Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Acil şifalar versin, Allah tanımıyorum konuya da tesedaüf denk geldim yine de yazmak istedim.
Umarım tez zamanda iyileşirsin :26:

Allahın izniyle kendisini birakmiycak ve hayata tutunacak.sonuçta nasıl ki sağlık bizim içinse hastalıkta bizim için.ama iyileşmeler zor gibi olsada imkansız değil.Allah acil sifalar versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzun süredir bakmıyordum buraya,sevindim en sonunda bir haber gelmiş.allahım yardımcısı olsun dualarımız zeboşla,inşallah iyileşir ve buraya döner

10 gün önce filan aradım,ama ulaşamadım telefonu kapalıydı yine,3 gün sonrada gsm şirketinden mesaj geldi hala ulaşılamıyor diye.
Şimdi yine aradım cevap yok maalesef..

Bir ses bir seda lazım

Çok düşüncelisiniz boğazımda birşeyler düğüm düğüm oldu
Allah şifa versin inşAllah.. Çok zordur eminimki böyle bir hastalıkla savaşmak Allah kimseye vermesin

Rabbim insanları bazen hastalıkla sınar fakat hiçbir hastalık yoktur ki şifası olmayan, önemli olan dualarımızda şifa istemek ve sadece Allah'tan medet beklemek..
İnşaallah bu arkadaşımıza Rabbim şifa versin ve onu hidayete erdirsin.
üzüntü, sıkıntı ve ümitsizlik değil; hastalıklarda silahımız iman, azim ve umut olmalı.
elhamdülillahi rabbil alemin.

Hala hiç bir haber yok mu?

Tanimiyorum kendisini ama okuyunca yazmak istedimm. Cok uzuldum Allah acil sifalar versin.. insallah en kisa zamanda iyilesirr ve sevdikleriyle mutllu mesut yasar.. dualarimiz onunla insallahh..

Rabbim Şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah....

Nasıl oldun acaba minik kuşum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…