- Konu Sahibi Menekse2000
Ay bi kere daha okdugu için nasıl normal geliyor. Burdan gelip seni silkeleyesim geldi .Kendine layık gördüğün adam bu muHayır o tavrı normal geliyor bir kere daha olduğu için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bi kere daha okdugu için nasıl normal geliyor. Burdan gelip seni silkeleyesim geldi .Kendine layık gördüğün adam bu muHayır o tavrı normal geliyor bir kere daha olduğu için
Baştaki yazıya açıklık getireyim arkadaş olarak devam edelim demek istediği benden bunalıyor musun kafaya takıyorum eger yapamıyorsan söylersin gibisinden konuştu çok gereksiz bi konuşmaydi o konuşmasına kırıldığım içinde ben suçlu oldum her şeye alınıyorsun seninle konuşulmuyor dedi halbuki gayet normaldi kırılmam..Gel gitli ve bunu bana da yansıtıyor ne yazık ki ama neden eşim yazamayayim niye bu kadar kötü yorumlar yapıyorsunuz arkadaşımın sevgilisi ne hediye alırdım ne çiçek yemek bile ismarlamaya erinir zaman ayirmazdi ugradtirdi kaç ay ama evlendiler he böyle olmasında kızında payi vardi en ufak şeyde kavga çıkarırdı beni hiç bırakmaz sandı hep alttan alır sandı olmadı hayır benim öyle şeylerim de yok hafta içleri konuşamadığımız halde strest sıkıntı veriyormuşum onaValla size ne desek boş. Sevgilisini kaybetmeyi göze almayan kimse "arkadaş olarak devam edelim" demez.
Siz bu şekilde git-gelleri olan bir adamı kabul ediyorsanız burada "sevgilim" temalı çok konunuzu okuruz. Ama ciddi söylüyorum "eşim" temalı konunuzu okuyamayacağız.
İnsan gerçekten ne ederse kendine ediyor.
Ayy Allah korusun neden taşlara vurayım kafamı ya böyle sıkıntılarımız olsa da gerçekten düşünceli birisi yoksa bu kadar devam etmezdi kiCanim benim şaka mısın seni tinlamayan adamdan ayrilmayi mi Allah korusun. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor gerçekten. Kafanı çok vuracaksın taşlara.
Bir kere de yine herkesten uzaklasmisti stres sıkıntıya girmişti baya uzun sürdü ama geçmişti o durumuAy bi kere daha okdugu için nasıl normal geliyor. Burdan gelip seni silkeleyesim geldi .Kendine layık gördüğün adam bu mu
Çünkü tecrübemiz var. Çünkü olayları dışarıdan görüp objektif değerlendirebiliyoruz. Çünkü sizin sevdiğiniz için görmediğiniz, normal kabullendiğiniz, idare ettiğiniz şeyleri fark edebiliyoruz. Çünkü ilişkinin devamını öngörebiliyoruz.neden eşim yazamayayim niye bu kadar kötü yorumlar yapıyorsunuz
Konuşamadığımız zaman bile sıkıntı stres veriyormusum ne demekBaştaki yazıya açıklık getireyim arkadaş olarak devam edelim demek istediği benden bunalıyor musun kafaya takıyorum eger yapamıyorsan söylersin gibisinden konuştu çok gereksiz bi konuşmaydi o konuşmasına kırıldığım içinde ben suçlu oldum her şeye alınıyorsun seninle konuşulmuyor dedi halbuki gayet normaldi kırılmam..Gel gitli ve bunu bana da yansıtıyor ne yazık ki ama neden eşim yazamayayim niye bu kadar kötü yorumlar yapıyorsunuz arkadaşımın sevgilisi ne hediye alırdım ne çiçek yemek bile ismarlamaya erinir zaman ayirmazdi ugradtirdi kaç ay ama evlendiler he böyle olmasında kızında payi vardi en ufak şeyde kavga çıkarırdı beni hiç bırakmaz sandı hep alttan alır sandı olmadı hayır benim öyle şeylerim de yok hafta içleri konuşamadığımız halde strest sıkıntı veriyormuşum ona
