Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Bu iyi bir haber göstergesi mi bilemiyorum gene de yazmak istedim. Az evvel tekrar aradığımda telefon çaldı dua edin bir an evvel ulaşabileyim güzel haberlerini size vereyim. :16:
Dua eden kızımıza manevi destek olan herkese sevgiler... Çok teşekkür ederim. :16::16::16:

Hayalcim biz sana teşekkür ederiz asıl :16:
Bizim çok çok sevdiğimiz o tatlı varlığa ulaşmaya çalışıp,haberlerini bizimle paylaştığın için..

Zebuşum minicik kuşum, Allah yardımcın olsun,şifa versin sana inşallahhh kuzum..:29:

21 dakika sonra doğumgünün senin, hadi kalk gel...
Pastanı keselim, mumları aydınlatsın hayatımızı, hadi çitlenbiğim, gel ne olursun...
Hadi.........................
Yine konuşalım, yine dertleşelim, yine gülelim. Ayrı ayrı değil ama-birlikte...
:50:

Anladığım kadarıyla Zeboş`tan haber alınamıyor.
Kazen bir şekilde öğrenemez mi ki:26:
Pro üye arkadaş, bilgiler vardır.

Kendisiyle hiçbir dialoğum yok ama kendisini yorumlarıyla sevdim. Aylardır kendisini merak ediyoruz.
Eşim bile sık sık soruyor haber var mı diye,
Sanırım yarın pardon 1 dk sonra doğum günü...
Dilerim çok güzel haberlerini alırız..
Nice mutlu yaşlara...

Yaşamlarımıza dokunmuş olanlar bedensel olarak orada olmasalar da zaten bizi biz yapan zihnimizin parçası değiller mi? Fikirlerine hayranlıkla saygı duyduğumuz ve basbayağı sevdiğimiz en favori yazarımızla hiç tanışmamış olsak da o orada değil mi? O halde nasıl uzakta olabilirsin ki bizden, yanımızdasın işte, doğumgününü beraberce kutluyoruz çitlenbik, çok özlendin-çooooooooooooook...

Bu iyi bir haber göstergesi mi bilemiyorum gene de yazmak istedim. Az evvel tekrar aradığımda telefon çaldı dua edin bir an evvel ulaşabileyim güzel haberlerini size vereyim. :16:
Dua eden kızımıza manevi destek olan herkese sevgiler... Çok teşekkür ederim. :16::16::16:

Mesaj atsan be Hayyalim belki okur, bir ses verir belki

Çok merak ettim, birbirimizi tanımıyoruz ama burada destek olduk, fikir verdik birbirimize, paylaştık hayatı biraz da olsa

Allah'ım şifasını versin

Zeboş'um iyi ki doğmuşsun, iyi ki rastlaşmışız, çok iyi ol dön aramıza

Zeboş ummm doğum günün kutlu olsunnnn..... Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu,uzun uzun yıllara :16:

Ben sahiden çok merak ediyorum:ssz:

İlk kez bu kadar ağır geldi yokluğu bana, doğumgününde üstelik :43:
Nooolduuu, unuttummu sandın doğumgününü, avucunu yalarsın!
Gel yine bana ''aşil tendon nedir kanka ya, nasıl kopardın onu'' diye sor, sonra ben anlatayım, dalga geç. Hadi geeeeeeeeeeeeeel! :50:

Zeboşşşşş nice güzel ve sağlıklı yıllara İnşallah canım... iyi ki doğdun :16:

canım,doğum günün kutlu olsun. nice nice mutlu yıllara..
sr57.jpg

Eklentiler

• $sr57.webp
    $sr57.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 73
Mesaj atsan be Hayyalim belki okur, bir ses verir belki

Çok merak ettim, birbirimizi tanımıyoruz ama burada destek olduk, fikir verdik birbirimize, paylaştık hayatı biraz da olsa

Allah'ım şifasını versin

Zeboş'um iyi ki doğmuşsun, iyi ki rastlaşmışız, çok iyi ol dön aramıza

Mesaj attım Attreantecim bugün.
Hem doğumgününü kutladım hem de merakta olduğumu söyledim. :26:
Allah şifa versin tatlı kızımıza.
Umuyorum ki gelecek bir gün çok yakın zamanda, tüm sayfaları okuyacak beğeni bombardımanı ve alıntılarla uyanacağız.:16:
İyiyim ben diyecek hem ağlayacak hem güleceğiz.
Gerçekten yürekten diliyorum bunu. :69:

İlk kez bu kadar ağır geldi yokluğu bana, doğumgününde üstelik :43:
Nooolduuu, unuttummu sandın doğumgününü, avucunu yalarsın!
Gel yine bana ''aşil tendon nedir kanka ya, nasıl kopardın onu'' diye sor, sonra ben anlatayım, dalga geç. Hadi geeeeeeeeeeeeeel! :50:

İnşallah canım inşallah :16:

Back
X