Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Zeboş BDV'de dalga geçilecek konularda karşılaşırdık genelde.
O da duramazdı ,ben de :)
Hastalığını çok önceden biliyordum uzun bir dönem hep hastalığıyla uğraştığını sıkıntılar çektiğini..
İnanılmaz pozitif ve matrak ve enerjik bir kız canlanıyor gözümde eminim öyle biri olduğuna.
Ona şu anda lazım olan güçlü ,keyifli karakteri herşeyi atlatmasını sağlayaca.
Dularım onunla ,Allah yardımcısı olsun inşallah.

Zeboş, Allah en kısa zamanda şifa versin, sağlıklı, mutlu günlerine bir an önce kavuş inşallah, dualarımız seninle...

Ben yazabildiğim kadar yazıp destek olmaya çalışacağım gün gelip de yakın zamanda siteye girdiğinde yazılanları görecek ve biraz olsun destek bulacak.
Giremese bile yakın zamanda, edilen dualar Allah ın izniyle kabul olacak...
Maalesef elimden gelen gelebilen tek şey bu... :50:
Mailine yazdım gene görürse diye link attım...
Olur da görür mü, döner mi bilmiyorum tek istediğim biraz olsun gülümsemesini sağlamak...:50:

ben inanıyorum ki o bunları şu an okumasa bile bu güzel dilekler ve temenniler evrenden ona gidecektir. olumlu mesajlar onu olumlu etkileyecektir..hayyalciğim iyiki açtın bu konuyu..çok teşekkürler.

Allah saglık versin
en kısa zamanda şifa versin inşallah amin..

kk'nın haylaz şirin kızı zeboş,yokluğun dikkatimi çekiyordu.benimde kalbimde ve dualarımdasın canım:16:

inşallah çok yakında yanımızda olacaksın,tüm benliğimle hissediyorum:38:acil şifalar diliyorum:40:

Sevgili kadınkulübü üyeleri...
Arkadaşlarım ben bu foruma 2009 eylül ayında üye oldum.... İlk tanıdığım arkadaşlarımdan biri haylaz kız Zeboş oldu...
Kimi zaman haşarı, kimi zaman aykırı kimi zaman çocuksu hep enerjisinden PC başında bile olsa inanılmaz güzel etkilendiğim insanların başında geldi.
Çok sevdim onu ilk tanıdığımdan beri... Hep birbirimizden haberdar yaşadık hep...

Bir süre önce kendisini durgun gördüğümden bahsettiğimde suskun kaldı... Sustu... Susmalarından hoşlanmadım pek çok defa.
Giderek seyrek girmeye başladı siteye... Kendisinden 2 aydan beri haber de alamıyordum. Ben dahil birçok arkadaşım gibi.
Telefonu da olmadığından konuşamadım, hakikaten hemen hemen her gün profiline uğrayıp bakmakla ve mesaj atmakla yetinmek zorunda kaldım...
Taa ki 2 gün önceye kadar... Onla alakalı bir haber aldım...:50:

Arkadaşlar, sizden güzel yazılarınızla Zeboş'a destek olmanızı isteyeceğim. Sevgili gül yüzlü güzel Zeboş'umuz hasta...
Omurilikte tümörü varmış. Bir süredir stabil haldeymiş ama anladığım kadarıyla ilerleme var... Beni korkutan bir ilerleme çünkü ellerinde uyuşma varmış hissetmeme söz konusu...:50:

Hastalıklarda her zaman pozitif enerjinin, sevginin ve desteğin gücüne inanmışımdır...
Güzel dileklerimizin yanında dualarımızı da edebiliriz...
İnanıyorum benim güzel melek yüzlü güzel kalpli arkadaşım iyileşecek.
Zeboş'um seni çok seviyorum...:70:

İnanıyorum ki endişe dolu olan kalbim titreyerek açtığım bu topiği şükrederek seni sapasağlam ve daha dinç şekilde yanımıza aldığımız gün kapayacağım.:16::16::16::16::16:
Hadi güzel yürekli KK sakinleri pamuk eller, yüreklerdeki inciler klavyeye :46:

