Yzszlerden bkanlar!!!!

evet biz kurtulduk bide bize misafir getirdiğini söylemiyor biz arkadaşlarımızdan duyuyoruz sizin kıyafetlerinizle geziodu kızlar fln dediler ve eve gelincede bazılarının olmadığını gördük sadece giymekle kalmamışlar ve bir yüzsüzlük daha annemle konuşmadığı halde babamdan yazlığın anahtarını istiyormuş 1 hafta kalalım diye ama babam gerekeni söylemiş bizim evde herşey dahil 5 yıldızlı otelde gibi tatil yapmışlar :olmaz:

canım bence sizde biran önce söyleyin orası sizin eviniz giderken birilerini çağırmak zorunda değilsiniz soğuk davranın bizimkiler kadar yüzsüz değilse anlar mutlaka bırak lafta etsn annemin hakkındada çok şey sölediiler ama haklı ortada
halen anahtarınızı istemeleride çok terbiyesizce kıyafetlerinize kadar kullanmışlar maşallah.ben de söylemekten yanayım ama o insanla tartışmaya girmek istemiyorum çünkü cahil cahil konuyu saptırıyor başınızda olduğu için beni anlaman lazım canım bu tiplerle uğraşmak zor ....

valla yazlık başa bela..en iyisi bütün sene paranı biriktirip bi sene çeşmeye git öbür sene bodruma..hem değişik yerler görüp bir yere bağlı kalınmaz..hemde kisenin kahrı çekilmez...

valla yazlık başa bela..en iyisi bütün sene paranı biriktirip bi sene çeşmeye git öbür sene bodruma..hem değişik yerler görüp bir yere bağlı kalınmaz..hemde kisenin kahrı çekilmez...
aslında çok haklısın en azından milletin dırdırını dinlemezsin

en guzelı gıdıceksınız ve kımseyı davet etmıyceksınız..
valla adı ustunde tatıl kımsenın kahrı cekılmezkı ozamanda...
teyzen olsun halan olsun yengen olsun hadlerınız bıldırın bencee yapdıkları cok ayıp..

halen anahtarınızı istemeleride çok terbiyesizce kıyafetlerinize kadar kullanmışlar maşallah.ben de söylemekten yanayım ama o insanla tartışmaya girmek istemiyorum çünkü cahil cahil konuyu saptırıyor başınızda olduğu için beni anlaman lazım canım bu tiplerle uğraşmak zor ....

evet zor ama evdede resmen hizmetci muamalesi görüosunuz değilmi?
yapılacak yemeğe onlar karar verir ama yemek hazırlığı sırasında ya denize gidecekleri tutar ya yürüyüşe
sabah kahvaltısından önce uyanılır sesler gelir ama asağıya yardıma inilmez
benim çocuğum sucuk yemez sosis varmı benim eşim et yemez tavuk var mı ben tavuk yemem balık varmı :oklava:
bunlar biz varen olanlar biz yokken olanları yazmıştım zaten ve üstüne evde 2 tane dev gibi buzdolabı var ve ağzına kadar doluydu dolaplar bakliyatla doluydu 2 ev düşünün 2 evin yemeklik erzağı biz 1 ay onları kullanıorduk geldikki dolaplar bomboşşşşşşş yemin ediorum 1 yumurta bile kalmamış
bizim elektrik kntrlü onlar gitmeden 1 gun önce kontör bitmiş nasıl olsa gidcez die doldurmamışlar bile
yayladaki evde yaptıkları annem yatak odasını kilitler 3 katlı evde başka yerde yatak yok gibi yatak odasını kapısını kırmışlar orda yatmışlar onlaırn yüzünden yayladanda soğuduk yazlıktanda :oklava:
ay hatırladıkca sinirim bozuluo :oklava:yüzsüz adı üstünde ne sölesende yapsanda anlamaz

ama bence teyzenizle bi yolla konuşun mutlaka söylemeniz lazım yoksa sizinde bizim gibi ufak çaplı bir kriz geçirmeniz yakın :olmaz:

en guzelı gıdıceksınız ve kımseyı davet etmıyceksınız..
valla adı ustunde tatıl kımsenın kahrı cekılmezkı ozamanda...
teyzen olsun halan olsun yengen olsun hadlerınız bıldırın bencee yapdıkları cok ayıp..
yaptıkları çok ayıp ama onlara çok normal geliyor onlara göre bizim yaptığımız ayıp.ben bi gün hadlerini fena bildiricem bakalım ne zamana denk gelecek çünkü çok sinirliyim

