Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet uzun zamandır zeboşum yoksun rahatsız olduğunu biliyordum ama bunu bilmiyordum hiç korkma üzülme sakın ben bu yaz bu yüzden ameliyat oldum ben bu yaşta atlattım sen gençsin mutlajka en iyi şekilde atlatacaksın dualarım seninle canım benim seni çok seviyoruz
hayyalcım sanada tşk çok incesin düşüncelisin
Sevgi ablacım bana bu güzel sözleri söyleyen düşünen insanlar ince asıl...
Teşekkür ederim.
İnşallah atlatacak... Yaşı genç, kararlılığı da tam. Sakın korkma zeboşum.![]()
Az önce 2011 de açılan ve bugün hortlayan bir konuya göz atarken gülme krizine girdim Zeboş'un yazdıklarına.. Ardındansa bunu görüyorum.. Hayat çok acayip gerçekten..
Çok üzüldüm.. İnşallah bir an önce iyileşir ve eski sağlığına geri döner.. Ne kadar düşünceli bir insanmışki gördüğüne söyleyip görmediğine mektup yazanlardan olmamış..
Arkadaşları üzülmesin diye geri çekmiş kendini.. Rabbim yardımcısı olsun,umudunu kaybettirmesin,sabır versin.. Onada ailesinede..
Hayyal seni de çok takdir ettim helal olsun.. Birde bu yazılanlar ona okunacak mı nasıl destek olunacak tam anlayamadım ben?
Ben yazabildiğim kadar yazıp destek olmaya çalışacağım gün gelip de yakın zamanda siteye girdiğinde yazılanları görecek ve biraz olsun destek bulacak.
Giremese bile yakın zamanda, edilen dualar Allah ın izniyle kabul olacak...
Maalesef elimden gelen gelebilen tek şey bu...
Mailine yazdım gene görürse diye link attım...
Olur da görür mü, döner mi bilmiyorum tek istediğim biraz olsun gülümsemesini sağlamak...![]()