Zamana mı bırakmam lazim

Zorlama. Bazen yasadigimiz seylerin bitmesi gerekir. Bittigine dair bir suru olay olur ama biz israrla iliskiyi surdurmeye calisiriz. Her gecen olay bir oncekinden cok daha fazla canimizi yakar.

Daha fazla yakma canini. Sevgilinin unuttum affettim yaptiklarini demesine inanma. Tartismada seni can evinden vurmak icin cebinde sakli kalacak.

Kimseyi alma hayatina, hayatindakine yol ver. Once biraz aci yalnizzlik pismanlik duygulari hissedersin. Gun gectikce daha mutlu kendine guven dolu olursun.

Yoklugundaki aci gecer. Hayatinda kalirsa ne zaman mutlu eder ne zaman uzer bilemezsin.
Şimdi ayrılıym mı

babası höt dese kapı pencere indirecek yurdum türk kızı kendisini küfreden erkeğn peşinde deli divane oluyo.

Keşke kıskandırmak yerine. Zamanında zamana bıraksaymışsınız.
Neyse artık bu ilişkinin çok rayında olacağını sanmam. Keza görüşmeye devam ettiğiniz halde sindiremiyorum zaman istiyorum nedir. Bu saatten sonra doğru olan zamana bırakmak değil yolları ayırmak
Seviyorum ama

babası höt dese kapı pencere indirecek yurdum türk kızı kendisini küfreden erkeğn peşinde deli divane oluyo.

Bak canım belli ki sen hiç sevmemişsin. Seven insan bazı şeyleri görmezden gelmelidir. Kıskançlık, küfür, kısıtlama hatta şiddet bir erkeğin sevgi göstergesidir. Erkek adam sarılıp öperek, iltifat ederek sevgisini gösterecek değil ya. Öyle yapsa kılıbık derler.

karı koca karşılıklı aldatsın.
sevgimiz çok büyük diye affetsinler.

ortada sevgi göremedim ben. var bir saçmalık da adı sevgi değil aşk değil. hele "soğusun" diye saçma bir nedenle başkalarıyla çıkanlar da aşık veya seviyor değil.

yaşadıkları en fazla "heves"
Bunu bilemem. Baskalarinin duygularini adlandirmaya calismiyorum. Seviyorum diyorsa seviyordur. Bir suru sacmalik ve hata yapmis olmasi duygusunu irdeleme hakki vermiyor bana.

Herkesin sevgi anlayisi ve bu surecte karsindakinin davr katlanma ya da sevgiyi yasama tarzi farklidir.
Ben olayda yasadigi sorunu erkek arkdsn asamayacagini gostermeyi sectim.
Siz sevgi hissetmedigini anlatin.

Fazla uzatmadan konuyu anlatiyim benim bir buçuk senelik bir ilişkim vardı ailesiyle filan da tanıştım aramızda yüzük de taktik ama sevgilimin ağızı çok bozuktu her tartisdgmzda ağıza alinmayacak küfürler ederdi bende artık sıkıldım ve ayrıldım daha sonra o beni bir daha gurur yapsın affetmesin diye başkasıyla çıktım bir hafta sonra daha sonra çok ağları dayanamadım geri döndüm daha sonra çıktığım o oğlan kendine zarar verince ben onunla tekrar konuştum diye eski sevgilim tekrar dan konuşmayı kestik tabi çok uğraştı ağladı filan neyse aradan 4 ay filan belki daha çok zaman geçti biz geri buluştuk doğum.gunume alyans almış benim başkasıyla konuştuğumu duyunca geri satmış geçen buluştuğumzda dedi benimde moralim bozuldu o ara rastgele alyansciya girdik rastgele bir tanesini demedim alalım mi dedi bende eger iki gun sonra tekrardan ayrılacaksak almayalım dedim neyse aldık bi iki uc gün aramız iyiydi şimdi geri bozuldu bir türlü sindiremiyor zaman istiyor benden ama bende yoruldum artık ne yapacagimi bilmiyorum sanki kendi hiç hata yapmamış gibi davranıyor oysaki oda bir başkasıyla çıkmıştı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bitirelim mi yoksa zamana mi birakiyim
Evleneceginiz kiside saygiya cok dikkat edin. Aptal salak gibi veya kufurlu konusmalar yaptirmayin yaninizda saygisi olmayanin sevgiside olmaz. Ilerde cok pisman olursunuz.

Bak canım belli ki sen hiç sevmemişsin. Seven insan bazı şeyleri görmezden gelmelidir. Kıskançlık, küfür, kısıtlama hatta şiddet bir erkeğin sevgi göstergesidir. Erkek adam sarılıp öperek, iltifat ederek sevgisini gösterecek değil ya. Öyle yapsa kılıbık derler.
Yazdiklarinizi tekrar okuyun derim

Ağzı bozuksa hele sana kufur edebiliyorsa ondan değil koca insan bile olmaz. Yarın öbür gün elde kaldırır sana. Biraz üzülürsün ama geçer. Bırak o adamı. Her ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın sana değer vermeyen biriyle olma!

Ağzı bozuksa hele sana kufur edebiliyorsa ondan değil koca insan bile olmaz. Yarın öbür gün elde kaldırır sana. Biraz üzülürsün ama geçer. Bırak o adamı. Her ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın sana değer vermeyen biriyle olma!
Çok seviyorum

Şimdi ayrılıym mı
Buna sen karar verebilirsin. Ben sadece tecrubelerimle ve gozlemlerimle sana olabilecekleri gostermeye calistim. Onemli olan senin hayatin ve mutlulugun. sevgilinin seni cani ne zaman mutlu ederse o zaman mutlu olmak mi istersin? Kendine saygisi olan kendine deger veren bir kadin olmak mi?
Umarim senin icin dogru olani secer mutlu olursun

Buna sen karar verebilirsin. Ben sadece tecrubelerimle ve gozlemlerimle sana olabilecekleri gostermeye calistim. Onemli olan senin hayatin ve mutlulugun. sevgilinin seni cani ne zaman mutlu ederse o zaman mutlu olmak mi istersin? Kendine saygisi olan kendine deger veren bir kadin olmak mi?
Umarim senin icin dogru olani secer mutlu olursun
Çok teşekkür ederim yorumların için

Ya canım anlayabiliyorum. Ama İnan evlendiğinde keşke diyeceksin. Çünkü sevgini bitirecek seyler yasatacak sana. Her ne olursa olsun küfür eden bir adamı asla kabul etme. Naçizane Önerimdir. Umarım pişman olacağın şeyler yaşamazsın

Ya canım anlayabiliyorum. Ama İnan evlendiğinde keşke diyeceksin. Çünkü sevgini bitirecek seyler yasatacak sana. Her ne olursa olsun küfür eden bir adamı asla kabul etme. Naçizane Önerimdir. Umarım pişman olacağın şeyler yaşamazsın
Insallah

Ne demek istediğimi anlamıyorsun yorum yapma lutfen

beynim koşarak uzaklaşıyooo. beni bi sen anladın Sephoraa :D

Back
X