konunun tam içeriği nedir bilmeden zıplıyorum ...
bennnnnnnnnnnnnn bennnnnnnnnnnnnnn bennnnnnnnnnnnnn
bıktımmmmmmmmmmmm şu yuzssuz kişilerden
suratında eşşek derisi asılı kişilerden bıktım illallah dedim artık mafoldumben

evet zor ama evdede resmen hizmetci muamalesi görüosunuz değilmi?
yapılacak yemeğe onlar karar verir ama yemek hazırlığı sırasında ya denize gidecekleri tutar ya yürüyüşe
sabah kahvaltısından önce uyanılır sesler gelir ama asağıya yardıma inilmez
benim çocuğum sucuk yemez sosis varmı benim eşim et yemez tavuk var mı ben tavuk yemem balık varmı :oklava:
bunlar biz varen olanlar biz yokken olanları yazmıştım zaten ve üstüne evde 2 tane dev gibi buzdolabı var ve ağzına kadar doluydu dolaplar bakliyatla doluydu 2 ev düşünün 2 evin yemeklik erzağı biz 1 ay onları kullanıorduk geldikki dolaplar bomboşşşşşşş yemin ediorum 1 yumurta bile kalmamış
bizim elektrik kntrlü onlar gitmeden 1 gun önce kontör bitmiş nasıl olsa gidcez die doldurmamışlar bile
yayladaki evde yaptıkları annem yatak odasını kilitler 3 katlı evde başka yerde yatak yok gibi yatak odasını kapısını kırmışlar orda yatmışlar onlaırn yüzünden yayladanda soğuduk yazlıktanda :oklava:
ay hatırladıkca sinirim bozuluo :oklava:yüzsüz adı üstünde ne sölesende yapsanda anlamaz

ama bence teyzenizle bi yolla konuşun mutlaka söylemeniz lazım yoksa sizinde bizim gibi ufak çaplı bir kriz geçirmeniz yakın :olmaz:
biz sadece 1 kez anahtar verdik ondada dolabı falan çok dolu bırakmamıştık ama elektriği suyu kullanıp bunlar sanki bedavaymış,havadan geliyomuş gibi davrandılar para mara ödemediler bi de teyzemin kızı dediğin gibi her yemeği seçer onun içinde maydonoz var bunun içinde kıyma var der yemez mangal yakarızz kız et yemiyor diye ayrıyetten makarna falan yapılır 17 yaşında ama hiç bi işten anlamaz zorla şunu yap bunu yap dersek yapar sonrada suratını asar
herkez gelmek için can atar sonrada memnun kalmazlar senin gibi bende soğudum yazlıktan falan. soğumakta haklısın elektriği kullanıpta kontürü yüklememeleri çok ayıp resmen insanı enayi yerine koymak.eğer konuşulmazsa ufak değil büyük çaplı bir kriz bekliyor bizi aslında çünkü ben çok doldum:(

konunun tam içeriği nedir bilmeden zıplıyorum ...
bennnnnnnnnnnnnn bennnnnnnnnnnnnnn bennnnnnnnnnnnnn
bıktımmmmmmmmmmmm şu yuzssuz kişilerden
suratında eşşek derisi asılı kişilerden bıktım illallah dedim artık mafoldumben
konuyu bilmesende zıpla:)yüzsüzlüğün her türü kötü

bak işte annem konuştu kurtulduk hemen sizde konuşun gercekten ya evimizde bile rahat edemioz hemen konuş söle ya gitsin o öle yüzsüzse sende böle olacaksın mecbur :olmaz:

bak işte annem konuştu kurtulduk hemen sizde konuşun gercekten ya evimizde bile rahat edemioz hemen konuş söle ya gitsin o öle yüzsüzse sende böle olacaksın mecbur :olmaz:
bencede doğru olan konuşmak böyle hem kendimizi yıpratıyoruz hemde haksızlığa uğruyoruz aslına bakarsan sırf yazlık olayı değil ben teyzemden normaldede rahatsız oluyorum küçükken sewerdim ama insan büyüdükçe bazı şeyleri daha net algılıyor sewgi saygı azalıyor ama akrabaları komşu yada arkadaşlar gibi hayatından atıp yoluna dewam edemiyosun.....

Back
X