- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
- 48
Üzüldüm. Ama nefes almaya devam ettiğiniz sürece bir umut her zaman var. Bir sonraki nefesin daha az acıtacağı ihtimali var. O ihtimal yüzünden nefes almaya devam ediyoruz zaten.Maalesef öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüm. Ama nefes almaya devam ettiğiniz sürece bir umut her zaman var. Bir sonraki nefesin daha az acıtacağı ihtimali var. O ihtimal yüzünden nefes almaya devam ediyoruz zaten.Maalesef öyle
Zamanı geriye alabilseydim O'nu sevmemiş olmayı dilerdim... Mesajına hiç cevap vermemeyi.. Belki bu kadar üzülmezdim şimdi..
sahsen simdiki aklım olsa demisler ya bana bi simdiki aklım lazım bide ..... diye bende erken evlenmezdim bu bir eurasmus la yurt dısınsa gider egitimime orda devam eder bi daha türkiyeye gelmezdim mesela iyi yerde egitim alır devam ederdim hayatımaZamanı geri alabilseniz ne yapardınız veya ne yapamazsınız? Şuan da popüler bir şarkı var. Ferhat Göçer den; şöyle geçiyor bi yerinde; bu kez en çok kendimi severdim....