Zamanı geriye alabilsem ...

Geriye kaç günün kaldı bilmiyoruz o yüzden bence hiç geç değil

Haklısın durduğun yerde dovunmek yerine harekete geçmeliyiz değil mi?
Kesinlikle. Olduğun durumun şartlarını iyileştirmeye bak. Geçmişe takılı kalırsan geleceğini de güzelleştiremezsin. Bütün enerjini geleceğe odakla

Kızım var 4 yaşında. Onu bırakıp çalışmak istemiyorum.. çalışan anneler destek verir mi bana? Sanki onu terkedecekmişim gibi geliyor çok üzülüyorum..
2 yaşında oğlumu bırakıp çalışmaya başladım. 3 4 aylık bebeklerini bırakıp çalışmak zorunda olanlar var

Aile desteği var evet her konuda. Eşimi bosarsam çalışmak zorundayim ki çalışma sam da zorundayım. Evden çalışmak istiyorum eğer olursa. Meslek öğretmenlik ama ataması yok
Herkes devlette çalışacak diye bir şey yok özel okul ve dershanelere başvuruda bulunabilirsiniz..4 yaşındaki çocuğunuzu anaokuluna verirseniz terk etmiş hissetmezsiniz abartmayın.insanlar bebekleri 4 aylıkken işe başlıyor 4 yaş anaokulu için tam ideal yaş.

Kızınız bu eylülde sizi terk edebilir, olmadı seneye yani... yıllarca dizdize oturacak değilsiniz. Onu okula verince işe girin diyeceğim ama sizde öyle bir istek yok sanırım, o zaman kendinize meşguliyetler arayın. Geçmişe mazi derler ama gelecek henüz yaşanmadı

Senin için yaktım şimdi.. 28 yaşındayım aynı duyguları yaşıyorum bende...

Allah eşinle hep mutlu etsin canım. Sen benden daha gençsin tekrar oku :)

35 yıllık deneyim ve bilgi birikiminizin size kattıkları ile defterin temiz bir sayfasına gönlünüze göre birşeyler yazabilirsiniz. Hayatta yaşanan hiçbir şey boşa değildir. En büyük hatalar ve acılar bile

Şu anda okula gidiyor zaten. Ocak ayından beri gidiyor ama son 1 haftadır okula gitmek istemiyorum diye ağlıyor okulun kapısında bana yapışıyor çok üzülüyorum elimde değil anlayın beni.

işte böyle devam ederseniz 70 yılınız boşa gitmiş olacak mesela.
lütfen hocam.. insan hayatı çok kıymetli bir şey. 1 gününüzün değil her anınızın değerini biliniz..
Çok teşekkür ederim nazik mesajınız için. Çok haklısınız giden zaman geri gelmiyor..

Çok güzel bir mesaj çok sağolun. Kızım okula Ocak ayından beri gidiyor. Son 1 haftadır bana yapışıyor okulun kapısında ağlıyor.ama illa ki ilkokula gidecek dediğiniz gibi.
Kendine yetmek çok önemli Cok doğru. Hayatın ne getireceği belli değil. Çalışmak her bakımdan iyi.

Evet temiz bir sayfa açmanın vakti geldi teşekkür ederim

Emin ol biryerlerde senin hayatini arzulayanlar vardir. Geçmişi değiştiremeyiz malesef. Oyle olsaydi inan kimse bu gununde kalmazdi. Herkesin hatasi yalnişi var. O yuzden keşkelerle yaşmamaya çalişin. Zaten bir kaç sene oyalanip gidicez bu dunyadan. Bundan sonrasinin guzel olmasi için elinizden geleni yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…