Zaman su gibi akıp giderken...

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Bugün içimde öyle bir boşluk hissi oluştu ki tarif edemem. Neden oldu, nasıl oldu sorarsanız; sosyal medyada biraz geçmişe gittim. 7-8 yıl öncesine üniversite zamanlarıma, sonrasında yeni atandığım, bambaşka bir şehirdeki başlangıcıma, sonra ışık hızında geçen yıllarıma. Memleketime geldim uzun zaman oldu. Eskisi gibi mutlu olamadığımı hissediyorum. Yaşımın ilerlemiş olmasından mı yoksa zaman mekan, çevre değişimlerinden mi bilmiyorum ancak müthiş bir hüzün kapladı içimi. Büyük küçük sınavlarla dolu hayatım, özlemlerim, yalnızlığım, anksiyetem derken birikti sanırım. Bir sürü şükredeceğim şey var hayatımda ancak bir anlık gelen ve geçen zamanların, o güzel anıların tokat gibi yüzüme çarpmasının ruhumda oluşturduğu hüzün beni burada paylaşıp bir nebze olsun yalnız olmadığımı bilmeye sürükledi. Gündelik hayatıma döndüğümde belki şu anki hüznüm geçecektir diye umut ediyorum. Eee derdin ne diye soracak olan, veryansın edecek olanlara hak veriyorum. Kusuruma bakmayın ne olur. Buradaki iyi insanlar hep var olsunlar.

Mutlu olamama sebebiniz memleketinizde olmanız mı? Memlekette arkadaş çok mu, çalışıyor musunuz? Tekrar o mutlu olduğunuz yerlere dönme şansınız yok mu? İnsanın sevmediği bir şehirde yaşamaya çalışması çok zor çünkü

Geçen zaman hangimizi hüzünlendirmiyor ki.. ne ara büyüdüm bilmiyorum ben de, geçmişi hep çok özlüyorum dolu dolu yaşamak lazım elimizdekileri kaybetmeden
Hep bir yaşanmamışlık hissi oluşuyor insanda sanırım zaman geçtikçe.

Geçen gün sadece melodi olan şarkıyı dinlerken yemek yapıyordum. Eskiye gittim geldim, gözlerim nemlendi o zamanlar patates kızartmasını annem yapardi misal yanindan tirtiklardim şimdi kendi yaptigimin yanindan tirtikladim hiç ayni tadi vermedi bana. Eskiden daha mi güzeldi her sey yoksa 10 yil sonrada şimdiki zamani hatirlayip mi huzunlenecegiz acaba bilmiyorum. İnsanoğlu sahip olduğunun nankorudur derler çünkü

Memleketime tayin oldum ailemin yanına. Belki geçmişteki ortamdan kaynaklıdır ya da o zamanların güzelliğinden kaynaklıdır bilemiyorum ancak buraya geldiğimden beri eskiden olduğu gibi mutlu hissetmedim kendimi. Arkadaşlarım çok ancak sanırım eski neşem yok

Çok haklısınız.

Umarım güzel yaşarız hepimiz. çok teşekkür ediyorum.

Çok haklısınız.
Haklı olmamak isterdim.
Birde çocuğuma acaba benim yaşadığım güzel zamanlar gibi zamanları yasatabilir miyim diye düşünüyorum. Çünkü ne doğru düzgün oyun oynayacak yer kaldı. Ne konu komşu ne sobada kestane pişirmek gibi gibi. Bunlar olmadan umarım benim gibi güzel icini isitan hatiralari olur diyorum.

Keşke şimdiki çocuklar bizim zamanlarımızdaki gibi dolu dolu bir çocukluk geçirebilseler. Teknoloji çok güzel bir şey ancak bu kadar hayatımıza girdikten sonra hiçbir şey eskisi gibi güzel ve doğal olmamaya başladı. Umarım şimdiki çocukların da güzel anıları olur. Dilerim hep güzel günlerini görürsünüz çocuklarınızın.

Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de 27 yasindayım atanma evlilik bebek derken bu zamana kadar nasıl geldim anlamadım. Daha bugün bile uyandığımda bir anda geçmişe gittim hüzünlendim. Standartlarım şükür ki eskiye göre çok daha yüksek fakat gel gör ki hep bir geçmişe özlem var . Hatta size belki komik gelecek ama yaşlanma korkusu bile başladı diyebilirim :)(

Bende eskiden öyle düşünürdüm fikrim de5ğişti her yılın acı tatlı anısı oluyor bugünümü seviyorum anın tadını cikartiyorum

Eski masumiyetini kaybetti herşey..Eskiden bir sozden bir mânâ cikardi şimdi ise bin mânâ çıkariyor insanlar gerisi varin siz hesap edin ..Üzmeyin kendinizi, ne bizler kaliciyiz bu dunyada ne de bu dertler kederler...Hersey olduğu kadar..Sevgiler.

Yaşımız da aynı neredeyse. Benimki yalnızlıktan falan değil siz de bu durumu yaşıyorsanız. Aynen bende de yaşlanmışlık hissi başladı bile Siz yine de mutlu olun. Yuvanızda huzur, mutluluk bol olsun. Evlatlarınızı güle güle büyütün. Sanırım herkes hayatının bazı evrelerinde bu hissi yaşıyor. Dilerim atlatırız en kısa zamanda :)

İnsanların yaşatmış olduklarının yorgunluğu da var sanırım. Eskisi gibi değiliz hiçbirimiz. Umarım hep iyiler olur hayatımızda. Umarım öyle olur da bizler de iyi olup mutlu yaşarız. Çok teşekkür ediyorum her birinize, beni yalnız bırakmadığınız için.

Çok sağolun galiba haklısınız yaş 30 a doğru gidince insan bir duvara tosluyor gibi oluyor ne ara bu yaşa geldim ben diye:)

valla bende ozluyorum universte yillarimi.
ne guzelmis meger.
o yillarda okul bitince hersey daha iyi olacak saniyorsun ama o zamanlar nede heyecanliymis hersey.
simdi de guzel.
ozellikle kizim olduktan sonra gecmise olan ozlemim azaldi.
onsuz bigun bile dusunemiyorum cünkü.
ama sorumlukuklar bi kosturmacadir gidiyor.
insan kendine vakit ayiramiyor.
dayosiya gezemiyor.
mesela bazen kizima babasi bakar ben aksam bi cay icmeye giderim arkadasima aklim kizimda kaliyor.
beyin hic rahat degil.
eskiden kzilarla sabaha kadar kakara kikiriri.
hele bahar şenlikleri..
canli muzige gitmelerimiz.
gezmelerimiz.
sevgili muhabbetlerimiz.
su gibi akti gecti yillar.ah..ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…