Zaman ver diyen sevgili

Merhaba arkadaşlar sevgilimle 1 ay önce bi konudan tartışıp bitirmiştim ben dayanamadım mesaj attım ne istiyorsun bizim hakkımızda dedim iyi değilim bu aralar bana biraz zaman ver dedi. İlk baya kızdım sonra neyin var dedim ailevi ve işle ilgili sorunlar dedi. Ben böyle devam edemem yarım yamalak şeyler bana göre değil dedim. Bana niye herşeyi bitirmişim gibi konuşuyorsun ben bitti demedim ki diyor. Sende geçen beni bırakmıştın diyor. Arkadaşlar ben ben ne diyeyim buna ne yapayım inanın kafam durdu
Bi konu face şifresi istemek bu arada yazacaklara bilgi olsun.
Çok yanlış yapmışsınız ayrılan sizsiniz dönüp ne düşünüyorsun diyen sizsiniz kendi değerinizi yerle bir ediyorsunuz adam bir şey düşünecek olasa bir ayda zaten iletişime geçerdi cepte kalın diye oyalıyor işte

Artık normal Whatsapp da bile çevrimiçi özelliği kapatılabiliyor. Benim kapalı, sadece yazdığım kişi yazarken "yazıyor..." olduğumu ve çevrimiçi olduğumu görüyor o da yazmayı o an bıraktıysam, onun dışında kimse görmüyor.

Zaman ver hikaye, derdi olan sizinle aşmaya çalışır, üzüntülü olan sizden kaçmak yerine daha çok bağlanır. Kanmayın :işsiz:

Artık normal Whatsapp da bile çevrimiçi özelliği kapatılabiliyor. Benim kapalı, sadece yazdığım kişi yazarken "yazıyor..." olduğumu ve çevrimiçi olduğumu görüyor o da yazmayı o an bıraktıysam, onun dışında kimse görmüyor.

Zaman ver hikaye, derdi olan sizinle aşmaya çalışır, üzüntülü olan sizden kaçmak yerine daha çok bağlanır. Kanmayın :işsiz:
Haklısınız farkındayım ama aşktan gözüm kör olmuş sanki onu düşünmediğim tek an yok

Seven insan zaman mı istermiş hadisin ordan. Baktı sen böyle şeylere okey diyorsun adam yalan makinası olmuş. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir 👋

Herkes eski sevgilinize yüklenmiş ama ben sizin tavrınıza anlam veremedim. Tartışıp 1 ay önce ayrılan sizsiniz, kafanıza esip mesaj atınca hemen koşa koşa dönmesi mi gerekiyordu? Bir de bana “net cevap ver” ne demek anlamadım, ayrıldığınız kişi o da belki sizi tekrar hayatına sokmak istiyor mu, kendisinden ayrılan insana belki gerçekten derdi sıkıntısı olduğu bir zamanda bulaşmak istiyor mu karar vermesi lazım.

Değerlendirdiği başka birisi de olabilir, onu ayrılmadan düşünecektiniz.

Herkes eski sevgilinize yüklenmiş ama ben sizin tavrınıza anlam veremedim. Tartışıp 1 ay önce ayrılan sizsiniz, kafanıza esip mesaj atınca hemen koşa koşa dönmesi mi gerekiyordu? Bir de bana “net cevap ver” ne demek anlamadım, ayrıldığınız kişi o da belki sizi tekrar hayatına sokmak istiyor mu, kendisinden ayrılan insana belki gerçekten derdi sıkıntısı olduğu bir zamanda bulaşmak istiyor mu karar vermesi lazım.

Değerlendirdiği başka birisi de olabilir, onu ayrılmadan düşünecektiniz.
O zaman bitti desin zor olmasa gerek

Merhaba arkadaşlar sevgilimle 1 ay önce bi konudan tartışıp bitirmiştim ben dayanamadım mesaj attım ne istiyorsun bizim hakkımızda dedim iyi değilim bu aralar bana biraz zaman ver dedi. İlk baya kızdım sonra neyin var dedim ailevi ve işle ilgili sorunlar dedi. Ben böyle devam edemem yarım yamalak şeyler bana göre değil dedim. Bana niye herşeyi bitirmişim gibi konuşuyorsun ben bitti demedim ki diyor. Sende geçen beni bırakmıştın diyor. Arkadaşlar ben ben ne diyeyim buna ne yapayım inanın kafam durdu
Yıl 2023 zaman vermek , ailevi sorunlarım var demek mi kaldı 😂😂 beyefendinin keyfi ne zaman isterse yazcak sana gelcek bitti dememiş sonuçta demi sende onu bekleyeceksin. Yahu ver yolu gitsin 👍🏻

Yıl 2023 zaman vermek , ailevi sorunlarım var demek mi kaldı 😂😂 beyefendinin keyfi ne zaman isterse yazcak sana gelcek bitti dememiş sonuçta demi sende onu bekleyeceksin. Yahu ver yolu gitsin 👍🏻
Daha önce aynısını bende yaptım zamana bırakalım dedim sonra o yazmıştı

Tercüme edeyim: şu an biriyleyim onla olmazsa falan kenarda bekle sana dönerim. Onunla olursa da ortadan kaybolurum

Konu basligina ithafen: Zaman ver diyen sevgiliye s.ir git denir.
Zaman Ver: Tercumesi: kizim seni coktan terkettim de, bunu acik yureklilikle soyleyemeyecek kadar asagilik oldugum icin ve pesimden kosacagini bildigim icin, oyalaliyorum seni

Daha önce aynısını bende yaptım zamana bırakalım dedim sonra o yazmıştı
Bu ilişkinin sonu ne bi sen bi o neyin inadına bindiniz yani bi facebookta uzun süre aktif ve şifresini vermedi diye kavga çıkardın sonra böyle oldu , ama bildiğim gördüğüm tek şey var sana karşı hisleri bitmiş , yoksa herkes istediği insan için her şeyi yapar zaman ver ne demek ucu açık sen beni bekle ben canım isteyince sana gelcem 🥴 ailevi sorunlarım var : ben gelince beni affet bu bahaneyle sonuçta ailevi , bütün bunlara inandın mi gerçekten, kendini üzmeye yormaya değmez bu şekilde bırak

Back
X