- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.595
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj attım Attreantecim bugün.
Hem doğumgününü kutladım hem de merakta olduğumu söyledim. :26:
Allah şifa versin tatlı kızımıza.
Umuyorum ki gelecek bir gün çok yakın zamanda, tüm sayfaları okuyacak beğeni bombardımanı ve alıntılarla uyanacağız.
İyiyim ben diyecek hem ağlayacak hem güleceğiz.
Gerçekten yürekten diliyorum bunu.![]()
Umuyorum ki gelecek bir gün çok yakın zamanda, tüm sayfaları okuyacak beğeni bombardımanı ve alıntılarla uyanacağız.
aaaa çifte kutlama varmış ohhh kaçırmadım geldim bende
Zeboşummm cici prensesim iyiki doğdun iyiki tanımışım seni inşallahhh çok kısa sürede kavuşacağız cıvıl-cıvıl ruh halini yansıtacaksın hep bizlere
HanimKelesimiGetir ablacığım kutlu olsun günün , sevdiklerinle birlikte daha nice sağlıklı-keyifli yıllara![]()
Cevap gelseydi buraya yazacağınızı biliyorum ama işte merak...
Cevap geldi mi acaba..
Hala haber yok mu:26:![]()
Günaydın telefoonu hala açık ama aramama rağmen açan yok, genelde telefonu yanında tutmadığını söylemişti ama bunca zaman açmaması üzmeye başladı beni açar açmaz konuşur konuşmaz yazacağım nolur dua edin...![]()
Günaydın telefoonu hala açık ama aramama rağmen açan yok, genelde telefonu yanında tutmadığını söylemişti ama bunca zaman açmaması üzmeye başladı beni açar açmaz konuşur konuşmaz yazacağım nolur dua edin...![]()
ya niye aileden biri yada arkadaşlarından biri açmyyor ki ?
Konuşabilirsen selamlarımı iletir misin canım![]()