Zaman...

hopeless__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
159
1
26
İstanbul
Evet kızlar erkek neden zaman ister? Herkes yaşadıklarını paylaşsın. Bir erkek ne zaman döneceğini bunun 1 yıl 1 ay 1 hafta belki de daha az süreceğini söylüyorsa napmak gerekir ki anlaşmış gibi zaman isteyen erkek aynı cümleyi söyler bizlere tecrübelerinizi paylaşın

Biraz bunalmıştır ilgiden ilgilenmekten kafasını dinlemek istemiştir

ben böyle düşünmüyorum ilgi bekleyen bir erkek hiçbir zaman gitmez zaman istemez benim fikrimce.. zaman istiyorsa da arkadaşa dediğim gibi etrafa bakacaktır. Çünkü zaman isteyen erkek hep şunu kullanıyor kız sorar suçlu olmadığı halde bir umut ''peki ne zaman dönersin?'' erkek suçlu taraftır ama hiçbiri nedense şaşmadan şunu söyler '' 1 yıl 1 ay 1 hafta belki daha kısa bilmiyorum'' , ''zamana ihtiyacım var'', ''belki de hiç dönmem'' ki hiç dönmem diyorsa daha iyisini bulduğum da dönmem boşa bekleme mesajı veriyorlar bence

bence bi çeşit ayrılık bahanesidir neyin zamanı bu diye sorgulamadın mı hiç? bitirirdim yerinde olsam bi etrafa bakınıp geleyim senden iyisini bulamazsam dönerim demekle eş değer bence

bir erkek suçlu olduğu halde zaman istiyorsa biraz etrafa bakayım sen dur geri gelirim ben diyor bence... ama bunun değiştirmenin bir yolu da yok mu sence? bence var
Evet bencede öyle.
Değiştirmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum.
Önemli olan bir daha gelmek istediğinde seni bulamayacak olmasını bilmesi ya da bulamaması.

bence bi çeşit ayrılık bahanesidir neyin zamanı bu diye sorgulamadın mı hiç? bitirirdim yerinde olsam bi etrafa bakınıp geleyim senden iyisini bulamazsam dönerim demekle eş değer bence

ben de bunu söylüyorum ya zaten... ama canım unutuyorsun galiba biz kızız. Kızların bir erkeğin yanına bıraktığı nerde görülmüş? :D isteği tabiki kabul edildi. Neden biliyor musun? O ben ağlayacağım üzüleceğim onu bekleyeceğim gebereceğim zannediyor. Ama ben o sırada kendimde değişiklikler yapıp sosyal medyada paylaşmayı planlıyorum face,whatsapp,twitter gibi... yani bak ben bir konu açtım ayrılık sonrası yapılacaklar diye orda bir çeviriyi paylaşmıştım onu aramaz sormazsan bu evrede ve hayatına devam ediyor izlenimi verirsen merak ediyorlar :)

Evet bencede öyle.
Değiştirmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum.
Önemli olan bir daha gelmek istediğinde seni bulamayacak olmasını bilmesi ya da bulamaması.

yaklaştın :d Önemli olan onu önemsememen, üzülmemen hayatına devam etmen... o zaman o süre kısalır pişman olarak döner ama bu sefer kız istemez çünkü artık kendini değiştirmenin daha iyi olduğunu görmüştür :D

ben de bunu söylüyorum ya zaten... ama canım unutuyorsun galiba biz kızız. Kızların bir erkeğin yanına bıraktığı nerde görülmüş? :D isteği tabiki kabul edildi. Neden biliyor musun? O ben ağlayacağım üzüleceğim onu bekleyeceğim gebereceğim zannediyor. Ama ben o sırada kendimde değişiklikler yapıp sosyal medyada paylaşmayı planlıyorum face,whatsapp,twitter gibi... yani bak ben bir konu açtım ayrılık sonrası yapılacaklar diye orda bir çeviriyi paylaşmıştım onu aramaz sormazsan bu evrede ve hayatına devam ediyor izlenimi verirsen merak ediyorlar :)

ben kadınların güçlü olduğuna inanmıyorum açıkçası çünkü çabuk yılan bi yapımız var. öyle listeler falan sonra uçuyo gidiyo bende acı çekmek de normal geliyo hatta kendimi obsesif diye adlandırırım ama abartmadan güçlü görünmeyi hep yaparım o da ayrı dostlar güçlü görsün :)

ben kadınların güçlü olduğuna inanmıyorum açıkçası çünkü çabuk yılan bi yapımız var. öyle listeler falan sonra uçuyo gidiyo bende acı çekmek de normal geliyo hatta kendimi obsesif diye adlandırırım ama abartmadan güçlü görünmeyi hep yaparım o da ayrı dostlar güçlü görsün :)

valla tatlım zamanı kendi istedi dediğim gibi bir yıl da olabilirmiş 1 ay da bir hafta da olabilirmiş suçlu olan o zaman isteyen de o zamanı kabul ettim ama haksız olduğunu benim zaman istemem gerekirdi asıl diye de ekledim. Ve zamanını istediği gibi kullansın döndüğünde beni bulamayabilir. Bunu da değişiklik yaparak ona hatırlatmaya başlıyorum. Şuan whatsapp'a girmeyen adam beni kontrol için giriyor merak ediyor çünkü ben ise kendimle ilgiliyim o bunun gördükçe onla ilgilenmediğimi gördükçe korkacak ve o zamanı kısa tutacak ama ben olur muyum bilemem. erkek işte. :D

bence zaman isteyebilir . Bekleyin yapabileceğiniz bir şey yok .

ama bana sorarsanız . belli bir süre verin çok kesin ve net olun , 1 hafta düşün deyin hiç arayıp sormayın . 1 hafta sonunda beni ara ve kararını bildir deyin . kendi isteğinizi de net bir biçimde ifade edin . ben devam etmek istiyorum deyin , rahat olun yalvarmanız ısrarınız hiç bir şey değiştirmez.

eğer ararsa ne ala , aramazsa hiç kendinizi üzmeyin 1 yılda verseniz değişmeyecek . kendi emeğinizi zayi etmeyin .

2,5 yıl önce 3.5 yıl görüştüğüm adam benden bunu söyleyerek ayrıldı bende ne zaman dönersin dediğimde 1yıl 1 ay 1 gün belki dedi. ayrıldı gittiköpek gibi yalvardım koştum peşinde ne mi oldu 6 ay sonra buldu birini hala onunla çıkıyor kızın ailesi ile tanışmış birlikte tatile gitmişler bana evlilik bana göre degil ben evlenemicem yapamıcam dedi zamana ihtiyacım var dedi gidiş o gidiş....

bende 2.5 yıldır dikiş tutturamıyorum belki de içten içe hala onu bekliyorum bilmiyorum... allah belasını versin iki yakası bir araya gelmesin inş.

işin özü gidecek ve gelmicek arkadsım erkek bahanesi bu...

ara vermek,zaman istemek diye bir şey yoktur bana göre;bir ilişki ya biter ya devam eder..

Back
X