Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Allah acil $ifalar versin zebos
ya$in çok genç, hayatda daha yapacak çokkk i$lerin vardir eminim o yuzden asla pes etme
Rabbim derdine derman olsun,seni sevdikelrine bagi$lasin ..

evet uzun zamandır zeboşum yoksun rahatsız olduğunu biliyordum ama bunu bilmiyordum hiç korkma üzülme sakın ben bu yaz bu yüzden ameliyat oldum ben bu yaşta atlattım sen gençsin mutlajka en iyi şekilde atlatacaksın dualarım seninle canım benim seni çok seviyoruz

hayyalcım sanada tşk çok incesin düşüncelisin

evet uzun zamandır zeboşum yoksun rahatsız olduğunu biliyordum ama bunu bilmiyordum hiç korkma üzülme sakın ben bu yaz bu yüzden ameliyat oldum ben bu yaşta atlattım sen gençsin mutlajka en iyi şekilde atlatacaksın dualarım seninle canım benim seni çok seviyoruz

hayyalcım sanada tşk çok incesin düşüncelisin

Sevgi ablacım bana bu güzel sözleri söyleyen düşünen insanlar ince asıl... :38:
Teşekkür ederim.
İnşallah atlatacak... Yaşı genç, kararlılığı da tam. Sakın korkma zeboşum. :16:

Acil şifalar canım, bir an önce iyileşip, bu günleri tatsız bir anı olarak arkanda bırakacağına eminim:70:

Sevgi ablacım bana bu güzel sözleri söyleyen düşünen insanlar ince asıl... :38:
Teşekkür ederim.
İnşallah atlatacak... Yaşı genç, kararlılığı da tam. Sakın korkma zeboşum. :16:

canım zeboşumla görüşüyorsan ne olur selamımızı söle çok seviyorum onu bir an önce iyileşip gelsin sende bizi habersiz bırakma

çok geçmiş olsun zeboş.Allah acil şifalar versin inşallah

ZHEBANİ Nicki İlk Önceleri Dikkatimi Çekmişti Sonrada Cesur Yorumları Ve Güçlü Kişiliği....:1:

Ve Eminim ki Şundan Sen Bu Hastalığa da Meydan Okuyacaksın Acil Şifalar Dilerim Rabbim Uzun Ömürler Nasip Etsin Sana Seviyoruz Seni :16::38:

Aaaaa çok üzüldüm...
Allahım şifa versin inşallah..
En yakın zamanda iyi haberlerini alalım inşallah..:nazar:

zeboşu yorumlarından tanıyorum ...çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
hayyal sen de çok vefalıymışsın...

Çok geçmiş olsun. Rabbim tüm hastalara da zeboş a da şifa versin inş.
İyileceğine inan zeboş, inanmak yolun yarısıdır. Ailesinde hastalığın çok olduğu bir insan olarak moralin büyük gücüne inanıyorum.
Sen iste yeterki, iyileşeceksin inş.
Dualarım seninle.

Kuzey güney yorumlarında çok denk gelirdim Zeboş'a
O bir Kıvanç Tatlıtuğ fanatiği :46::46:
İnşallah bu hastalığı atlatıp tekrar pc başına geçerek güzel yorumlarını yeniden yapacak bizlere
Allah acil şifa versin.
Reelde ziyaret etme imkanım olsa keşke
İlk söyleyeceğim şey sakın ümidi kaybetme olurdu. :31:
KK ahalisi dualarını Zeboş'tan eksik etmez buna inanıyorum burda dostluk bambaşka :16:

Zeboş, Rabbim sana acil şifalar versin. Rabbim seni sevdiklerine bağışlasın inşallahh. nice insanlar var bu hastalığı yenen. kendine güven ve hayattan kopma. Dualarım seninle. En yakın zamanda güzel haberler almak istiyoruz senden :34:

zeboşummmm cnmmm allah acil şifalar versinnnnn sakın umudunu kaybetme biz her zaman senin yanındayız dualarım seninle cnmmm :16::16:

Az önce 2011 de açılan ve bugün hortlayan bir konuya göz atarken gülme krizine girdim Zeboş'un yazdıklarına.. Ardındansa bunu görüyorum.. Hayat çok acayip gerçekten..
Çok üzüldüm.. İnşallah bir an önce iyileşir ve eski sağlığına geri döner.. Ne kadar düşünceli bir insanmışki gördüğüne söyleyip görmediğine mektup yazanlardan olmamış..
Arkadaşları üzülmesin diye geri çekmiş kendini.. Rabbim yardımcısı olsun,umudunu kaybettirmesin,sabır versin.. Onada ailesinede..
Hayyal seni de çok takdir ettim helal olsun.. Birde bu yazılanlar ona okunacak mı nasıl destek olunacak tam anlayamadım ben?

Az önce 2011 de açılan ve bugün hortlayan bir konuya göz atarken gülme krizine girdim Zeboş'un yazdıklarına.. Ardındansa bunu görüyorum.. Hayat çok acayip gerçekten..
Çok üzüldüm.. İnşallah bir an önce iyileşir ve eski sağlığına geri döner.. Ne kadar düşünceli bir insanmışki gördüğüne söyleyip görmediğine mektup yazanlardan olmamış..
Arkadaşları üzülmesin diye geri çekmiş kendini.. Rabbim yardımcısı olsun,umudunu kaybettirmesin,sabır versin.. Onada ailesinede..
Hayyal seni de çok takdir ettim helal olsun.. Birde bu yazılanlar ona okunacak mı nasıl destek olunacak tam anlayamadım ben?

Ben yazabildiğim kadar yazıp destek olmaya çalışacağım gün gelip de yakın zamanda siteye girdiğinde yazılanları görecek ve biraz olsun destek bulacak.
Giremese bile yakın zamanda, edilen dualar Allah ın izniyle kabul olacak...
Maalesef elimden gelen gelebilen tek şey bu... :50:
Mailine yazdım gene görürse diye link attım...
Olur da görür mü, döner mi bilmiyorum tek istediğim biraz olsun gülümsemesini sağlamak...:50:

Ben yazabildiğim kadar yazıp destek olmaya çalışacağım gün gelip de yakın zamanda siteye girdiğinde yazılanları görecek ve biraz olsun destek bulacak.
Giremese bile yakın zamanda, edilen dualar Allah ın izniyle kabul olacak...
Maalesef elimden gelen gelebilen tek şey bu... :50:
Mailine yazdım gene görürse diye link attım...
Olur da görür mü, döner mi bilmiyorum tek istediğim biraz olsun gülümsemesini sağlamak...:50:

Anladım.. Bunları dinleyecek hali yoktur yani şuan zaten.. İnşallah herkesin duasıyla iyileşir.. Elimizden duadan başka ne gelirki şuan başka..?
Birde esin diye üye vardı onuda çok merak ederim mesela tedaviye gitti daha da girmedi topiğe malesef.. Sonucu öğrenemedik :(

kendisiyle birkaç defa muhtesem yüzyıl topiğinde rast gelmiştik
o kadar eğlenceli hayat dolu biri ki yazdıklarını okurken gülmeden duramam
dua etmekten başka birşey gelmez elimizden ,:50:
umarım biran önce iyileşip aramıza geri dönersinn:31:

İnşallah bigün güzel haberlerini alırız senden, hatta kendisi gelir BEN İYİYİİİİİMM KIZLAR der. Allah şifa versin. YA ŞAFİ diyerek dua edelim inşallah.

Back
X