- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Dayanıklılık meselesi değil bence. Sonuç olarak bu bebek olduysa bakımı yapılacak öyle yada böyle. Hem bütün enerjimi oğluma harcarsam bebeğe kim bakacak?Yani bu sordugunuz kisisine göre değişir
Örneğin ben uykusuzluga dayanamayan biriyim uykusuzsam bütün günüm mahfolur
Enerjisiz mutsuz olurum oglana da sabrim kalmaz
Ama siz dayanikliysaniz altından kalkarsiniz bütün enerjinizi oğlunuza harcayın derim ben
İnşallah ben de o düzeni oturtabilirim. Eninde sonunda bir düzen tutturacağımızı biliyorum ama bu süreçte olacakları kestiremiyorum:) yaşayıp göreceğimBenimde 2 çocuğum var. Ilk başlarda insan bi bocalıyor. Hele benim küçük oğlum doğduktan sonra hastaladı, büyük oğlumdan ayrı hastahanede yattik ve bizim ilk ayrilmamizdı insan kendini çok kötü hissediyor. Beceremediğini zannediyor. Ama sonra öyle bir alışıyorki insan ben bunu beceriyorum diyor.
Kardeşler bazen birbirini kıskanıyor tamam ama bazende öyle güzel oynuyorlarki insan iyiki diyor iyiki doğmuş ikiside.
Yani sende çocuklarda alışıyor zamanla herşeye o yüzden takma böyle şeyler hamileliğinde, zamanla herşey öyle bir rayına oturuyor ki sende şaşırırsın bu kadar çabuk alıştığına bu yeni hayatına.
Amin inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin, biran önce gelsin bebişiniz:)Yaa ne güzel şeyler bunlar. Inşallah bende birgün ikinci kez anne olurumçok üzülüyorum
Hayirla gelsin bebeğiniz inşallah.
Evet canım eninde sonunda bir düzene oturur. Sen şimdi çocuğunla ilgilen ,ona anlat kardeşi olacağını, birlikte bakacağız felan de alıştır onuda.İnşallah ben de o düzeni oturtabilirim. Eninde sonunda bir düzen tutturacağımızı biliyorum ama bu süreçte olacakları kestiremiyorum:) yaşayıp göreceğim
Amin inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin, biran önce gelsin bebişiniz:)
Ne kadardır istiyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?