Şöyle hafta içleri konuşmadığımız halde buluştuğumuzda bana bunu dedi ben sana nerde sıkıntı verebilirim zaten doğru düzgün konuşmuyoruz ki bunu deme nedeni de bana şey demişti ben böyle bi adamım beni bu şekilde kabul ediyor musun eğer edemezsen söylersin biraz üzülürüm ama arkadaşça devam ederiz bir süre daha arkadasca deneriz falan dedi bende kızdım ne demek istiyorsun falan diye şimdi böyle mi oldu dedim kızdım baya o da sıkıntı strese sokuyorsun beni dedi söylediklerimden hemen başka anlamlar çıkarıyorsun dediKonuşamadığımız zaman bile sıkıntı stres veriyormusum ne demek
Burda sevgilinin Başak burcu olduğunu öğrenmeyen kalmadı bence. Neden ayrılmıyorsun hâlâ?Burçlardan girmeyeyim ama kendi burcu balik yukseleni başak.. Ya hep koşuşturma halinde oturmak nedir bilmez ordan oraya insanlara hep yardım edee biri hastaneye mi götürülecek birinin ilaca mi ihtiyacı var çevresine yardım eder.. E kendi işi dışında iş alıyor arada onlara da gidiyor.Ama yordu bu durum beni gerçekten yordu akşamları geldiğinde nerdeyse saat 7 8 i buluyor iş çıkışı arıyor mola da arar ara sıra.. ama molada maç 5 10 dk ayaküstü işten çıkışta aradığında da bazen ben müsait olamıyorum.. Aksam 11 de yazıyor arıyor en geç o zamanda çok kısa konuşup uyuyup kalıyor ama bu hep böyle buluşmalar dışında güzel zaman geciremiyoruz hafta sonu buluşunca da eve geldiğimizde yine aynı şeyler oluyor ona yetiş buna yetiş ben savruluyorum. Bilmiyorum seven sabreder ama biz devamlı böyleyiz.. Ben mi fazla beklenti içindeyim bilmiyorum ama çok bunalıyorum çok sevsem de yalnız hissetmek beni çok yoruyor hep özlemek beni çok yoruyor. Anne baba sevgisinden bir gram almadan onlar olmadan büyüdüm istiyorum ki bana sevgi şefkat göstersin ilgi göstersin önceliği olayım ama işte konuşamıyoruz malesef ki
Sen ancak onu düşün. Ona günah o yoruluyor falan filan. Herif senin çantanı, ayakkabını, giyimini değiştiriyor her şeyine müdahale ediyor. Seni olduğun gibi beğenmiyor, sevmiyor. Arkadaşça takılalım modunda, ayrılmak için her türlü sinyali gönderdi ama sen hâlâ o yoruluyor ona kıyamam, çok seviyorum ayrılamam diyorsun.Yüz verdiğim için böyle inanki kızsam sert duruş sergilesem koyun gibi olur da sevdiğimden kıyamıyorum diyorum yorgun argın geliyor günah
O kadar kolay gibi konuşuyorsunuz ki ayrilmayiBurda sevgilinin Başak burcu olduğunu öğrenmeyen kalmadı bence. Neden ayrılmıyorsun hâlâ?
Sakız gibi yapışmıyorum ya öyle olsa devamlı sevgili degistirirdim asla öyle biri değilim buarada orda şey demişti ben senin için söylüyorum iyiliğin için yoruluyorsan belki de soyleyemiyorsundur diye söyledim dediSen ancak onu düşün. Ona günah o yoruluyor falan filan. Herif senin çantanı, ayakkabını, giyimini değiştiriyor her şeyine müdahale ediyor. Seni olduğun gibi beğenmiyor, sevmiyor. Arkadaşça takılalım modunda, ayrılmak için her türlü sinyali gönderdi ama sen hâlâ o yoruluyor ona kıyamam, çok seviyorum ayrılamam diyorsun.
Ailenden almadığın sevgiyi ondan dileniyorsun. Ben de ailemden sevgi görmedim. İyi o zaman, ailesinden sevgi, ilgi görmeyen herkes erkeklerden ilgi dilensin, sakız gibi yapışsın oldu mu şimdi? Kendini böyle bir ilişkiye (ilişki demeye bin şahit ister) mi layık görüyorsun? Hayat senin, seçim senin. Böyle yaşamak istiyorsan devam et bakalım.
