Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Sevgili kadınkulübü üyeleri...
Arkadaşlarım ben bu foruma 2009 eylül ayında üye oldum.... İlk tanıdığım arkadaşlarımdan biri haylaz kız Zeboş oldu...
Kimi zaman haşarı, kimi zaman aykırı kimi zaman çocuksu hep enerjisinden PC başında bile olsa inanılmaz güzel etkilendiğim insanların başında geldi.
Çok sevdim onu ilk tanıdığımdan beri... Hep birbirimizden haberdar yaşadık hep...

Bir süre önce kendisini durgun gördüğümden bahsettiğimde suskun kaldı... Sustu... Susmalarından hoşlanmadım pek çok defa.
Giderek seyrek girmeye başladı siteye... Kendisinden 2 aydan beri haber de alamıyordum. Ben dahil birçok arkadaşım gibi.
Telefonu da olmadığından konuşamadım, hakikaten hemen hemen her gün profiline uğrayıp bakmakla ve mesaj atmakla yetinmek zorunda kaldım...
Taa ki 2 gün önceye kadar... Onla alakalı bir haber aldım...:50:

Arkadaşlar, sizden güzel yazılarınızla Zeboş'a destek olmanızı isteyeceğim. Sevgili gül yüzlü güzel Zeboş'umuz hasta...
Omurilikte tümörü varmış. Bir süredir stabil haldeymiş ama anladığım kadarıyla ilerleme var... Beni korkutan bir ilerleme çünkü ellerinde uyuşma varmış hissetmeme söz konusu...:50:

Hastalıklarda her zaman pozitif enerjinin, sevginin ve desteğin gücüne inanmışımdır...
Güzel dileklerimizin yanında dualarımızı da edebiliriz...
İnanıyorum benim güzel melek yüzlü güzel kalpli arkadaşım iyileşecek.
Zeboş'um seni çok seviyorum...:70:

İnanıyorum ki endişe dolu olan kalbim titreyerek açtığım bu topiği şükrederek seni sapasağlam ve daha dinç şekilde yanımıza aldığımız gün kapayacağım.:16::16::16::16::16:
Hadi güzel yürekli KK sakinleri pamuk eller, yüreklerdeki inciler klavyeye :46:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar düşüncelisin:16: Yorumlarını beğendiğim bir üyeydi. Çok üzüldüm. Allah'ım bir an önce acil şifalar versin. Umarım bir an önce iyileşir, döner aramıza. Dualarımızı eksik etmeyelim...

Ne kadar düşüncelisin:16: Yorumlarını beğendiğim bir üyeydi. Çok üzüldüm. Allah'ım bir an önce acil şifalar versin. Umarım bir an önce iyileşir, döner aramıza. Dualarımızı eksik etmeyelim...

Teşekkür ederim canım. Gerçekten iyileşmesini ve bir an evvel aramıza dönmesini istiyorum. Allah'ım ona acil şifalar versin. :16:

tanıyorum zebosu yorumlarını da beğeniyorum
çok üzüldüm ama bir çok kişinin duasıyla iyi olacağını inanıyorum
Allah acil şifalar versin
inşallah güzel haberlerle dönecek aramıza

Zeboşum allah acil şifalar versin canım seni seviyoruz dualarımız seninle

çok üzüldüm allah tez zamanda şifasıını versin yorumlarını bildiğim bir üye umarım tez zamanda aramıza sağlıkla döner

Rabbim şifa versin İnşallah, sevdiklerine bağışlasın,
yaşı da çok gençmiş umarım bir an önce sağlığına kavuşur

sevgili zebos, sana bunlari yazmak icin seni tanimaya mecbur hissetmedim kendimi ama yazmak istedigim bazi seyler var.

bundan yaklasik 2,5 yil önce cok yakin bir arkadasimin annesine akciger kanseri teshisi kondu, doktorlar hic ümit yok, rahat ettirin vaktini bekleyin dediler. arkadasim caresiz annesine hastaligindan bahsetti.ve o o gün anne-kiz kansere amansiz bir savas actilar.saglikli beslendiler, hayatla dalga gectiler, spor yaptilar , tedavilerini aksatmadilar (doktorlar bosa para harcadiklarini söylemisti )ve hic bir an olsun bile inanclarini kaybetmediler.bahsettigim kadin simdi torunlariyla ve sevgili kiziyla bir arada yasiyor ve cok mutlu bir hayatlari var. kanseriyse tamamen yendi!! 6 ayda bir kontrolleri var fakat 1 yildan beri kanserden hic iz yok.

kendine inan ve savasmaktan vazgecme sakin.dünyanin herhangi bir yerinde hergün her dakika bir cok mucize gerceklesiyor, o mucizelerden biri sen ol.Allah in izniyle kendi mucizeni kendin yarat.

