Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Merhaba
Az önce telefonla görüştük, hepinizin selamını ilettim geçen haftaya göre sesi çok daha iyi. Doktorla olan konuşmasını paylaştı naçizane fikirlerimi paylaştım. Güzel haberler inşallah yakında ....

İnşallah,bu çok güzel bir haber..çok teşekkür ederiz.

Zebuşum iyi olacaksın inşallahhh cici arkadaşım benim..:38::29::54::54::54:

Merhaba
Az önce telefonla görüştük, hepinizin selamını ilettim geçen haftaya göre sesi çok daha iyi. Doktorla olan konuşmasını paylaştı naçizane fikirlerimi paylaştım. Güzel haberler inşallah yakında ....

Harika haber bu :46:
:nazar:Çok şükür........

Merhaba

teşekkürler kazen çok şükür haber alabildik arkadasımızdan :16::16:

Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

herzamankinden daha sağlıklı daha güçlü daha mutlu ve iyi haberlerle dönmen dileğimle

Dularımız seninle arkadaşım

Herşey güzel olacak inşallah!..:38:

Merhaba

ALLAH razı olsun
zeboşum dualarımız seninle kankam:54:

Hayyal canım konunu yeni gördüm birkaç zamandır aklımdaydı zeboş neden konulara yorum getirmiyor hiç diye :((

Zeboş kuzum geçmiş olsun sana

günaydın zeboş, umarım bugünün dününden güzel geçer.

Merhaba

Çok teşekkürler Kazen haber verdiğiniz için,inşallah en kısa zamanda aramıza dönerde o neşeli hallerini görürüz yine :34:
Zeboşu telefonla aramak istiyorum ama numarası yok,tekrar görüşürseniz çok selamlarımı iletirseniz çok sevinirim.

Merhaba

çok merak etmiştim inşallah daha iyi olacak teşekkürler haber leri bekliyoruz

canım,hadi gel arada bir merhaba de bize. inan o bile yeter. varlığını burada hissetmek istiyorum arada... zeboşum benim.

Zeboşum iyi akşamlar buara biraz yoğundum uğrayamadım ama aklımdasın:54:Bugünün dünden iyi olur inşaallah:16:

Zeboşum günaydın canım:16:Bugünün dünden güzel olur inşaallah:16:

Son düzenleme:
Günaydın Zebuşum meleğimmm canım arkadaşımm :54::54::54::29:

Back
X