Seven, kaybetmekten korkan bir adam "biraz üzülürüz ama geçer, istersen arkadaş olarak görüşelim bir süre" demez.Sakız gibi yapışmıyorum ya öyle olsa devamlı sevgili degistirirdim asla öyle biri değilim buarada orda şey demişti ben senin için söylüyorum iyiliğin için yoruluyorsan belki de soyleyemiyorsundur diye söyledim dedi
Evet o kadar kolay. Millet yıllarca evli kalıp boşanıyor çoluk çocukla. Kendine mutlu, huzurlu bir hayat kurabilmek için. Ben de boşandım. Birkaç sevgilim oldu, onlardan ayrıldım. Zor değilki bu. Onu gözünde çok fazla büyütüyorsun. Sevgi böyle bir şey değil.O kadar kolay gibi konuşuyorsunuz ki ayrilmayi
Sakız gibi yapışmıyorum ya öyle olsa devamlı sevgili degistirirdim asla öyle biri değilim buarada orda şey demişti ben senin için söylüyorum iyiliğin için yoruluyorsan belki de soyleyemiyorsundur diye söyledim dedi
Orda benimde çok zoruma gitti neden öyle bişey dedi gerçekten anlamadım ciddiye girdikçe arada mi kaldı o da korkuyor olabilir diye düşündüm o da insan sonuçta bi tanıdığım da aynı durumu yaşamıştı ama evlendiler he o kız onun çok üzerine geldiği için adam bunalmisti ama ben o kadar sıkmadım da bilmiyorum niye böyle olduğunuSeven, kaybetmekten korkan bir adam "biraz üzülürüz ama geçer, istersen arkadaş olarak görüşelim bir süre" demez.
Siz tamam deseniz adam razı ayrılmaya.
Sakız gibi yapışma tabirini de yanlış anlamışsınız. Bilakis, yapışan insan devamlı sevgili değiştirmez. Tek kişiye tutunup ite kaka devam etmeye çalışır.
Herkesin önceliği kendisi olmalıdır. İstediğiniz şefkat ve sevgiyi önce siz kendinize gösterin lütfen. Seven, sevdiğine zaman ayırır. Okuduğum kadarıyla bu ilişkide seven taraf sizsiniz.Burçlardan girmeyeyim ama kendi burcu balik yukseleni başak.. Ya hep koşuşturma halinde oturmak nedir bilmez ordan oraya insanlara hep yardım edee biri hastaneye mi götürülecek birinin ilaca mi ihtiyacı var çevresine yardım eder.. E kendi işi dışında iş alıyor arada onlara da gidiyor.Ama yordu bu durum beni gerçekten yordu akşamları geldiğinde nerdeyse saat 7 8 i buluyor iş çıkışı arıyor mola da arar ara sıra.. ama molada maç 5 10 dk ayaküstü işten çıkışta aradığında da bazen ben müsait olamıyorum.. Aksam 11 de yazıyor arıyor en geç o zamanda çok kısa konuşup uyuyup kalıyor ama bu hep böyle buluşmalar dışında güzel zaman geciremiyoruz hafta sonu buluşunca da eve geldiğimizde yine aynı şeyler oluyor ona yetiş buna yetiş ben savruluyorum. Bilmiyorum seven sabreder ama biz devamlı böyleyiz.. Ben mi fazla beklenti içindeyim bilmiyorum ama çok bunalıyorum çok sevsem de yalnız hissetmek beni çok yoruyor hep özlemek beni çok yoruyor. Anne baba sevgisinden bir gram almadan onlar olmadan büyüdüm istiyorum ki bana sevgi şefkat göstersin ilgi göstersin önceliği olayım ama işte konuşamıyoruz malesef ki
Ciddiye binmesini istemediği için kaçmaya yol yapıyor, bunu da açık açık söylemeyip ortam hazırlıyor.Orda benimde çok zoruma gitti neden öyle bişey dedi gerçekten anlamadım ciddiye girdikçe arada mi kaldı o da korkuyor olabilir diye düşündüm o da insan sonuçta bi tanıdığım da aynı durumu yaşamıştı ama evlendiler he o kız onun çok üzerine geldiği için adam bunalmisti ama ben o kadar sıkmadım da bilmiyorum niye böyle olduğunu
Ben böyle adamım kabul edersen et etmezse yolumuza bakalım diyen adam sizi yeterince sevmiyor.Sevseydi ben böyle bi adamım sevmedigin yönleimi düzeltmeye çalışırım derdi.Insallah bundan ayrılır başkasını bulurunda gerçek sevginin bu olmadığını anlarsinŞöyle hafta içleri konuşmadığımız halde buluştuğumuzda bana bunu dedi ben sana nerde sıkıntı verebilirim zaten doğru düzgün konuşmuyoruz ki bunu deme nedeni de bana şey demişti ben böyle bi adamım beni bu şekilde kabul ediyor musun eğer edemezsen söylersin biraz üzülürüm ama arkadaşça devam ederiz bir süre daha arkadasca deneriz falan dedi bende kızdım ne demek istiyorsun falan diye şimdi böyle mi oldu dedim kızdım baya o da sıkıntı strese sokuyorsun beni dedi söylediklerimden hemen başka anlamlar çıkarıyorsun dedi