• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin az zaman ayırıyor ne yapmalıyım?

Valla şahit olduğum zamanında kime açılsa ters tepmiş istememişsler bunu yüz veren olmamış hep bu çabalamis olsun diye e şimdi haliyle bende tam tersi üzerine düştüğüm için ters tepiyor olabilir de bilemiyorum bugün bana dua etti halimi anlayan bi sen varsın dedi
Kahrimi ceken birini buldum yupii demek istiyor neden kahır cekesin

Tabi canım istesem gerçekten dikte dururum nette olurum ama işte sevince yapamıyorsun bence dilin tutuluyor kiyamiyorsun ona o zaman belki o bana daha çok itaat eder de işte yapsam kaybetmekten korktuğum içindiik duramiyorum
Nasıl birini elinde tutmaya çalışıyorsun değer mi sevgi dediğin şey esir alan bir duygu bu ilişkide

Öğretmen halinle tanı koyamam ama tecrübelerinden sevgilinizin gizli narsist ya da eskilerin deyimiyle el iyisi demek isterim. Herkese iyi olur yardım eder pohpohlanır ama zaten onay aldığı bir ilişkide çabaya gerek görmez çünkü zaten iyi olduğunu onayını almıştır ki ilişkinin hala içindedir. Çok kısa: ayrılın.
Bugün size zaman ayırmayan adamı sonra hiç bulamazsınız. Tecrübeyle sabit.

Öğretmen halinle tanı koyamam ama tecrübelerinden sevgilinizin gizli narsist ya da eskilerin deyimiyle el iyisi demek isterim. Herkese iyi olur yardım eder pohpohlanır ama zaten onay aldığı bir ilişkide çabaya gerek görmez çünkü zaten iyi olduğunu onayını almıştır ki ilişkinin hala içindedir. Çok kısa: ayrılın.
Hiç bulamazsınız derken ne demek istediniz ?

Hiç bulamazsınız derken ne demek istediniz ?
Şunu ; siz belki bu durumu kabullenip içi ciddiye bindirip evleneceksiniz bile. Sonra o başkalarının işini bahane edecek, kendi işini bahane edecek yanınızda doğru düzgün durmayacak. Şuan yalnız hissediyorsunuz ya o yalnızlık hissi kalbinizi sıkıştırıp aklınızı kemirecek. Biraz şanslıysanız boşanıp kendinizi kurtaracaksınız değilseniz hastalıklar sahibi olup böyle yaşamaya devam edeceksiniz. Seçim sizin.

Aslında bana da iyidir kedi gibi sırnaştigi zamanlar da olur genellikle tatlı tatlı konuşur da işte bazen böyle yapıyor tersleniyor onun dışında gerçekten az zaman ayırıyor hiç denecek kadar az he arayamadiysa iş yerinde molada telafi etmeye çalışıyor ama 5 10 dk yani devamlı bu şekilde devamlı böyle artık bunalttı beni çok bunalttı gerçekten güzel sözler söylesin istiyorum ilgilensin istiyorum sonra şey diyor yan yanayken söyleriz degersizlestirmeyelim vs mantıklı geliyor aslında bi nevi doğru ama buluşmalara kadar ki süreçte de arayi açmamak lazım zaten hafta da 1 kere buluşuyoruz yani o sürece kadar da kaynaşmak iletişim ilgi alaka lazım

Şunu ; siz belki bu durumu kabullenip içi ciddiye bindirip evleneceksiniz bile. Sonra o başkalarının işini bahane edecek, kendi işini bahane edecek yanınızda doğru düzgün durmayacak. Şuan yalnız hissediyorsunuz ya o yalnızlık hissi kalbinizi sıkıştırıp aklınızı kemirecek. Biraz şanslıysanız boşanıp kendinizi kurtaracaksınız değilseniz hastalıklar sahibi olup böyle yaşamaya devam edeceksiniz. Seçim sizin.
Allah korusun tabiki de öyle bir şey ne yaşamak isterim ne de öyle bir kaderim olsun isterim Rabbim düşmanıma vermesin bakın iş yerinde cidden yoruluyor ona bisey demiyorum iş yerindeyken zaten konuşmayız mesajlaşmayız o işine bakar akşam konuşalım diye ki zoruma gitmiyor ama akşamları da pek konuşamıyoruz ki ya uyuyakaliyor ya şarjı bitiyor yani o şekilde tamamen aramıyor sormuyor diyemem ama gerçek şu ki asla yeterli değil çok çok çok az yani iletişim ilgi alaka

Bende hiç kızmadım kızmıyorum artık istiyorum ki kendine cekiduzen versin anlasın halimi kızmıyorum diye böyle yapmasın ama her defasında kızdığımı anladığı halde mahcubiyet yaşasa da yapıyor

Bakın yazdığınız be onu haklı görmek istediğinizi çok çok iyi anlıyorum çok benzerlerini bende yaşadım ve evlendim ayrıldım. Kendine çeki düzen vermeyecek şuanki o ilgi kırıntısını bile özleyecek duruma geleceksiniz. Herkese şunu söylüyorum karşınızdaki yılın 65 günü ilgi gösterecek diye 300 gününüzü çöpe atmayın. Olan size olur. Bu gibi erkeklerden de malesef evlilik adamı çıkmaz, üzgünüm ama gerçekler bu. Zamanında bana da çok dediler dinlemedim, o yüzden bu kadar yazıyorum

Bakın yazdığınız be onu haklı görmek istediğinizi çok çok iyi anlıyorum çok benzerlerini bende yaşadım ve evlendim ayrıldım. Kendine çeki düzen vermeyecek şuanki o ilgi kırıntısını bile özleyecek duruma geleceksiniz. Herkese şunu söylüyorum karşınızdaki yılın 65 günü ilgi gösterecek diye 300 gününüzü çöpe atmayın. Olan size olur. Bu gibi erkeklerden de malesef evlilik adamı çıkmaz, üzgünüm ama gerçekler bu. Zamanında bana da çok dediler dinlemedim, o yüzden bu kadar yazıyorum
Size hiç mi ilgi alaka vermezei peki? Ne bileyim hiç mi aramazdi sormazdi mesaj atmazdı

Yok haklı görmekten ziyade neyse onh söylemeye çalışıyorum belki yazdıklarından hiç olmadığını anlamışsınız diye üstüne basarak yazdım ki ona göre yorum yaparsınız diye yan yanayken çok ilgili buarada yan yanayken çok güzel ilgileniyor sağ olsun o konuda dört dörtlük

Back
X