Valla ben bile yaptıysam herkes yapar diyorum sadece gerçekten kendini vermelisin yani bir soruyu bilemedim amaan diyip geçmek yerine o video çözümündekine bakıp uğraşırsan zamanla bilmediğin soru kalıbı çıkmıyor ki antremanlarla matematiğin sevdiğim yanı başladığında fark edeceksin farklı tip soru kalıplarını içermesi. Evet Antremanlarla Mat 1 ve Antremanlarla Mat 2 olanı al sen onlar tüm konuları içeriyor ikisini bitirdiğinde rasyonel konuları problemleri bitirmiş oluyorsun merak etme. 3 ve 4 olanı zaten mat 2 oluyor. Bizim için önemli olan mat 1. Hocalar hep bol bol test çözün diye kafamızı ütülerdi o kadar haklılarmış ki

Yalnız ben kitabı uygun fiyata gelsin diye fotokopisini çektirip alıyordum ya da bazen kırtasiyelerde hazır oluyor öyle alırdım siz öyle almayın zira antremanlarla mat yapımcıları artık korsan kitaplara karşı videosunu paylaşmıyor. Siz uygulamayı indirdiğinizde sizden barkod no istiyor bunun içinde orjinalini almanız gerek ama ben arkadaşımdan alırım bulurum diyorsanız o ayrı herhalde kitabın olmadığı kimse kalmamıştır ülkede