Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Minicik kuşum benim :29:
Özlendin çok, bilesin..

Son düzenleme:
Selamlar... Ben de zeboşu aradım ulaşamadım...
Arayıp ulaştığımızda birbirimize haber verelim lütfen.
Hanım abla, kontakta kalalım. :38:

son mesalarınızdan bu yana tam 1 hafta geçmiş lütfen ulaşmaya çalışın güzel haberlerini iletin :31::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

Birkaç kere daha aradım ulaşamadım, kendisi iyi hissedince aramama bir şekilde dönüyor bekliyorum şifa.
Sorduğun, ilgilendiğin için teşekkürler...
anladım canım iyi haberini alalım da hayırlısıyla varsın bizler geç öğrenelim hep duamızda cici zeboşumuz inşallah ben geldim gayet sağlıklıyım ve keyfim yerinde diyecek :nazar::31::54:

anladım canım iyi haberini alalım da hayırlısıyla varsın bizler geç öğrenelim hep duamızda cici zeboşumuz inşallah ben geldim gayet sağlıklıyım ve keyfim yerinde diyecek :nazar::31::54:

Bu dediğine kocaman ve içten aminnnn demek istiyorum... :50:
Çok teşekkürler nolur dualarınıza bizim zeboşumuzu da ekleyelim... :16:

zeboşum seni çok özledim artık iyileş ve dön aramıza İnşallah.

Zebuşummm :29:
Çooookkk özlendinn zeka küpüm,fındık kurdum,minicik kuşum benim :38:

bu konu açılalı o kadar zaman olmuş nasıl farketmemişim.şimdi tamamen tesadüfen gördüm.zeboş inşallah iyisindir çok geçmiş olsun canım.sağlıkla aramıza dön bir an önce

acil şifalar diliyorum fakat haber alan arkadaşlar lütfen yazsın..tanımıyorum fakat çok merak ettim son durumunu..
bu arada aşağıdaki meditasyonu hastalar ve depresyondakiler dinlesin..çok iyi..hatta zeboşta dinlesin eminim iyi gelecek..
Mutluluk Meditasyonu - YouTube

Merhaba... Zeboşu en son konuşmamız üstüne (en son Ramazan ayında konuşmuştuk, zatürre olmuştu ve ciğerlerinden fazla su çekilecekti, yorgun ve bitkindi.) defalarca aramama rağmen ulaşamadım...
Şimdi aradığımda ise telefonu kapalı.
Sizi telaşlandırmak istemiyorum ama içim feci şekilde sıkıldı...
Lütfen duanızı eksik etmeyin...

Back
X