zaman geçmiyor evde

luck25

hamurişidelisi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
633
414
18
merhabalar herkese.. Can sıkıntısından bi burası vardı üye olmadığım,oldum.Sürekli okuyordum zaten bdv yi ama bugün konu açmak için üye oldum.

Rahatsızlığım nedeniyle bir süre işten ayrı kalacağım.3 Yıldır hep çalıştım.Şimdi ev inanılmaz zor geliyor.Bütün gün zaman geçmek bilmiyor..Zaten alışık değilim öyle temizlik felan da uğraşamıyorum açıkçası biraz üşengecim.Haliyle akşam olmuyor.Eşim işi dolayısıyla 22.00 den önce gelemiyor.O gelyor yemek ye yat sabah kahvaltı ve sonra yine aynı.Bunalım derecesinde SIKILDIM HAYATTAN.Bütün gün kitap oku,BDV de dolan.tv izle nette gez başka yaptığım hiçbirşey yok.Arkadaşım felan a yok henüz bu şehirde.İşyerinden var onlar da çalışıyor..
Ne yapacağım ben

Geçmiş olsun
Bende evde durmayı sevmem
Hobilerinize yönelseniz iyi olur

Hiçbir şeye yetişemeyeceğin bir tempo istıyorsan çocuk yap..

Ne yaptığın temizlik görünüyor..ne evın derli toplu oluyor..
Ne kıtap okumaya vakıt kalıyor..surekli evın içinde dört nala koşturmaca..

Anca böyle uyutmaya çalışırken girersin bdv ye yada nete..

Gerçek cevabımsa spor yap..ilgi alanlarına yönel..doya doya kıtap oku..sahafları gez..bitkilerle çiçeklerle ılgilen..oyle boş boş alıp dıkme..bitkıyı araştır..

Ay be bilim dekorasyonla ılgılen..vaktım olsa hepsıne dalarım ben..

Kurslara gidebilirsiniz mesela haftanın 3 4 günü evde olmazsınız en azından

Gerçek cevabımsa spor yap..ilgi alanlarına yönel..doya doya kıtap oku..sahafları gez..bitkilerle çiçeklerle ılgilen..oyle boş boş alıp dıkme..bitkıyı araştır..

Çocuk yolda zatten de :) teee şubatta doğum.Riskl bi gebelik geçiriyorum oyuzden ne spor yapabiliyorum ne de çıkıp güzelce gezebiliyorum.İnanır mısınız çocuğumun sağlığına takıntılı oldum evde durmaktan.Nette ne görürsem amanın benim bebemde de var mıdır diye arastırmaya koyuluyorum sonra daha çok yoruyo bu beni.işte bunlar hep bunalımdan.
inşallah dediğiniz gibi ben de hiççç zaman bulamam şu boş işlerime o doğunca :)

dekorasyon..hmm bu kulağa çok hoş geliyor.Bebeğimin odasını felan mı hazırlasam şimdden napsam..Odayı boyatmak istiyorum daha girerken boyattık kiracıyız.Boyaya alternatif ne yapabilirim dekorasyon demişken

Hobi deyince aklıma gelen hiiçbişey yok.Hobisiz miyim neyim bi kitabım var sütlü kahvem var

Ben oyun oynamayı severim , candy crush bile :KK53:
El işi olarak dantel, oya ile işim olmaz denemedim bile ama keçeyi çok severim. Boş bir kavanozu bile ince keçeyle kaplayıp vazo ya da kalemlik elde etmek mümkün ( :
Çiçekleri severim, eski hali yeni hali diye fotoğraflarım onlar büyüdükçe sevinirim : )

El işi olarak dantel, oya ile işim olmaz denemedim bile ama keçeyi çok severim. Boş bir kavanozu bile ince keçeyle kaplayıp vazo ya da kalemlik elde etmek mümkün ( :
Çiçekleri severim, eski hali yeni hali diye fotoğraflarım onlar büyüdükçe sevinirim : )
Bende öyle yaparım..misal bu çiçek..aldığımdaki hali ve sımdıkı hali..
Bendeki havayı gorsen sanki kotu yoldan kurtardım onu hahahahah:))
wp_ss_20151005_0001.webp

aa evet keçeyle bişeyler yapıyolar face de görüyorum hoşuma gidiyor aslında becereblir miyim ki bebeğim kapı süsünü felan yapıyım ya evet keçe iyi fikir çok sağol :)

Bende öyle yaparım..misal bu çiçek..aldığımdaki hali ve sımdıkı hali..
Bendeki havayı gorsen sanki kotu yoldan kurtardım onu hahahahah:))
Eki Görüntüle 1647936
ooo çok iyii... insanın kendini böyle şeylerle mutlu etmesi lazım yaa. Bu çiçek küçüklüğümde evimzde vardı beni teee nerelere götürdü bilsen

Puzzle i denedin mi? Onun disinda dil kursu ama hamile hamile kasabilir seni.
puzzle ve mandala aklıma geldi ama öyle şeylerle uğraşırken feci başım ağrıyor.Bide ee bitince ne olacak yani diye düşünmekten anlamsız geliyo başlamıyorum hiç:(

aa evet keçeyle bişeyler yapıyolar face de görüyorum hoşuma gidiyor aslında becereblir miyim ki bebeğim kapı süsünü felan yapıyım ya evet keçe iyi fikir çok sağol :)
Rica ederim yaparsın bi ucundan başla gerisi gelir

merhabalar herkese.. Can sıkıntısından bi burası vardı üye olmadığım,oldum.Sürekli okuyordum zaten bdv yi ama bugün konu açmak için üye oldum.

Rahatsızlığım nedeniyle bir süre işten ayrı kalacağım.3 Yıldır hep çalıştım.Şimdi ev inanılmaz zor geliyor.Bütün gün zaman geçmek bilmiyor..Zaten alışık değilim öyle temizlik felan da uğraşamıyorum açıkçası biraz üşengecim.Haliyle akşam olmuyor.Eşim işi dolayısıyla 22.00 den önce gelemiyor.O gelyor yemek ye yat sabah kahvaltı ve sonra yine aynı.Bunalım derecesinde SIKILDIM HAYATTAN.Bütün gün kitap oku,BDV de dolan.tv izle nette gez başka yaptığım hiçbirşey yok.Arkadaşım felan a yok henüz bu şehirde.İşyerinden var onlar da çalışıyor..
Ne yapacağım ben
Bende sizin gibiyim temizlik yapmaktan nefret ediyorum ama bi kere başladıktan sonra evin o halini görünce sürekli yapmak istiyorsun benimde hiç arkadaşım yok önceden bütün gün tv izlerdim şimdi buraya takılıyorum takip bile edemiyorum dizileri benimde eşim 10 dan önce gelmez cok rahat oluyo insan 10 a kadar yaparım diyor işleri bi bakmışsın akşam olmuş daha da yapamıyorsun :) balkonum var öyle boş boş duruyo eşim çiçek tohumu almış onu da erteledim dün toprakla saksı aldım diktim gidip gelip seviyorum ve daha iyi hissediyorum kendimi herkesin de dediği gibi kendinize ugraslar buldukça evde zaman daha güzel geciyor

Back
X