Yeri göge yaratan Rabbim senden , sefkatini ve sifasini esirgemesin insallah (amin)

Zeboş' acil şifalar...Güçlü bir kız olduğuna inanıyorum,en kısa zamanda eskisinden daha iyi olacağını hissediyorum.

şoktayım şu anda..şu sitede yorumlarını hem en çok beğendiğim hem de espirileriyle güldüren insan,Zeboş..

dilim tutuldu sanki..Rabbim sana şifa versin,hastalığını yenip tekrardan tüm neşenle aramıza dönersin İnşallah..

dualarmız seninle..iyi haberlerini bekliyoruz..

Zeboş seninle muhabbetimiz olmamıştı ama yorumlarını beğenirdim, hadi iyi ol da gel buraya...
Bak burda seni seven ve düşünen arkadaşların var...Dualarımız seninleee:16::16:

Allah şifalar versin dilerim iyileşirsin bir an evvel

Son düzenleme:
Zeboş'cumm nerelerdesin yahu? kkyı bu kadar ihmal etme olmuyor ama :16:

hadi iyileş de gel, bekletme biziii:34:

çok üzüldüm inşallah bir an önce kavuşur sağlığına. çok çok geçmiş olsun.

pollyannam yazınca bende eklemek istedim. hayyal gerçekten iyi bir dosttun sen. yine haber alınca yaz bize de..

Son düzenleme:
Uzun zamandır girmiyordu foruma bende merak ediyordum. Zaten sağlık sorunları vardı, demek şimdi zor bir hastalıkla mücadele ediyor. Allah yardımcısı olsun, acil şifalar versin. İnşallah güzel haberlerini alırız.

Hayyalim seni de yine inceliğin ve vefandan ötürü tebrik etmek istiyorum. Çok hakikatli birisin sen :38:

çok üzüldüm inşallah bir an önce kavuşur sağlığına. çok çok geçmiş olsun.

pollyannam yazınca bende eklemek istedim. hayyal gerçekten iyi bir dosttun sen. yine haber alınca yaz bize de..

Uzun zamandır girmiyordu foruma bende merak ediyordum. Zaten sağlık sorunları vardı, demek şimdi zor bir hastalıkla mücadele ediyor. Allah yardımcısı olsun, acil şifalar versin. İnşallah güzel haberlerini alırız.

Hayyalim seni de yine inceliğin ve vefandan ötürü tebrik etmek istiyorum. Çok hakikatli birisin sen :38:

Çok teşekkür ederim officeciğim ve depresifim... Güzel sözleriniz için sağolun... Yeni haberlerini alınca inşallah hepinizle paylaşacağım...
Benden önce ulaşan ya da haber alan olursa onun da bize haber vermesini diliyorum... :16:

Zebos;
Seninle fazla iletisimimiz olmadi.
Ama sunu bil, PC ekranindan bile bana ne kadar güclü bir kadin oldugunu hissettirdin.
Eger bu sanallikta bile bunu hissettirmissen, gercekte cok daha güclü bir insansin demektir.
Allah in izni ile insallah bunuda atlatacaksin.
Dilerim Rabbim sana, sevenlerin ve sevdiklerinle uzun ve mutlu bir hayat nasip etsin..

zeboş,ilk üye olduğun zamanları hatırlıyorum. o zaman nickin bu değildi....demiştim kendi kendime. işte tam benim gibi düşünen üyelerden biri. hemen dilkkatimi çekmiştin...sonra kkya geri geldiğimde zeboş nickli bir üye dikkatimi çekti. . özelden görüştük. sen olduğunu öğrendim.. sonra birden görmemeye başladım seni. ve hayyalle konuştum. rahatsızlığını söyledi.
sen bu rahatsızlığını yeneceksin canım. bütün dualarım seninle.. seni burada eski sağlığına kavuşmuş olarak görmek en büyük dileğim.ve buna inanıyorum.

Back
X