Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

zeboşum bir kaç gün evvel seni rüyamda gördüm

burdaydın kk da nasıl sevindim

sana yürekden dua ediyoruz

doğum günün kutlu olsun

Mesaj attım Attreantecim bugün.
Hem doğumgününü kutladım hem de merakta olduğumu söyledim. :26:
Allah şifa versin tatlı kızımıza.
Umuyorum ki gelecek bir gün çok yakın zamanda, tüm sayfaları okuyacak beğeni bombardımanı ve alıntılarla uyanacağız.:16:
İyiyim ben diyecek hem ağlayacak hem güleceğiz.
Gerçekten yürekten diliyorum bunu. :69:

İnşaallah:14::14::14::14:

Bundan sonra hep sağlıklı,uzuuunnn yıllar olsun inşallah senin için Zebuşum :nazar::nazar:

İyi ki doğdun minik kuşum :38::29::16:

Konuyu ve yorumları okurken tüylerim diken diken oldu.
Yüce Allahım acil şifalar verir inşallah.
Başka da aklıma diyecek bir söz gelmiyor çok üzüldüm :((((

Umuyorum ki gelecek bir gün çok yakın zamanda, tüm sayfaları okuyacak beğeni bombardımanı ve alıntılarla uyanacağız.:16:

hayalim ; Diyorumki acaba ailesine felanmı ulaşsak hani ev telini felan bulsak ne bileyim içim acıo çok :(

Bugün tatlı kızımız zeboşumuzun doğum günü,biliyorumki onun yüreği burada şimdi :48: ne tesadf ki benşmde doğum günüm bugün.
Burada olsaydı sabahtan mesaj atardı bana anacummm yerim seni deyip kutlardı,dertlerini sıkıntılarını anlatırdı hep.
Bir gelse bir an önce,eskisi gibi didişsek keşke onunla,şu sıkıntım var ne yapayım dese yine.
Gelecek inşallah bir an önce yine eskisi gibi olacak okuyacak bu sayfaları,yürekten inanıyorum buna.:48::48:
Bugün telefondan aradım çaldı gerçi cevap veremedi,mesaj attım doğum gününü kutladım

Zeboşum doğum günün kutlu olsun ,nice mutlu yllara,sağlıkla olman dileğimle seni seviyoruz bunu böyle bil tatlım özledik seni bir an önce toparlan da gel aramıza :48:

aaaa çifte kutlama varmış ohhh kaçırmadım geldim bende :46:

Zeboşummm cici prensesim iyiki doğdun iyiki tanımışım seni inşallahhh çok kısa sürede kavuşacağız cıvıl-cıvıl ruh halini yansıtacaksın hep bizlere :38::38::38::38:

HanimKelesimiGetir ablacığım kutlu olsun günün , sevdiklerinle birlikte daha nice sağlıklı-keyifli yıllara :nazar::38:

aaaa çifte kutlama varmış ohhh kaçırmadım geldim bende :46:

Zeboşummm cici prensesim iyiki doğdun iyiki tanımışım seni inşallahhh çok kısa sürede kavuşacağız cıvıl-cıvıl ruh halini yansıtacaksın hep bizlere :38::38::38::38:

HanimKelesimiGetir ablacığım kutlu olsun günün , sevdiklerinle birlikte daha nice sağlıklı-keyifli yıllara :nazar::38:

Çok teşekkür ederim sağol :38::38: hep berabercene inşallah :38:

bence önemli olan moral bukadar kadın senin yanında haytım sen kendine iyi bak hayata inat gül inanki iyileşeceksin Allahım sana yardım etsin :34:

Cevap gelseydi buraya yazacağınızı biliyorum ama işte merak...
Cevap geldi mi acaba..

günaydın Zeboş, mutlu bir gün geçirmen dileği ile. bir insanın bir başka insanı arasında hiç bir bağ olmasa bile candan kalpten anarsa anılan kişinin kalbinde bir ışık yanıveriyor. çok fazla muhabttemiz olmasa bile bende şimdi seni öyle candan selamlıyorum. iyi dilek temennilerimi tekrarlıyorum. umarım senin için açılan bu konuyu , Hayyal'in dediği gibi gülümseyerek okur beğenilerinle karşılık verirsin. selam ve dua ile

Cevap gelseydi buraya yazacağınızı biliyorum ama işte merak...
Cevap geldi mi acaba..

Hala haber yok mu:26::59:

Günaydın telefoonu hala açık ama aramama rağmen açan yok, genelde telefonu yanında tutmadığını söylemişti ama bunca zaman açmaması üzmeye başladı beni açar açmaz konuşur konuşmaz yazacağım nolur dua edin... :16:

Günaydın telefoonu hala açık ama aramama rağmen açan yok, genelde telefonu yanında tutmadığını söylemişti ama bunca zaman açmaması üzmeye başladı beni açar açmaz konuşur konuşmaz yazacağım nolur dua edin... :16:

Tamam canım çok sağol:16:Her zaman aklımda Allah yardımcısı olsun:16:

ya niye aileden biri yada arkadaşlarından biri açmyyor ki ?

Konuşabilirsen selamlarımı iletir misin canım:5:

Allah acil şifalar versin.. Rabbim ailesine sevdiklerine bağışlasın inşaAllah.. Bu hastalıkta en önemli olan moralinin yüksek tutulması ve herzaman iyileşeceğine inanmak.. Aranıza yeni katıldım, henüz tanıştığım pek bir kişi yok. Destek olmak için illaki tanışmayada gerek yok.. Biz kk üyeleri olarak herzaman senin yanındayız, inanıyoruz ki aramıza tekrar daha sağlıklı döneceksin.. Rabbim Yar ve yardımcın olsun..dualarımız seninle..

Back
X