Cilt Bakımı Ürünleri Yüzünüz için kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler hangileri (yardım!)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

lavanya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2.226
116
Merhaba kızlar,son zamanlarda yüzmdeki gözeneklerin iyice genişlediğini ve çoğaldığını görüyorum.Loreal skin perfect kullandım bir süre ama sonra bıraktım.
Şu an bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı sizden ricam kullandığınız ve faydasını gördüğünüz ürünleri yazmanız.Fiyat önemli değil yeterki faydası olsun.
cilt tipim yağlı
Birde göz çevresi kırışık önleyici ve giderici krem ismi istiyorum yine faydasını gördüğünüz.
offf yaşlanıyorum :KK61:
kadınlar külübünün güzel ve bakımlı kadınları yardım lütfen!:mad:

Merhaba kızlar,son zamanlarda yüzmdeki gözeneklerin iyice genişlediğini ve çoğaldığını görüyorum.Loreal skin perfect kullandım bir süre ama sonra bıraktım.
Şu an bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı sizden ricam kullandığınız ve faydasını gördüğünüz ürünleri yazmanız.Fiyat önemli değil yeterki faydası olsun.
cilt tipim yağlı
Birde göz çevresi kırışık önleyici ve giderici krem ismi istiyorum yine faydasını gördüğünüz.
niye bıraktn ben de ona başladım da ondan merak ettim??

sicak soguk uygulamasi yapiyorum ben gozenek sIklastirmak icin.hatta buna iskoc dusu diyorlar.
banyoda guzel sicak dusumu alip yuzumu temizleyip peelingimi yaptiktan sonra,banyodan cikmadan once soguk su uyguluyorum 2 dk filan.ardindan yine sicak su,sonra yine soguk..sonra yine sicak..sonra soguk..taa ki sIkilana kadar :KK45:
dusu soguk suyla bitiriyorum,gozeneklerim cok belirsizdir.
tavsiye ederim

cilt tipim yağlı
A ve E vitamin zengini lampert firmasinin retinol isimli kremi bir harika..ben uzun zamandir kullaniyorum.
özelden yazmak istersen
ynergiz@turkavukat24.de
selamlar
Avukat Yildiz nergiz

Loreal Skin Perfect kullandım. Yağlandırmadan nemlendiriyordu. Çok memnundum fakat nemlendiricileri kısa sürede bitiremiyorum. 6-7 ay gibi bir sürede krem sanırım bozuldu. Yüzüme sürdükten sonra topaklanma yaptığını farkettim. Kısa sürede bitirebiliyorsan iyi bir kremdi. Ben şimdi Loreal'in Youth Code anti aging kremini aldım. 26 yaşındaym. İlk kez anti-aging krem kullanmaya başlıyorum. Bir hafta oldu. Şimdilik memnunum. Bakalım göreceğiz. :KK55:

Merhaba kullanıpta önerebileceğim anti-aging ve cilt bakım kremleri kesinlikle la prairie diyebilirim

cilt tipim yağlı

ben temizleme icin Bioderma H2O kullaniyorum. Hem yuz hem de goz makyajini temizleme konusunda cok basarili ve en onemlisi su oldugu icin yuze zararsiz.
Yuz yikama icin La Prairie Advanced Marine serisinin muzunu kullaniyorum. Biraz pahali ancak ortalama 6 ay gidiyor.
peeling olarak da Dermalogica Daily Microfoliant oneririm. bu urun de hemen hemen 1 yila yakin dayaniyor.

cilt tipim; hassas- kuruya donuk karma
goz kremi olarak, ben la prairie'nin samplelarini kullanmistim, aman yarabbim cok guzel nemlendirdi, ama cok pahali ya:KK43:( Goz kremi olarak, yves rocher hassas ciltler icin olani kullaniyorum, fiyat performans olarak cok iyi.
nemlendirici; simdiye kadar o kadar cok kullandim ki anlatamam. - roctan memnun kalmistim ama eski serisiydi, simdi ambalaari degisti icerik nasil bilmiyoeum. bir ara -olay markasininkini kullandim, pembe ambalaji vardi, fiyati da uygundu 2 sise bitirdim guzel nem veriyordu. son zamanlarda da yeni kesfim body shop'in hassas ciltler icin olan aloe verali nemlendiricisi, ben bayildim bu urune. zaman zaman %25 indirime giriyor, ya da 3 al 2 ode falan kampanyasi oluyor, o doneme denk geldigimde alicam tekrar. bir de, - la mer markasinin nemlendiricileri de muhtesem. onlarin da sample'ini kullandim ozellikle de lifting serum olani. ben sanirim 2 sene once lorealin skin perfect serisi ilk ciktigi zamanlarda pompali serum nemlendiricisinden 2-3 sise kullandim, memnundum duzeltti baya cildimi, ama onun kremini kullandigimda( ayni seri) pek iyi gelmedi:/
tonik olarak, yves rocher iyiydi, suan the body shop aloe veraliyi kullaniyorm hatta bitti, mukemmeldi, lorealin hassas ciltler icin olan tonigi iggrenc otesi cildimi yakiyor o yuzden kullanmiyorum.
peeling olarak da, yves rocher kayisili cok guzel temizliyor.
maske, watsonslarda satilan freeman markanin cikolatalisindan memnunum

ben temizleme icin Bioderma H2O kullaniyorum. Hem yuz hem de goz makyajini temizleme konusunda cok basarili ve en onemlisi su oldugu icin yuze zararsiz.
Yuz yikama icin La Prairie Advanced Marine serisinin muzunu kullaniyorum. Biraz pahali ancak ortalama 6 ay gidiyor.
peeling olarak da Dermalogica Daily Microfoliant oneririm. bu urun de hemen hemen 1 yila yakin dayaniyor.
Merhaba bende 24 yaşındayım 4 yıldır la prairienin eye contur kremini kullamıyorum ama çok memnun değilim açıkçası gözaltlarım hala mor ve ince çizgiler var önerebilceğiniz bişey var mı

cilt tipim yağlı
3 gündür lr ürünlerini kullanıyorum ve memnun kaldım önerrirm.

Dünyanın en büyük aloevera ureticisi
LR Health&Beauty ürünlerini tavsiye ediyorum.butun urunleri saglik bakanligi ve dermotest onaylidir.urunlerini bizzat kendim ve çevrem kullaniyoruz.
Bilgi icin instagram:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın en büyük aloevera ureticisi
LR Health&Beauty ürünlerini tavsiye ediyorum.butun urunleri saglik bakanligi ve dermotest onaylidir.urunlerini bizzat kendim ve çevrem kullaniyoruz.
Bilgi icin instagram:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar hem lr den hemde bioderma urunlerinden cok memnun kaldim yaklasik iki aydir kullaniyorum ... Lieracin goz morluklari icin olanindan memnunum zaten asiri bi morlugum yok ama iyi geldgni soyleyeblrm ayrica goZeneklerim icinde bioderma peeling ve gozenek sikilastirici kremini kullaniyrm ben memnunum gzoneklermde kuculme hissediyrm net sekilde makyajsiz dha iyi hissediyrm en azndn sevgiler...

X