zamani geri alabilsen...

images-8.webp

Zamanı geriye alabilseydim O'nu sevmemiş olmayı dilerdim... Mesajına hiç cevap vermemeyi.. Belki bu kadar üzülmezdim şimdi..

Valla daldım gittim şuan düşündüm baya tekrar yaşadığımı..
Hiç keşkem yok çok şükür.
Allah kimseyi dönüp baktığında boşa geçen yıllarla sınamasın..

Zamani geri alabilsem 21 yaşında o adamla evlenip ayrılmış olmazdım, daha ileriki yaşlarda daha makul ve aşk dolu bi evlilik yapardım..

ay çok düşündüm,
1-doğru yaşta unıversıteyı okumuş olmak isterdım
2-daha erken yaşta dıl öğrenımımı tamamlamış olmak isterdım
3-ve bugune kadar üzüldüğüm herşeye,hiç üzülmezdım(ayı hayatı üzülmeden yaşardım)

Zamanı geri alabilseydim kocamla evlenmezdim işime kariyerime bakıp hayatıma devam ederdim

Zamanı geri alabilseniz ne yapardınız veya ne yapamazsınız? Şuan da popüler bir şarkı var. Ferhat Göçer den; şöyle geçiyor bi yerinde; bu kez en çok kendimi severdim....
sahsen simdiki aklım olsa demisler ya bana bi simdiki aklım lazım bide ..... diye bende erken evlenmezdim bu bir eurasmus la yurt dısınsa gider egitimime orda devam eder bi daha türkiyeye gelmezdim mesela iyi yerde egitim alır devam ederdim hayatıma

Pek bir pismanligim yok. Yaşadığım aşk ilişkilerinde çok acı ceksem bile keşke onu hiç tanimasaydim cümlesini kurmuyorum mesela. Sadece biri var onu hiç sevmeme rağmen sırf evlilik merakım nedeniyle zamanımı harcadım onunla, onun pismanligi var.
Diğer pismanligim keşke çok dedikodu yapmasaydim.
Diğer pismanligim çok açık ve dar giyinmeseydim kapanmadan önce.
Son pismanligim da üniversite döneminde kendimi keşke daha çok gelistirseydim

Keşke kaçmasaydım annemın evınden gelinliğimle çıksaydım. Tek pişmanlığım:KK4:

zamanı geri alsam....hiçbir şey değişmezdi yahu
ne bileyim belki aileme daha çok zaman ayırırdım
sanki her şey bi şekilde bi yol buldu her hata bir güzelliğe bağlandı ya da ders oldu gerekliydi
binlerce şükür "keşke" m yok şu an..çok şükür...

Zamanı geri alabilsem.. Muhtemelen keşke geri almasaydım öff derdim :KK53:

Zamanı geriye alabilsem eski sevgilimden ayrılmazdım o kadar mükemmel bir insandı ki şimdi kafamı taşlara vuruyorum. Sanırım biz kadınlara iyilik yaramıyor örselenince değer veriyoruz

Back
X