Tatlı güzel komik zeboşum benim :48: senden uzun zamandır haber alamıyorduk hiç,aklıma da acaba diyordum tekrar mı rahatsızlandı diyede getirmek istemiyordum..Sana çok çok gçmiş olsun dilakelerimi yolluyorum bir tanem..Sen o kadar güçlü diraytetli bir kızsın ki biliyorum ki sen bunuda atlatacaksın :48::48: En kısa zamanda aramıza geri gelip yine sülo topiğinde senşnle didişeceğiz hayatım :29::29: Bak pargalı gitti ama malkoçoğluna baksır giydircez seninle :31: senin bana yazdığın anacuğumm benim demeni çok özledim güzel kızım benim :38::38: Bak site olarak çok özlüyoruz seni ne olur bir an önce iyileşte aramıza geri dön olurmu,herpimiz senden güzel haberler bekliyoruz:48::48: acil şifalar diliyorum sana :16::16: seni seviyorummm zeboşum :38:

okula gelir gelmez bu topiği açtım,belki yeni bir haber vardır diye..ben eminim Zeboş yakında yine kk da espiri fırtınaları estirecek :) hatta bi gelsin kıvanç yağuşuklusu yüzünden kapışıcaz yine :)

Kadiş: vermem kimseye benim o

Zeboş: hopp ben kıvanç yüzünden ban bile yedim haberin var mı senin

bak bu muhabbetimizi özledim...

canım benim,belki burada yazılanları okursun..daima yanındayız :16:

okula gelir gelmez bu topiği açtım,belki yeni bir haber vardır diye..ben eminim Zeboş yakında yine kk da espiri fırtınaları estirecek :) hatta bi gelsin kıvanç yağuşuklusu yüzünden kapışıcaz yine :)

Kadiş: vermem kimseye benim o

Zeboş: hopp ben kıvanç yüzünden ban bile yedim haberin var mı senin

bak bu muhabbetimizi özledim...

canım benim,belki burada yazılanları okursun..daima yanındayız :16:

Yeterki gelsin kadişcim,iyileşsin bir an önce de yine bizimle olur nasılsa :48:
Biliyormusun zeboşla doğum günümüz bile aynı gün,hemen mesaj yazardı bana kutlardı :16::16:

kendisini tanımıyorum ama güzel yorumlarınızı okuduktan sonra bende çok sevdim. sevgili zeboş iyileşte benimlede bu güzel muhabbetleri et inşallah. allah acil şifalar versin. en kısa zamanda senide aramızda görmek dileğiyle..sevgileerr:21:

Yeterki gelsin kadişcim,iyileşsin bir an önce de yine bizimle olur nasılsa :48:
Biliyormusun zeboşla doğum günümüz bile aynı gün,hemen mesaj yazardı bana kutlardı :16::16:

İnşallah iyileşecek ablacım :16:

Hayale de çok teşekkürler,bizimle bu durumu paylaştı.en azından dualarımızla destek olabiliriz belki.

Ben 17 yaşımda tüberküloz ( verem ) oldum
Ama bir an olsun yenemeyeceğimi düşünmedim, ilerlemiş olsa da
İlk başlar neden ben diye sorgulasam da sonrasında doktor tavsiyelerine uyup dua ettim
Çok şükür ki hastaneden en erken sürede ben çıktım ( 24 gün )
Sonrasında da 1 yıl kadar ilaç tedavisi gördüm evde ve eski sağlığıma kavuştum Allah'ın izniyle

Moral ve kurallara uymak çok önemli
Rabbim Zeboş ve diğer şifa bekleyen hastalara acil şifalar versin

Hayale de çok teşekkürler,bizimle bu durumu paylaştı.en azından dualarımızla destek olabiliriz belki.

