Yüzyıl hastanesi Dr. Serap simavlı da tüp bebek yaptıranlar

Kızlar geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız takipteyim şimdi ortalama ne kadara mal oldu

Aynennn kabızlık için verdi antibiyotik vs verdi bana
Canım bırsey sorucam prednol ve duphaston sanada verdımı bunları sımdı kullanmaya baslıycaz demı tam anlamadım orayı da taze transfer olmıycaksak bunların nıye sımdı kullanıyoruz onuda anlamadım

Canım bırsey sorucam prednol ve duphaston sanada verdımı bunları sımdı kullanmaya baslıycaz demı tam anlamadım orayı da taze transfer olmıycaksak bunların nıye sımdı kullanıyoruz onuda anlamadım
Evet canım banada verdi ama bunlar transfer aşaması için ilaçlar değil transfer için adet olduktan sonra hazırlığa geçiçez

Son kez yumurta takibi yapıyoruz olmaz ise bizde Serap hanımla tüp bebeğe başlayacağız memnun musunuz?
Ben memnunum. Canım Serap hocam. Hanım,işinin ehli,mütevazi . İkinci transferimde gebeyim çok şükür. Sırf gebe kaldım diye değil. Önce Allah'a sonra ona çok güveniyorum. Eğer ona gidiyorsanız ne diyorsa yapın. Bu mühim.

Son kez yumurta takibi yapıyoruz olmaz ise bizde Serap hanımla tüp bebeğe başlayacağız memnun musunuz?
Canım ben doktordan memnunum ama geri kalan dan çokta memnun değilim. Çok ilgili değiller hemşireler olsun embriyologlar olsun soru soruyoruz zorla cevap veriliyor bir de sanki 10 defa tüp bebek yapmışız gibi davranılıyor

Bana opu toplanacağı gün spermde verileceğine dair hiç bir bilgi verilmedi perhiz süresi vs hiç bir şey denmedi ve eşim opudan önce istemsizce boşaldı ve ertesi günü örnek verdi sperm zaten haliyle yeterince iyi çıkmadı ama bu durum için hemşirelerden bir özür bile duyamadık üstüne üstlük bizi suçladılar

Kötü bi tecrübe olmuş üzüldüm inşallah herşey güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…