Sivilceli Ciltler Yüzünü sir ile alanlarrrr !!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Karakiz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
437
147
33
32
Kizlar ben 1 senedir kuaforumun zoruyla favori kisimlarini agdayla aldiriyorum 3 4 aydır da kendim aliyorum ama nedense ergenlikte cikmayan sivilceler 2 aydir pesimi birakmiyor yanaklarimda ve cenemin iki tarafinda sivilceden ziyade alerji gibi putur putur icinde iltihap yok berbat görüntü sirden mi olmustur yoksa dogum kontrol kullaniyordum 3 aydir kullanmiyorum ondanmi olmustur bide demir eksikligi hapi kullaniyorum acaba omu yapmistir devamli kullandigim loreal yuz temizleme jeli var acaba omu dokundu kafamda deli sorular :)))))))

Aynen boyle suan

Eklentiler

• 20161122_135607.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 20161122_135555.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 83
Mune hanim bana niye kimse cevap vermiyor bi cok konuma kimse cvp vermiyor gorunmuyormu acaba(
Merhaba,
bu sorunun cevabını yalnızca bir dermatolog verebilir, o yüzden cevap gelmiyordur.
Saydığınız herşey alerji yapmış olabilir ya da yediğiniz içtiğiniz birşey dokunmuş olabilir, hangisi yaptı bizim bilmemiz mümkün değil, randevu alıp bir cildiyeciyle görüşmeniz yerinde olur.

Tmm ckk tsk ederim :)

Hepsi bir ihtimal o yüzden yazmıyorlardır :) hapı bırakman da olabilir aldığın ilaçlar da. Yan etkilerini araştır bence.

Fucidin sivilcelere iyi geliyormus her gece suruyorum sbaha sönmüş oluyorlar ama sonra tekrar beliriyorlar anlamadim gitti

Tmm ckk tsk ederim :)
Rica ederim ne demek, siz ihmal etmeyin en kısa sürede doktora gidin, sivilcenin kaynağını öğrenmeniz tedavisi için şart.
Kullandığınız ilaçları, kozmetik ürünleri söylersiniz ona göre bir teşhis ve tedavi uygulanır.
Geçmiş olsun

........devamli kullandigim loreal yuz temizleme jeli var acaba omu dokundu kafamda deli sorular :)))))))

Bana kalırsa bu saydıklarının çoğu sivilceye yol açan şeyler. Gerekli bakımı yapmıyor olabilirsin. Benim doğum kontrol hapı kullandığım bir dönem yüzümde tüylenme olmuştu, sivilce sorunlarım hep geçiciydi sonra mecbur gidip sir yaptırmıştım. hem sivilcelerim çoğaldı hemde geçmek bilmedi. (Meğersem yüzümü sirden sonra yıkamadığım içindi, su değdirmek olumsuz etkiler diye kulaktan dolma bir bilgim vardı) Bence sir e alerjin var yada gereken bakımı iyi yapmıyor olabilirsin. Kuaförde yada evinde farketmeksizin sir yapıldıktan hemen sonra yüzünü sıvı sabunla köpürte köpürte yıkamalısın. Sirden sonra gözenekler açıldığı için her türlü bakteriye cilt müsait oluyor. Yıkadıktan sonra yine yanında bulunduracağın gözenek sıkılaştırıcı, antibakteriyel (kızarmaması ve yakmaması için alkol değeri az) bir tonikle nazikçe silmelisin. Aklıma bir şey daha geldi. Kıl köklerinle ilgilide olabilir sirden sonra sivilce çıkması. Benimde bacaklarımın bazı yerlerinde böyle bir sorun oluştu. Eğer sorun cildine baktığın halde tekrarlanırsa yada şuan oluşanlar hiç geçmezse bana ulaş yardımcı olurum. (Yinede dermatoloğa görünürsen iyi olur belkide cidden sorun kıl köklerinde bile olabilir...)

Yuzumu iki defa bazen 3 yuz temizleme jelleriyle temizlerim orj gul suyu tonik kullanıyorum tam sivilce gibide degil küçük kucuk ama birsuru

Cildim hassas sanirim bacaklarimda 2012dem beri gitmeyen batiklar var neler kullandim kese filan yaptim sadece acildilar

Cildim hassas sanirim bacaklarimda 2012dem beri gitmeyen batiklar var neler kullandim kese filan yaptim sadece acildilar

Yeni bi konu açtım ben bunlarla ilgili kendimde baya sorunn yaşadım şu 1 senedir ama çok şükür geçti halloldu bi gözatmanı tavsiye ederm

Aynı sorun bendede var yüzümde dün aldırdım gece boyu kaşıntıdan uyuyamadım ve görüntüsü berbat ne yapacagımı bilemiyorum çarşambaya kadar bekleyeceğim olmadı cildiye ‍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…