- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.642
- 598
Öyle biri tek hesapla kalmaz zaten.Sosyal medyasında tek başka biri yok. O da eskide kalmamıştır hesabı filan vardır demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle biri tek hesapla kalmaz zaten.Sosyal medyasında tek başka biri yok. O da eskide kalmamıştır hesabı filan vardır demi
Tonla mesajlaşma programı var, whatsapptan çevrimiçi durumu kovalamak kaldı mı hala?
Evet bizim ilişkimiz instagramdan wp a geçince ciddileşti sjsjsBiri olunca ille WhatsApptan mı konuşuluyor? WhatsApp resmi ciddi ilişki programı mı?
Adamın facebook'ta aktif olup olmadığına da bakıyor , yetmiyor adamın hesap şifresini istiyor.
Bi konu face şifresi istemek bu arada yazacaklara bilgi olsun.Merhaba arkadaşlar sevgilimle 1 ay önce bi konudan tartışıp bitirmiştim ben dayanamadım mesaj attım ne istiyorsun bizim hakkımızda dedim iyi değilim bu aralar bana biraz zaman ver dedi. İlk baya kızdım sonra neyin var dedim ailevi ve işle ilgili sorunlar dedi. Ben böyle devam edemem yarım yamalak şeyler bana göre değil dedim. Bana niye herşeyi bitirmişim gibi konuşuyorsun ben bitti demedim ki diyor. Sende geçen beni bırakmıştın diyor. Arkadaşlar ben ben ne diyeyim buna ne yapayım inanın kafam durdu
Ben napıcam zamanları sensiz yazmış banaBende sevmem öyle yarım şeyleri hayatım hep ya siyah ya beyaz ya hep ya hiç üzerine kurulu arafta kalmaktan nefret ederim.
Haklısınız farkındayım ama aşktan gözüm kör olmuş sanki onu düşünmediğim tek an yokArtık normal Whatsapp da bile çevrimiçi özelliği kapatılabiliyor. Benim kapalı, sadece yazdığım kişi yazarken "yazıyor..." olduğumu ve çevrimiçi olduğumu görüyor o da yazmayı o an bıraktıysam, onun dışında kimse görmüyor.
Zaman ver hikaye, derdi olan sizinle aşmaya çalışır, üzüntülü olan sizden kaçmak yerine daha çok bağlanır. Kanmayın![]()
Diğeriyle olmamış demek kiBen napıcam zamanları sensiz yazmış bana
O zaman bitti desin zor olmasa gerekHerkes eski sevgilinize yüklenmiş ama ben sizin tavrınıza anlam veremedim. Tartışıp 1 ay önce ayrılan sizsiniz, kafanıza esip mesaj atınca hemen koşa koşa dönmesi mi gerekiyordu? Bir de bana “net cevap ver” ne demek anlamadım, ayrıldığınız kişi o da belki sizi tekrar hayatına sokmak istiyor mu, kendisinden ayrılan insana belki gerçekten derdi sıkıntısı olduğu bir zamanda bulaşmak istiyor mu karar vermesi lazım.
Değerlendirdiği başka birisi de olabilir, onu ayrılmadan düşünecektiniz.
Ne konuda yalan makinesi olmuş? Yalanı ne onu anlamadım yani?Seven insan zaman mı istermiş hadisin ordan. Baktı sen böyle şeylere okey diyorsun adam yalan makinası olmuş. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir![]()
Yıl 2023 zaman vermek , ailevi sorunlarım var demek mi kaldıMerhaba arkadaşlar sevgilimle 1 ay önce bi konudan tartışıp bitirmiştim ben dayanamadım mesaj attım ne istiyorsun bizim hakkımızda dedim iyi değilim bu aralar bana biraz zaman ver dedi. İlk baya kızdım sonra neyin var dedim ailevi ve işle ilgili sorunlar dedi. Ben böyle devam edemem yarım yamalak şeyler bana göre değil dedim. Bana niye herşeyi bitirmişim gibi konuşuyorsun ben bitti demedim ki diyor. Sende geçen beni bırakmıştın diyor. Arkadaşlar ben ben ne diyeyim buna ne yapayım inanın kafam durdu
E siz de bitti dedi varsayın. Zor olmasa gerek. Anlamadım niye karşı tarafa böyle bir rol yüklediniz?O zaman bitti desin zor olmasa gerek
Daha önce aynısını bende yaptım zamana bırakalım dedim sonra o yazmıştıYıl 2023 zaman vermek , ailevi sorunlarım var demek mi kaldıbeyefendinin keyfi ne zaman isterse yazcak sana gelcek bitti dememiş sonuçta demi sende onu bekleyeceksin. Yahu ver yolu gitsin
![]()
Konu basligina ithafen: Zaman ver diyen sevgiliye s.ir git denir.Merhaba arkadaşlar sevgilimle 1 ay önce bi konudan tartışıp bitirmiştim ben dayanamadım mesaj attım ne istiyorsun bizim hakkımızda dedim iyi değilim bu aralar bana biraz zaman ver dedi. İlk baya kızdım sonra neyin var dedim ailevi ve işle ilgili sorunlar dedi. Ben böyle devam edemem yarım yamalak şeyler bana göre değil dedim. Bana niye herşeyi bitirmişim gibi konuşuyorsun ben bitti demedim ki diyor. Sende geçen beni bırakmıştın diyor. Arkadaşlar ben ben ne diyeyim buna ne yapayım inanın kafam durdu
Bu ilişkinin sonu ne bi sen bi o neyin inadına bindiniz yani bi facebookta uzun süre aktif ve şifresini vermedi diye kavga çıkardın sonra böyle oldu , ama bildiğim gördüğüm tek şey var sana karşı hisleri bitmiş , yoksa herkes istediği insan için her şeyi yapar zaman ver ne demek ucu açık sen beni bekle ben canım isteyince sana gelcemDaha önce aynısını bende yaptım zamana bırakalım dedim sonra o yazmıştı