- 25 Mayıs 2021
- 97
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi uzumlukekim
-
Belki geri alsan o yeni hayatta kamyonun altında kalıp iki bacagını kaybedecektinKeşke zamanı geriye alabilsem.. başka bölüm okurdum, güzel bir işim olurdu, başka bir evlilik yapardım.
Hayatım baştan sona yanlış oldu. Hani çizdiğiniz kağıdı olmadı deyip yırtarak tekrar çözersiniz ya, onun gibi hayatım olmadı deyip baştan yaşasam...
Olmadı benim hayatım, saçma sapan geçen koca bir 35 yıl...
Bunu düşündüğüm zamanlar oldu ama yapacak bir şey yok. Şimdi olduğum yerdeyim ve en iyi şekilde hayatıma devam etmeliyim. Keşkeler ile yaşamak bana göre değilKeşke zamanı geriye alabilsem.. başka bölüm okurdum, güzel bir işim olurdu, başka bir evlilik yapardım.
Hayatım baştan sona yanlış oldu. Hani çizdiğiniz kağıdı olmadı deyip yırtarak tekrar çözersiniz ya, onun gibi hayatım olmadı deyip baştan yaşasam...
Belki hayırlısı bu ama gerçekten en kotu şey keşke demek bence. Hayat kısa, pişmanım yaptıklarıma yada yapmadıklarımaBelki geri alsan o yeni hayatta kamyonun altında kalıp iki bacagını kaybedecektin
Yaşım genç ama, nereden tekrar başlicam bilmiyorum.Ne güzel bak kalan 35 yılın var belki, belki 45, 50...
Hiç bir şey için geç değil ki
Haklısın durduğun yerde dovunmek yerine harekete geçmeliyiz değil mi?Bunu düşündüğüm zamanlar oldu ama yapacak bir şey yok. Şimdi olduğum yerdeyim ve en iyi şekilde hayatıma devam etmeliyim. Keşkeler ile yaşamak bana göre değil
Ne güzel cümle teşekkür ederim. Evden çalışmak istiyorum kendi paramı kazanırsam daha iyi hissedebilirim.Sayfayı baştan yazma şansınız yok ama sayfayı çevirebilirsiniz. 35 yıl boşa gitti diyelim önünüzdeki 35 yol boşa gitmez böylelikle. Ve çok gençsiniz henüz.
Çok haklı bir yazı evet. Tekrar üni okuyabilirim. Çalışabilirim. Evimi arabamı alırım kızımla güzel güzel yaşarım değil mi neden olmasınBugün bi yazı okudum, mutsuzluk dediğimiz şey belki de başka bir yerde olma isteğidir gibi bişeyler diyordu..
Geri dönüşü imkansız olan şeyler değil aslında, sadece biraz cesaret. Her fakültede 45-50 yaşlarında olup bizimle aynı sıralarda üniversite okuyan sınıf arkadaşlarımız olmuştur. Bizde 4o yaşında biri vardı, ing öğretmeni oldu atandı..
Evlilik de mutsuzsak sonlandırabileceğimiz bir şey..
2. koca daha tatlı diyorlar hem =))
Ben bilmem, diyenlerin yalancısıyım.....
Çok haklı bir yazı evet. Tekrar üni okuyabilirim. Çalışabilirim. Evimi arabamı alırım kızımla güzel güzel yaşarım değil mi neden olmasın
Aynı duygular içindeyiz.Sadece okuduğum bölümü değiştirme şansı verilse zaten hayatım baştan sona değişirdi ama işte hayaller -hayatlar...Keşke zamanı geriye alabilsem.. başka bölüm okurdum, güzel bir işim olurdu, başka bir evlilik yapardım.
Hayatım baştan sona yanlış oldu. Hani çizdiğiniz kağıdı olmadı deyip yırtarak tekrar çizersiniz ya, onun gibi hayatım olmadı deyip baştan yaşasam...
Eşim ilgisiz sorumsuz.. kizim var 4 yaşında. Boşanmayı düşünüyorum zaten.Tam olarak sıkıntılarınız nedir evlilik ve işle ilgili? İş konusunda Türkiyedeki çoğu insan mutlu değil ki...Çoğu sevdiği için değil para için çalışıo...Evlilik konusunda ise çok mutsuzsanız hele de çocugunuz yok ise boşanın..Biri ile mutsuz yaşamaktansa yalnız mutsuz olmayı tercih ederim beni ona bağlayan değişik sebepler yoksa....
Yaşım 27, bende isterdim başka bölüm okuyup daha iyi bir yerde çalışmak. Sanırım senden tek farkım çok iyi bir eşe sahip olmam ama bu yine de bölüm ve iş konusundaki pişmanlığımı kapatamıyor.Keşke zamanı geriye alabilsem.. başka bölüm okurdum, güzel bir işim olurdu, başka bir evlilik yapardım.
Hayatım baştan sona yanlış oldu. Hani çizdiğiniz kağıdı olmadı deyip yırtarak tekrar çizersiniz ya, onun gibi hayatım olmadı deyip baştan yaşasam...
Ne münasebet terk etmek. O sizin evladınız. Bir anaokuluna başlasa mesela, hem arkadaş çevresi olur, hem güvenli bir ortamda olur, hem eğlenir hem de birçok şey öğrenir. Ben kızımı gönderdim ve çok mutluyum açıkçası. Çocuklar genelde ilkokula başlayana kadar bizim kanatlarımız altındalar. Ama bu yaştan sonra kendilerine ait bir hayatları, bir gelecek planları, arkadaş çevreleri olacak. O kanatların altında sırayla başlarını, gövdelerini, ayaklarını çıkarıp gidecekler. Hayatınızı buna göre planlayın bence. Bir iş geleceğe başlamak için çok iyi bir basamak. Kendine yeten, güçlü bir kadın olarak örnek de olursunuz çocuğunuza. Madem bşr şeyleri değiştirmeye karar verdiniz, ilk olarak en elzem ya da en kolay olandan başlayın. 35 yaş insanın benliğini, hayattaki varlığını, hayatın anlamını sorguladığı bir yaş. Bu duyguları hissetmeniz de çok normal.Kızım var 4 yaşında. Onu bırakıp çalışmak istemiyorum.. çalışan anneler destek verir mi bana? Sanki onu terkedecekmişim gibi geliyor çok üzülüyorum..
Şöyle düşün başa sarsan yine ayni seyleri yapardin kader diye bi cizgi var.Keşke zamanı geriye alabilsem.. başka bölüm okurdum, güzel bir işim olurdu, başka bir evlilik yapardım.
Aile desteği var evet her konuda. Eşimi bosarsam çalışmak zorundayim ki çalışma sam da zorundayım. Evden çalışmak istiyorum eğer olursa. Meslek öğretmenlik ama ataması yokSizin biraz ilham verici hikayeler dinlemeniz gerekiyor..
Mesleğiniz nedir? Biraz şartları zorlayıp iş hayatına atılırsanız özgüveniniz yerine gelir, daha sağlıklı düşünürsünüz..
Sonra da koşulları değiştirmek için elinizden geleni yaparsınız.
Aile desteğiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?