Sana transferle ilgili bir şey dedimi taze mi olacak dondurulmuş mu istiyorsunEvet canım bakalım ne olcak pazartesı saat 10 da olucak dedı of korkuyorum ya ınsallah guzel embrıyolar olur ya yıne aynı ılaclara devam sen pekı
Benımde aynı canım cumartesı aksam en son ovıtrelle vurulcam ınsallah o gune kadar belkı 1-2 yumurtamız daha buyurBenim 8 buçukta olacak benim gonalf 200 e çıkardı normalde 150 vuruyordum meriofert falan verdi yumurta çatlamaması içinde verdi cumartesi tüm iğneler bitmiş olacak
Bana bısey soylemedı anlamadım rahım kalınlıgın ıyı dedı cumartesı sabah gıdıp bazı hormon testlerı yapıcam ona gore degerler ıyı cıkarsa taze yapıcak heralde kan testlerı ıstedıgıne gore tam anlayamadım zaten cok kalabalıktı bugun sendende ıstedımı bunları sen sordunmu tazemı olucak dıyeSana transferle ilgili bir şey dedimi taze mi olacak dondurulmuş mu istiyorsun
Cumartesi benden de istedi progesteron ve e2 ye bakılacak bende sormadım sadece hemşire yumurtan az çıkarsa taze transfer yapılır dedi doktor karar verecek opuya göre dediBana bısey soylemedı anlamadım rahım kalınlıgın ıyı dedı cumartesı sabah gıdıp bazı hormon testlerı yapıcam ona gore degerler ıyı cıkarsa taze yapıcak heralde kan testlerı ıstedıgıne gore tam anlayamadım zaten cok kalabalıktı bugun sendende ıstedımı bunları sen sordunmu tazemı olucak dıye
valla napıcaz ya keske cok yumurtamız cıksaydı taze nasıl olur bılmıyorumCumartesi benden de istedi progesteron ve e2 ye bakılacak bende sormadım sadece hemşire yumurtan az çıkarsa taze transfer yapılır dedi doktor karar verecek opuya göre dedi
Ya kuzu yapacak bir şey yok önemli olan çok olması değil kaliteli güzel olsun yeter ki ilk denemede pozitifi görebilelimvalla napıcaz ya keske cok yumurtamız cıksaydı taze nasıl olur bılmıyorum
Insallah canımYa kuzu yapacak bir şey yok önemli olan çok olması değil kaliteli güzel olsun yeter ki ilk denemede pozitifi görebilelim
Canım e2 ve progesterona baktırdın mı bugün kan verdim sen naptınInsallah canım
Bende sabah vermıstım canım sonuclar cıktı e2 3379 progesteron 2.1 yazıyor senın nasıl cıktı kac yazıyorCanım e2 ve progesterona baktırdın mı bugün kan verdim sen naptın
Benimde e2 im 3219 progesteron da 1.3Bende sabah vermıstım canım sonuclar cıktı e2 3379 progesteron 2.1 yazıyor senın nasıl cıktı kac yazıyor
Hemen hemen yakın zaten ınsallah canım ya guzel kalıtelı yumurtalarımız olsunnBenimde e2 im 3219 progesteron da 1.3
Sanki sonuçlarımız güzel gibi ya inşallah kaliteli içi dolu yumurtalarımız çıkar
İnşaallah canımHemen hemen yakın zaten ınsallah canım ya guzel kalıtelı yumurtalarımız olsunn
Canım bugun yapıcaz catlıycaklar zaten catladıktan 36 saat sonra toplıycaklar catladıktan sonra bellı bı zaman gecmesı gerekıyor zaten o yuzden pazartesı olucakİnşaallah canımbu akşam ovitrelleyi yapıcaz ya pazartesi günü toplama olacak pazartesiye kadar çatlarsa ne olacak
Canım bırde sendede gogus agrısı varmıya benım basladı dokununca ayaga kalkınca falan goguslerım agrıyorİnşaallah canımbu akşam ovitrelleyi yapıcaz ya pazartesi günü toplama olacak pazartesiye kadar çatlarsa ne olacak
Benim göğüs ağrım yok sadece kasıklarım ağrıyor bir de göbeğim iğnelerden çok hassaslaştı bugün şükürler olsun sonCanım bırde sendede gogus agrısı varmıya benım basladı dokununca ayaga kalkınca falan goguslerım agrıyor
Aynen canım ınsallah ıkımız ıcınde son olurBenim göğüs ağrım yok sadece kasıklarım ağrıyor bir de göbeğim iğnelerden çok hassaslaştı bugün şükürler olsun son
Benım progesteron sankı bıraz yuksek ya ıcıme bır kuşku düştü sımdı sıkıntı olurmu acabaBenimde e2 im 3219 progesteron da 1.3
Sanki sonuçlarımız güzel gibi ya inşallah kaliteli içi dolu yumurtalarımız çıkar
Eğer sorun olsaydı hastaneden seni ararlardı diye düşünüyorum çünkü bu sonuçlara göre toplama yapılacakBenım progesteron sankı bıraz yuksek ya ıcıme bır kuşku düştü sımdı sıkıntı olurmu acaba
Ovıtrelleyı yapınca mesaj at dedılermı sanada bana yazdılar dun ovıtrelleyı yapmayı unutma dıye bende yapıp onlara yazdımEğer sorun olsaydı hastaneden seni ararlardı diye düşünüyorum çünkü bu sonuçlara göre toplama yapılacak
Evet canım bende tam 20:30 da yaptım yazdımOvıtrelleyı yapınca mesaj at dedılermı sanada bana yazdılar dun ovıtrelleyı yapmayı unutma dıye bende yapıp onlara yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?