- 12 Nisan 2016
- 2.142
- 8.878
- 158
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Hiç sevilmesek inanacağız sözde sevgilinin seni sevdiğine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte başka kızla tanissa ona aynısı olmaz bu size karşı en baştan beri ayni.Ayrılmaya çalışmıyor aslında çünkü önceden de böyleydi ilk defa böyle yapmış olsa derdim de tanıştığımız ilk zamanlardan beri böyleydi
Neden bana karşı böyle de başka birine karşı öyle olmazİşte başka kızla tanissa ona aynısı olmaz bu size karşı en baştan beri ayni.
Sadece bu anlattıklarimdan sevilmediğimi nerden çıkardınızHiç sevilmesek inanacağız sözde sevgilinin seni sevdiğine
Öyle kolay değil ki bu zamanda dört dörtlük adam zaten yok ki olsa keşke böyle yanları var güzel yanları da var elbetteAdamın hayatı zaten öyleymiş. Siz sonradan dahil olup hayatını değiştirmesini bekliyorsunuz.
Sevmek sabretmektir sözünü kim uydurdu? Kendinizi boşa teselli etmeyin. Hayatı size uymuyorsa ayrılıp kendinizi boş yere kahretmeyeceksiniz (asla değişmez).
Öyle kolay değil ki bu zamanda dört dörtlük adam zaten yok ki olsa keşke böyle yanları var güzel yanları da var elbette
Yok kuzum olur mu öyle şey. Bu kadar düzgün, sana değer veren, el üstünde tutan, sesini duymadan seni görmeden yapamayan, seni her şeyinle olduğun gibi kabul etmiş, kaybetmekten ödü patlayan, kırmaktan üzmekten çekinen bir adam bulmuşsun. Sonuna kadar yapış asla ayrılmayı düşünme.niye böyle tepkiler veriyorsunuz burda kaç kişi eşinden yana sanslidir ya da tamamen mutludur ki ya da şöyle kaç kişi eşim kusursuz diyecek ki
Abla senin dediğin türden adam kaldı mı yaYok kuzum olur mu öyle şey. Bu kadar düzgün, sana değer veren, el üstünde tutan, sesini duymadan seni görmeden yapamayan, seni her şeyinle olduğun gibi kabul etmiş, kaybetmekten ödü patlayan, kırmaktan üzmekten çekinen bir adam bulmuşsun. Sonuna kadar yapış asla ayrılmayı düşünme.
Çünkü insan hep böyledir misal sürekli iyi olan biri verici fedakar biri bir gün artık bu özelliğinden vazgecse hemen nankör deriz. Karaktere hal tavra göre şerbet veriyor. Sen değiş dik dur bak nasıl değişiyor ya da def olup gidiyorNeden bana karşı böyle de başka birine karşı öyle olmaz
Bence siz ayrilmak istemiyorsunuz onun icin o sekilde gelen yorumlara savunma pozisyonu aliyorsunuzYüz verdiğim için böyle inanki kızsam sert duruş sergilesem koyun gibi olur da sevdiğimden kıyamıyorum diyorum yorgun argın geliyor günah
Valla şahit olduğum zamanında kime açılsa ters tepmiş istememişsler bunu yüz veren olmamış hep bu çabalamis olsun diye e şimdi haliyle bende tam tersi üzerine düştüğüm için ters tepiyor olabilir de bilemiyorum bugün bana dua etti halimi anlayan bi sen varsın dediÇünkü insan hep böyledir misal sürekli iyi olan biri verici fedakar biri bir gün artık bu özelliğinden vazgecse hemen nankör deriz. Karaktere hal tavra göre şerbet veriyor. Sen değiş dik dur bak nasıl değişiyor ya da def olup gidiyor
Evet istemiyorum tabikideBence siz ayrilmak istemiyorsunuz onun icin o sekilde gelen yorumlara savunma pozisyonu aliyorsunuz
Tabi canım istesem gerçekten dikte dururum nette olurum ama işte sevince yapamıyorsun bence dilin tutuluyor kiyamiyorsun ona o zaman belki o bana daha çok itaat eder de işte yapsam kaybetmekten korktuğum içindiik duramiyorumÇünkü insan hep böyledir misal sürekli iyi olan biri verici fedakar biri bir gün artık bu özelliğinden vazgecse hemen nankör deriz. Karaktere hal tavra göre şerbet veriyor. Sen değiş dik dur bak nasıl değişiyor ya da def olup gidiyor
Suç bende ama çok yüz verdimStres olmasın diye uğraştigin, her hareketinin ona battığı vs vs biri sence gerçekten seviyor olabilir mi? Daha sevgiliyken böyle olan evliyken neler yapcak biliyor musun
EvlSeven, kaybetmekten korkan bir adam "biraz üzülürüz ama geçer, istersen arkadaş olarak görüşelim bir süre" demez.
Siz tamam deseniz adam razı ayrılmaya.
Sakız gibi yapışma tabirini de yanlış anlamışsınız. Bilakis, yapışan insan devamlı sevgili değiştirmez. Tek kişiye tutunup ite kaka devam etmeye çalışır.
Ya abla erkekler artık çok değişmiş evlenmeye şey bakmıyorlar gerçi bu da yaşı gereği hep evlenme şeyinde olan biriydi ama bazı sorumsuzluklarim yüzünden böyle benimle alakalı arada kalıyor işte yan yanayken telefonumu sessize alıp ailem aradığında acmamam hastaydım baya yatak döşek 2 hafta hastaneye gitmemiştim ondan ne bileyim bu ve yine birkaç seyimden dolayı işte yeni kıyafetin varken eskileri neden giyiyorsun bu tarz şeylerden aslında o da yapabilir miyim diye düşünmüşÇünkü tecrübemiz var. Çünkü olayları dışarıdan görüp objektif değerlendirebiliyoruz. Çünkü sizin sevdiğiniz için görmediğiniz, normal kabullendiğiniz, idare ettiğiniz şeyleri fark edebiliyoruz. Çünkü ilişkinin devamını öngörebiliyoruz.
Siz bu adamla yarın ayrılsanız veya iki yıl sonra evlenseniz ya da beş yıl sonra boşansanız hiçbirimizi etkilemeyecek bu durum. Dolayısıyla ilişkinizle ilgili gerçekçi yorum yapmak dışında bizi ilgilendiren bir şey yok. Yorumu da siz soruyorsunuz diye yapıyoruz.
Haftaiçi konuşmadığınız halde stres ve sıkıntı yarattığınız adamdan ne hayır gelir?
Hayat sizin, ilişki sizin. Böyle ite kaka, sizi beğenmeyen, kendine göre şekillendirmeye çalışan, gel-gitli bir adamla evlenip iki çocuk doğursanız da günün sonunda bize bir şey olmayacak, olan size olacak. Siz bilirsiniz.
Sevmese neden konuşsunHiç sevilmesek inanacağız sözde sevgilinin seni sevdiğine
Ee konuşmuyormuş doğru düzgün zaten.Sevmese neden konuşsun![]()
Ee konuşmuyormuş doğru düzgün zaten.
Öyle anlatmışsınız ya başta![]()