Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

zeboşumun yokluğunu reyizin topiğinden farkındaydım işleri var herhalde falan diye düşündüm hastalık hiç gelmedi aklıma allahtan acil şifalar diliyorum sana bebişim dön aramıza artık ben canı gönülden inanıyorum koç gibi olucaksın yakın zamanda :16:
haber getirenden gtürenden allah razı olsun

zeboşş
hürrem topiğinden biliyorum seni
geçicek bu günlerde elbet gecicek
genceciksin daha ama çok da güçlüsün
sen düzelicek ve bu günleri hiç hatırlamayacaksın
sonra gene sülümanı cekiştiricez
hürremle mahidevranın entrikalarını konusucaz
bize düşen görev sana moral vermek
sana düşen görevse umut içinde olmak

kendine çok iyi bak
dualarımız seninle

Zeboşş günaydın. gelde şu meşhur yorumlarını yaz artık ama aaaaaaaa:10:

Zeboş merhaba, geçmiş olsun. Dualarım seninle. Bu kadar güzel desteklerle, gerçekten iyi olacağına inanıyorum. HayyaL, teşekkürler. Duyarlılığın, arkadaşlığın gerçekten çok etkileyici. Allah herkese böyle dostlar nasip etsin.

Teşekkür ederim sevgili kedi...:34:
Zeboş'tan yeni bir haber hala gelmedi inşallah yakın zamanda gelir... :26:

zeboşçum iyi akşamlar cnm inşallah daha iyisindir :16:

Herşey düzelecek inşallah bitanecik zebuşum benim :38:

Çabuk çabuk iyileş gel de, Muhteşem Yüzyılın topiğinde eselim coşalım gene kuzummm:16:
Çok özledim seni..:29:

Bilirim ki ; insan bir hastalıkla savaştığı zaman , onun için en önemli ilaç , moraldir.

En büyük şifa , dualardır.

Bu kadar kişinin moral desteği ve duaları seninleyken , eminim çok çabuk geçecektir hastalığın.

Geçmiş olsun diliyorum , Rabbim en kısa zamanda şifa versin.

ben zeboşun tümorünün olduğuna bi topikte rastlamıştım geçen aylarda sormuştm halini hatrını o zaman çok sevinmişti ve iyi olduğunu söylemişti şimdi üzüldüm ama Allah şifa versin umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Kendisinden cevap alali 1 haftayı geçiyor... Yeni bor haber gelmedi... Umarım hastalığı için doktoruyla görüşmüştür...

İlk defa duyuyorum tanımıyorum. Allahım en kısa zamanda şifa versin inşallah , aramıza dönsün tanışalım.

Zebos:16:
Bugun uyaninca aklima geldin,dua ettim senin icin.Guzel haberlerini burdan alicaz insallah.:16:

Yorumlarına denk geliyodum bende sürekli, çok üzüldüm:50: Rabbim acil şifa versin, İnşallah bi an önce atlatır.. Kızlar 41 Yasin fazileti var, duymuşsunuzdur. Zeboş için okumaya ne dersiniz?.. 10 kişi olursak kişi başına 4 Yasin düşer, zor değil..

zeboşum bu gece muhteşem gecemiz inşallah sende muhteşemsindir :16:

sevgili zeboş seni tanımıyorum ama güzel dileklerim seninle.. bir an önce eski sağlığına kavuşmanı diliyorum allahtan. hayat mucizelerle dolu..

Back
X