İnşallahhh kadişcim iyileşecek bir an önce aramızda olacak :38:

Msn den mesaj attım şimdi,inşallah görürde haberdar eder bizi

Ben 17 yaşımda tüberküloz ( verem ) oldum
Ama bir an olsun yenemeyeceğimi düşünmedim, ilerlemiş olsa da
İlk başlar neden ben diye sorgulasam da sonrasında doktor tavsiyelerine uyup dua ettim
Çok şükür ki hastaneden en erken sürede ben çıktım ( 24 gün )
Sonrasında da 1 yıl kadar ilaç tedavisi gördüm evde ve eski sağlığıma kavuştum Allah'ın izniyle

Moral ve kurallara uymak çok önemli
Rabbim Zeboş ve diğer şifa bekleyen hastalara acil şifalar versin

Sanada çok geçmişler olsun kadercim :48: :38: çok şükür atlatmışsın sende ve daha iyisin :34:

Allah acil şifalar versin tüm hasta olanlara.......bu konuyu okuyunca zihnimi zorladım ve gectıgımız haftalarda tv da cıkan bir haber aklıma geldi.......omirilikte tümör cok nadir bır durum oldugu için haber olmustu ama hangı kanal oldugunu suan hatırlayamıyorum......
teyzenın bırı yıllarca hastane hastane dolasmıs kaç kere amelıyat olmus bacaklarından .....yok bel fıtgıı demişler yo baska bir şey..en son bir hastane de omurilikte tümör teşhişi konmus ameliyatını olmus....teyze ayaga kalkıyordu artık yavas yavas....çok mutlu olmustum izlerken...çünkü ayaga kalkamamanın ne demek oldugunu yerı geldıgınde çok iyi bilenlerden biri olarak o insanların üzüntüsünü içimde hissediyorum.......
eger isterseniz nette arastıralım bu konuyu bulabilirsek bu haberi sizde arkadasınıza ulastırırsınız ve belki bir umut olur ....hem belki o da bu teyzenın dokoruna görünür....

ben inanıyorum ki o bunları şu an okumasa bile bu güzel dilekler ve temenniler evrenden ona gidecektir. olumlu mesajlar onu olumlu etkileyecektir..hayyalciğim iyiki açtın bu konuyu..çok teşekkürler.
Teşekkür ederim canım oky im :38:
Sana danıştığımda açman için beni yüreklendirdiğine teşekkür ederim.
Dün konuyu yazarken gene hüzün kapladı içimi...
Ama sonra okuduklarıma sevindim...
Zeboşa 2 mail de ben attım.
Numaramı da bırakacağım inşallah dönüp arar beni. :50:

Ben teşekkür ederim kadesa ilgilenip yazdığın için.
Nolur dualarımızı eksik etmeyelim... :34:
Bunu özellikle istemiş Zeboş... Dua edin lütfen demiş, sizi seviyorum demiş.
:48:

Allah acil şifalar versin tüm hasta olanlara.......bu konuyu okuyunca zihnimi zorladım ve gectıgımız haftalarda tv da cıkan bir haber aklıma geldi.......omirilikte tümör cok nadir bır durum oldugu için haber olmustu ama hangı kanal oldugunu suan hatırlayamıyorum......
teyzenın bırı yıllarca hastane hastane dolasmıs kaç kere amelıyat olmus bacaklarından .....yok bel fıtgıı demişler yo baska bir şey..en son bir hastane de omurilikte tümör teşhişi konmus ameliyatını olmus....teyze ayaga kalkıyordu artık yavas yavas....çok mutlu olmustum izlerken...çünkü ayaga kalkamamanın ne demek oldugunu yerı geldıgınde çok iyi bilenlerden biri olarak o insanların üzüntüsünü içimde hissediyorum.......
eger isterseniz nette arastıralım bu konuyu bulabilirsek bu haberi sizde arkadasınıza ulastırırsınız ve belki bir umut olur ....hem belki o da bu teyzenın dokoruna görünür....

Teşekkür ederim haber için. :34:

Back
X