Merhaba ben 78 kiloyum bir şey demediMerhaba kiloyla ilgili bir şey diyor mu
Kızlar geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız takipteyim şimdi ortalama ne kadara mal oldu
Canım bırsey sorucam prednol ve duphaston sanada verdımı bunları sımdı kullanmaya baslıycaz demı tam anlamadım orayı da taze transfer olmıycaksak bunların nıye sımdı kullanıyoruz onuda anlamadımAynennnkabızlık için verdi antibiyotik vs verdi bana
Evet canım banada verdi ama bunlar transfer aşaması için ilaçlar değil transfer için adet olduktan sonra hazırlığa geçiçezCanım bırsey sorucam prednol ve duphaston sanada verdımı bunları sımdı kullanmaya baslıycaz demı tam anlamadım orayı da taze transfer olmıycaksak bunların nıye sımdı kullanıyoruz onuda anlamadım
Yağmur seni aradılar mı hastanedenCanım bırsey sorucam prednol ve duphaston sanada verdımı bunları sımdı kullanmaya baslıycaz demı tam anlamadım orayı da taze transfer olmıycaksak bunların nıye sımdı kullanıyoruz onuda anlamadım
Evet aradılar az once bıraz morelım bozuldu sadece 5 tane dollenmısYağmur seni aradılar mı hastaneden
İnan benimde moralim çok bozuk benim de 6 tane döllenmiş ama yumurta kalitemin kötü olduğunu söylediEvet aradılar az once bıraz morelım bozuldu sadece 5 tane dollenmıs
Banada aynısını soyledı ıkımızındemı kotu yanı anlamadım 14 taneden sadce 5 tane ya ve bunlar besıncı gune gelıcekmı bellı bıle degılİnan benimde moralim çok bozuk benim de 6 tane döllenmiş ama yumurta kalitemin kötü olduğunu söyledi
Canım pazartesi transfer oldum beklemedeyim sen nasılsın hangi süreçtesin
Canım bende cuma gunu oldum transfer bugun 6.gunum beklemedeyım bende
Son kez yumurta takibi yapıyoruz olmaz ise bizde Serap hanımla tüp bebeğe başlayacağız memnun musunuz?Canım pazartesi transfer oldum beklemedeyim sen nasılsın hangi süreçtesin
Ben memnunum. Canım Serap hocam. Hanım,işinin ehli,mütevazi . İkinci transferimde gebeyim çok şükür. Sırf gebe kaldım diye değil. Önce Allah'a sonra ona çok güveniyorum. Eğer ona gidiyorsanız ne diyorsa yapın. Bu mühim.Son kez yumurta takibi yapıyoruz olmaz ise bizde Serap hanımla tüp bebeğe başlayacağız memnun musunuz?
Canım ben doktordan memnunum ama geri kalan dan çokta memnun değilim. Çok ilgili değiller hemşireler olsun embriyologlar olsun soru soruyoruz zorla cevap veriliyor bir de sanki 10 defa tüp bebek yapmışız gibi davranılıyorSon kez yumurta takibi yapıyoruz olmaz ise bizde Serap hanımla tüp bebeğe başlayacağız memnun musunuz?
Bana opu toplanacağı gün spermde verileceğine dair hiç bir bilgi verilmedi perhiz süresi vs hiç bir şey denmedi ve eşim opudan önce istemsizce boşaldı ve ertesi günü örnek verdi sperm zaten haliyle yeterince iyi çıkmadı ama bu durum için hemşirelerden bir özür bile duyamadık üstüne üstlük bizi suçladılarSon kez yumurta takibi yapıyoruz olmaz ise bizde Serap hanımla tüp bebeğe başlayacağız memnun musunuz?
Kötü bi tecrübe olmuş üzüldümBana opu toplanacağı gün spermde verileceğine dair hiç bir bilgi verilmedi perhiz süresi vs hiç bir şey denmedi ve eşim opudan önce istemsizce boşaldı ve ertesi günü örnek verdi sperm zaten haliyle yeterince iyi çıkmadı ama bu durum için hemşirelerden bir özür bile duyamadık üstüne üstlük bizi suçladılar
Umarım pozitif olurKötü bi tecrübe olmuş üzüldüminşallah herşey güzel ilerler
Test yaptın mı? İnşallah pozitiftirCanım bende cuma gunu oldum transfer bugun 6.gunum beklemedeyım bende
Malesef canım negatıfTest yaptın mı? İnşallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?