- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.424
- 248
- Konu Sahibi uzumlukekim
-
Ben muhtemelen 2 aylıkken çalışmaya başlayacağım. Çok da seyapmayinKızım var 4 yaşında. Onu bırakıp çalışmak istemiyorum.. çalışan anneler destek verir mi bana? Sanki onu terkedecekmişim gibi geliyor çok üzülüyorum..
Kesinlikle. Olduğun durumun şartlarını iyileştirmeye bak. Geçmişe takılı kalırsan geleceğini de güzelleştiremezsin. Bütün enerjini geleceğe odaklaHaklısın durduğun yerde dovunmek yerine harekete geçmeliyiz değil mi?
2 yaşında oğlumu bırakıp çalışmaya başladım. 3 4 aylık bebeklerini bırakıp çalışmak zorunda olanlar varKızım var 4 yaşında. Onu bırakıp çalışmak istemiyorum.. çalışan anneler destek verir mi bana? Sanki onu terkedecekmişim gibi geliyor çok üzülüyorum..
Herkes devlette çalışacak diye bir şey yok özel okul ve dershanelere başvuruda bulunabilirsiniz..4 yaşındaki çocuğunuzu anaokuluna verirseniz terk etmiş hissetmezsiniz abartmayın.insanlar bebekleri 4 aylıkken işe başlıyor 4 yaş anaokulu için tam ideal yaş.Aile desteği var evet her konuda. Eşimi bosarsam çalışmak zorundayim ki çalışma sam da zorundayım. Evden çalışmak istiyorum eğer olursa. Meslek öğretmenlik ama ataması yok
Senin için yaktım şimdi.. 28 yaşındayım aynı duyguları yaşıyorum bende...Keşke zamanı geriye alabilsem.. başka bölüm okurdum, güzel bir işim olurdu, başka bir evlilik yapardım.
Hayatım baştan sona yanlış oldu. Hani çizdiğiniz kağıdı olmadı deyip yırtarak tekrar çizersiniz ya, onun gibi hayatım olmadı deyip baştan yaşasam...
Olmadı benim hayatım, saçma sapan geçen koca bir 35 yıl...
Allah eşinle hep mutlu etsin canım. Sen benden daha gençsin tekrar oku :)Yaşım 27, bende isterdim başka bölüm okuyup daha iyi bir yerde çalışmak. Sanırım senden tek farkım çok iyi bir eşe sahip olmam ama bu yine de bölüm ve iş konusundaki pişmanlığımı kapatamıyor.
Eşinle severek mi evlendin?
35 yıllık deneyim ve bilgi birikiminizin size kattıkları ile defterin temiz bir sayfasına gönlünüze göre birşeyler yazabilirsiniz. Hayatta yaşanan hiçbir şey boşa değildir. En büyük hatalar ve acılar bileKeşke zamanı geriye alabilsem.. başka bölüm okurdum, güzel bir işim olurdu, başka bir evlilik yapardım.
Hayatım baştan sona yanlış oldu. Hani çizdiğiniz kağıdı olmadı deyip yırtarak tekrar çizersiniz ya, onun gibi hayatım olmadı deyip baştan yaşasam...
Ah bu anneleri çocuklarından ayıran sistem...Ben muhtemelen 2 aylıkken çalışmaya başlayacağım. Çok da seyapmayin
Haklısın bir yerden tekrar başlamam gerekiyor..Geriye kaç günün kaldı bilmiyoruz o yüzden bence hiç geç değil
Çok teşekkür ederim desteğin içinKesinlikle. Olduğun durumun şartlarını iyileştirmeye bak. Geçmişe takılı kalırsan geleceğini de güzelleştiremezsin. Bütün enerjini geleceğe odakla
Evet benim kız kardeşim de öyle birkaç aylıkken çalışmaya başladı2 yaşında oğlumu bırakıp çalışmaya başladım. 3 4 aylık bebeklerini bırakıp çalışmak zorunda olanlar var
Şu anda okula gidiyor zaten. Ocak ayından beri gidiyor ama son 1 haftadır okula gitmek istemiyorum diye ağlıyor okulun kapısında bana yapışıyor çok üzülüyorum elimde değil anlayın beni.Herkes devlette çalışacak diye bir şey yok özel okul ve dershanelere başvuruda bulunabilirsiniz..4 yaşındaki çocuğunuzu anaokuluna verirseniz terk etmiş hissetmezsiniz abartmayın.insanlar bebekleri 4 aylıkken işe başlıyor 4 yaş anaokulu için tam ideal yaş.
Güzelmis cuk oturdu bu:)Senin için yaktım şimdi.. 28 yaşındayım aynı duyguları yaşıyorum bende...Eki Görüntüle 2873227
Çok teşekkür ederim nazik mesajınız için. Çok haklısınız giden zaman geri gelmiyor..işte böyle devam ederseniz 70 yılınız boşa gitmiş olacak mesela.
lütfen hocam.. insan hayatı çok kıymetli bir şey. 1 gününüzün değil her anınızın değerini biliniz..
Çok güzel bir mesaj çok sağolun. Kızım okula Ocak ayından beri gidiyor. Son 1 haftadır bana yapışıyor okulun kapısında ağlıyor.ama illa ki ilkokula gidecek dediğiniz gibi.Ne münasebet terk etmek. O sizin evladınız. Bir anaokuluna başlasa mesela, hem arkadaş çevresi olur, hem güvenli bir ortamda olur, hem eğlenir hem de birçok şey öğrenir. Ben kızımı gönderdim ve çok mutluyum açıkçası. Çocuklar genelde ilkokula başlayana kadar bizim kanatlarımız altındalar. Ama bu yaştan sonra kendilerine ait bir hayatları, bir gelecek planları, arkadaş çevreleri olacak. O kanatların altında sırayla başlarını, gövdelerini, ayaklarını çıkarıp gidecekler. Hayatınızı buna göre planlayın bence. Bir iş geleceğe başlamak için çok iyi bir basamak. Kendine yeten, güçlü bir kadın olarak örnek de olursunuz çocuğunuza. Madem bşr şeyleri değiştirmeye karar verdiniz, ilk olarak en elzem ya da en kolay olandan başlayın. 35 yaş insanın benliğini, hayattaki varlığını, hayatın anlamını sorguladığı bir yaş. Bu duyguları hissetmeniz de çok normal.
Evet temiz bir sayfa açmanın vakti geldi teşekkür ederim35 yıllık deneyim ve bilgi birikiminizin size kattıkları ile defterin temiz bir sayfasına gönlünüze göre birşeyler yazabilirsiniz. Hayatta yaşanan hiçbir şey boşa değildir. En büyük hatalar ve acılar bile
Emin ol biryerlerde senin hayatini arzulayanlar vardir. Geçmişi değiştiremeyiz malesef. Oyle olsaydi inan kimse bu gununde kalmazdi. Herkesin hatasi yalnişi var. O yuzden keşkelerle yaşmamaya çalişin. Zaten bir kaç sene oyalanip gidicez bu dunyadan. Bundan sonrasinin guzel olmasi için elinizden geleni yapinKeşke zamanı geriye alabilsem.. başka bölüm okurdum, güzel bir işim olurdu, başka bir evlilik yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?