Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

yok mu bir gelişme bir de neden sürekli telefonlarını kapatıyorlar ki keşke birisi bilgi verse...Ne durumda bilmiyoruz

ay ben bu konuyu nasıl atlamısım da görmemişim utandım kendimden dorusu
zeboş arkadasımızın en kısa zamanda iyileşmesini ümit ederek yazıyorum bunu kk demek birlik demektir zaten dualarım seninle umarım iyi haberlern gelir

Tanımıyorum arkadaşı ama acil şifalar diliyorum ona ve onun durumunda olan herkese
Allah yardımcıları olsun.

Arkadaşımız tanımıyorum ama ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcısı olsun , ''Şafi'' ismi ile şifa versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Allah şifa versin inşallah

Nasıl bu yavru kuş acaba ya :26:

Nasıl söylenir nasıl anlatılır bilemiyorum,kafam allak bullak şu anda,maalesef zeboş'umuzu kaybettik biraz önce kardeşi arayıp haber verdi telefonla..
14 mayıs'ta kaybetmişler,sağlık sorunları vardı uzun zamandır hastanede yattı tedavi oldu,ama enfeksiyon sebebi ile kurtaramamışlar ..
Bu acı haberi vermeyi asla ve asla istemezdim,zeboş kızım benim için evlat gibiydi,farklıydı,hayat doluydu neşeliydi..
Anacum derdi bana,sıkıntısı oldumu paylaşırdı benimle..
Ellerim titriyor yazarken,kabullenemiyorum hala ...
Mekanın cennet olsun güzel kızım.nurlar içinde yat..
Ailesinede baş sağlığı diliyorum..
Seni seviyoruz seni düşünen her zaman soran merak eden arkadaşların adına ..
Seni unutmayacağız ...

Kelimeler benim için kifayetsiz...
Aradığım her seferde ona ulaşamayınca zaten içimde olan huzursuzluğu tarif bile edemiyorum.
3 gündür Allah da biliyor, çok huzursuzdum.
Ne iş yapabildim, ne çalışabildim. Bunun sonucunda aldığım haber ise sanırım iç sıkıntımın tarifi idi.
Biz ne desek boş, Allah mekanını cennet eylesin. Kalanlara sabır versin.
Allah ailesinin yardımcısı olsun...
Kızımız melek oldu...

Bi kaç gündür takip ediyordum burayı siz haber alamadık yazdıkça aklıma hep en kötüsü geliyordu...
Allah rahmet eylesin ailesine büyük sabır versin.

Telefonda kardeşinin sesini duyunca anladım bişeyler olduğunu.
O ağladı ben ağladım,aile nasıl dayansın buna..
29 yaşında gencecik ti,yaşaması gereken güzel günleri olacaktı daha..

Bu sene ne kadar çok yaprak dökümü yaşandı
Çok üzgünüm
Genç ölümler daha çok etkiliyor insanı
Allah mekanını cennet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…