• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman neyi gösterir bilemem..

Cevabiniz gayet mantıklı. Okudum okudum okudum bidaha okudum erkek arkadasinizin nereyi neden yanlis anladigina anlam veremedim. Konuyu evlilige mi getirmeni istiyomus yani

sonsuza kadara beraber olacağız demeni beklemiş ucu açık bi cevap vermişsin ona bozulmuş :KK51: sen bana güvenmiyor musun diye üste çıksaydın keşke hep onlar mı üste çıkacak :KK12:

Adam senden şüphe duyuyo
Sende hala inandırma peşindesin
Bi de o mu alınmış peh

Dolduruşa gelmiş zaten siz ne deseniz yanlış anlayacaktı.
İnsanlarda ne meraklı başkasının ilişkisine ömür biçmeye.
Benim arkadaşım da 2 hafta ömür biçmişti. Eşimle 13 yıldır beraberiz :KK74:

Yorumlar için herkese teşekkür ederim .
Orta yolu bulacağız sanırım cevabımı yanlış yere çekti çünkü .
O söyleyen kişinin kim olduğunu söylemiyor boşver tadımız kaçmasın dedi.
İnsanlar zaten hayatım boyunca benimle uğraşıp durdu şaşırmıyorum artık söylenenlere.

Merhaba arkadaşlar .
Direk konuya gireyim uzatmadan .
Sevgilimle bu akşam konuşuyorduk birisi ona benimle ilgili seni sevmiyor en fazla iki ay veriyorum seni bırakır vs vs demiş . Konusurken beni seviyor musun gerçekten falan diye sordu evet tabi seviyorum hemde çok falan dedim . Bana sence bizim sonumuz ne olur ? diye sordu . Ben de 'ben hata yapmayacağım zaman neyi gösterir bilemem ' dedim .Ben orada kötü bir şey demek istememiştim aslında .Bana kızdı Bi sürü laf söyledi . Sizce ben kötü bir şey mi söylemişim ? Eğer kötüyse özür dileyeceğim . Teşekkürler yorumlar için şimdiden .

Bir arkadasim ekolü... Kim demis bunu, kendi meraki düsüncesi olmasin? Ben özür dilemez; hic yoktan olay yarattin kavga cikarttin, amacin neydi merak ettim diye sorardim. Kendisi size yarinin garantisini verebiliyor mu? Ben hata yapmam demeniz de dogru olmamis. Insaniz hepimiz hata yapariz. Aldatma konusuysa o tamam kendinize güveniniz tamdir ama sifir hata beklentisine sokmayin karsinizdakini. Insanlar sevmek saymak aile yolunda olmak amaciyla ciddi iliskilere basliyorlar. Kisilik hayat görüsü farkliligi, ailelerin uyusmamasi kültür farki... bir sürü faktör var iliskinin bozulmasi icin. Iliskinin boyutu ilerledikce yavas yavas varsa bu faktörler ortaya cikiyor ve atlatabildigin cözebildigin kadarini basariyorsun ama asilamayacak sorunlar oldumu da ayriliyorsun. Dur bakalim, sevgilinizin daha önünde evlenmeden önce anasinin babasinin yüzünü dahi görmeden vur patlasin cal oynasin gezip, evlendikten sonra nasil ana kuzusu olup anam da anam' a dönüstükleri bir evre var. Erkegin sen beni sevmiyorsun tribi de hic cekilmiyor yani.

Ucu açık bir yanıt olmuş.. zaten sevgini sorguluyor beni seviyormusun diye.Yani emin değil o nedenle anlamak istedigi yere çekmiş o sorulardan sonra daha net bir yanıt vermeliydin. Çünkü senin sevgilin daha sevgini sorguluyor...

bence cevabınız çok yerinde olmuş.ayrıca erkek arkadaşınız size güvenmiyor mu?sizin sevdiğinize ya da sevmediğinize başkalarının yorumlarıyla mı karar veriyor? o özür dilesin asıl

Konusmanizin gidisatina gore yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle

Nabza gore şerbet vermen daha doğru olurdu. O anki konuşma mantıklı bir cümleyi kaldıramazdi ki kaldırmamış da zaten..

Umarım en kısa zamanda barisirsiniz

Ama "Ben hata yapmam kendimden eminim de senden emin değilim" gibi birşey anlayıp beni nasıl bir kefeye koyuyorsun diye de alınmış olabilir. Neye alındığını söylemedi mi yahu neye kızmış :KK51:

Back
X