendini savvunabiliyorsa ortada AŞK yoktur zaten.Fayda çıkar ilişkisi ile başlamıştır ...Sen burada 2. kurbansın.

2. diyorum çünki bu adamın hayatında ilk kadın1. kurbandır.VE O ÇOCUKLAR VEBALİ ALINAN ÇOCUKLAR ASIL KURBANDIR.
İstatistiki bilgi galiba.Evli olup boşanıcaz ayrı yaşıyoruz diye 2. ilişki kuran adamlar boşanmıyorlarmış...

Sadece evde bir temizlikçi,ahçı,çocuk bakıcısı,kötü gün için kendine dayanak,ihtiyarlık sigorytası dursun o dışarda özlemini çektigi gençlik hayallerine güzellemeler dizsin...OLMAZ CANIM OLMAZ...EMPATİ YAPMALI İÇİNE DÜŞÜRÜLDÜGÜN DURUMDAN KENDİNİ BİR AN ÖNCE KURTARMALISIN.

İlk olarak bu adamla iletişimini kes...dinleme...hayatından sil...Aşk sevgi dediğin şey birilerinin göz yaşı yanında boş...çok boş...
ancak anne olunca anlayacaksın...

Örnek istersen karısı kanserken ortayaş bunalımına girip köşe yazarı Ayşe ile evlenen reklamcıyı düşün.Adama hiçbir şey olmadı .Tüm ülkenin gözünde karalalanan kadın oldu...bir de Aşk ne kadar sürdü...kadının kemikleri bile çürümeden bitti...

evli olduğunu öğrendiğinizde, boşanmadan beni arma demeniz gerekirdi.
hayatından bir kadını çıkarmadan diğerini elinde tutmaya çalışan bir adamdan hiç bir halt olmaz.
her seferinde eşine sadık kal dedim ona demişsiniz,
bir yandan saçlarını okşayıp bir yandan ama bak evlisin demekle olmaz bu işler.
bir kere dediniz boşanmadı mı o zaman ikinci sefer görüşmeyecektiniz.
siz dirayetli durup aranıza mesafe koyamamışsınız şimdi de karısına döndü diye kızıyorsunuz.
buna hiç hakkınız yok bilmelisiniz. evli olduğunu öğrendiğiniz anda ilişkiyi kesseydiniz belki size olan sevgisinden boşanacaktı.
ama şimdi karısına da yazık ettiniz şerefsiz bir adamla barıştı.
burda size değil eşine üzülürüm ben. :19:

yahu konu sahibi gibi hatunlar,bu tür konu açmasın buralarda...

olan pc ye oluyo :1:

vhalla şekerim az bile bu yaşadığın

daha devamı gelicek bekle sen ....:8:

hmmm bence adam hakli adamin evli oldugunu bile bile hala onunla berabermissin ne bekliyordunki evdeki cocuklarini birakip seninle sonsuza dek mutlu yasamasinimi? beddua demissin sence senin bedduanmi tutar evdeki gozu yasli kadinin ve yavrularininmi? adamin akli basina gelmis ve dogru yolu ailesini secmis.. adam sana demis evlenseydik bir telefon gelecekti ben cikip gidecektim tabikide oyle olcakti sen kendi kendinin vebaline girmissin bosanmamis bir erkegin himayesine girerek.. gercekler acidir tatlim burda kimse sana cikipta sen sonuna kadar haklisin o adam yuvasini birakip sana gelmeliydi demez! o adam ve ESİ o cocuklar hasta oldugunda beraber bakacaklar okul toplantilarina beraber gidecekler sen ne bekliyordunki? onlari tamamen silip sana gelmesinimi? kendini kandirmissin. bir an once toparlanmalisin.

Kör bir kuyuya taş atmissin...
Şimdi çıkaracağım diye dininip duruyorsun. ..
Yol yakinken dön de
Başın da rahat etsin ruhun da...
Sevgi gönülden zor çıkar. ..
Zamana bırak. ..

Konuyu okuyunca merak ettim hikayeni ve diğer konularına da baktım kızlık zarı diktirmekten bahseden bir kişisin yani yalan senin için çok da büyük bi problem değil o zaman bu adam seni boşanacam diye kandırdıysa fazla da tepki verme bence e nasıl olsa aynı telden çalıyorsunuz

Konuyu okuyunca merak ettim hikayeni ve diğer konularına da baktım kızlık zarı diktirmekten bahseden bir kişisin yani yalan senin için çok da büyük bi problem değil o zaman bu adam seni boşanacam diye kandırdıysa fazla da tepki verme bence e nasıl olsa aynı telden çalıyorsunuz

konu sahibini eski konuları üzerinden yargılamanız çok çirkin.

Konu başlıgı çok hoşuma gitti bu arada :))

Midesiz olduğun için olabilir. Ayrıca konu başlığı ilgimi çekmişti konuya girmeden önce. Okuyunca senin için daha münasip olduğunu düşündüm.

konu sahibini eski konuları üzerinden yargılamanız çok çirkin.

Konu başlıgı çok hoşuma gitti bu arada :))

Yargılama mı??? Açık bir şekilde belli olan bir şeyi yazdım ben eski konu dediğiniz şey bir kaç aylık mesele ayrıca

bu konu kapatılır bi çoğumuz da uyarı alırız ben size söyliyim, hakaret etmesek bize yanlış gelen yeri söylesek sadice?konu sahibinin kızlık zarıyla ilgili bir yoruma o benim mahremim demesi ( kendisi zarla ilgili konu açıpta böyle demesi) ne kadar yanlışsa ,bu konuda durupta zarını diktirmişsin aynı telden çalıyorsun demekte yanlış yapmayın bel altı vurmayın arkadaşlar

Son düzenleme:
Kızlar zar diktirme muhabbetini lütfen konuya katmayalım çok başka şekilde zarar görüp bunu yaptırmak zorunda kalan ve psikolojisi iyi olmayan kaç tane arkadaşımız var burada bu yargılanacak bi'şey olmamalı.

Konuya gelince sen bu adamın evli olduğu 3.ayda öğrenmişsin. 3 ayda neydi seni ondan koparamayan? Şimdi karısına dönmüş diye ettiğin bedduaları ozaman edip yoluna baksaydın ya alttarafı 3 ay yahu. Çok mu seviyodun, insanlar düğünden bir gün önce ayrılıyolar da yine yollarına gidebiliyolar.

Senin önce, ailene, kişiliğine kendi benliğine ikinci kadın olmayı, böyle bi' aşkı(?!) yakıştıramıyor olman gerekiyordu. Haksızsın çünkü doğru olan "madem öyle boşanacakmışsın boşandığın gün beni ara" deyip sessizliğe gömülmendi. Adam evine dönmüş hala arayan, yazan sensin-bak bu kısım çok önemli.

Emin ol şu mübarek günde sen de sağlam beddua yiyosundur, çünkü karşındaki bi"anne" tıpkı senin annen gibi.

Yarın öbür gün kendi yuvanı kurduğunda eşine güvenebilecek misin çok merak ediyorum...

Adam 32 yaşındaymış, sen kaç yaşındasın bu arada?

başlık senin için heralde yuva yıkmaya çalışmışsın iyi olmuş sana daha beter ol sen ve senin gibiler

ah şu erkekler:47:.. ah bu erkeklerin zevk tuzağına düşen avel,kendinden vazgeçilemeyeceğini sanan kadınlar..:21:

Back
X