- 25 Mayıs 2021
- 97
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi uzumlukekim
Çok doğru en azından çaba göstermeliyim. Şimdi geçmiş yıllara yanıyorum ama ömrüm olursa 50 yaşındayken 35 yaşımdaki halime hayiflanmak da var.Sonra üzüldüm üzüldüğüme üzüldüm.
Geçmişe üzülmek geleceğinize yeni üzüntüler katmaktan ve geleceğinizden gün çalmaktan başka bir işe yaramıyor inanın.Gelecekte de bu yaşınıza dönüp yapabilecrklerinizi yapmadığınıza üzlülürsünüz sadece.
Hayatımızda hepimizin keşkeleri ve geçmişe dair değiştirmek istedikleri var.Ama bunun mümkün olmadığını kabul kabul etmekten başka çare yok.
Ama geleceğiniz için geçmişten ders alıp harekete geçerseniz ancak gider bu geçmişe pişmanlık.
Değiştirmek istedikleriniz için çabalayın umud edin.Değişmese de çabaladığınız için içiniz huzurlu olur.
Insan yapamadıklarına değil de yapabilecekken yapamadıklarına üzülür.
Geçmişiniz de yaptığınız yanlışlar için affedin kendinizi.O zaman ki şarylar ve duygular öyle gelişti deyin ve kendinizle barışın.
Ayrıca kızınız da yanında üzgün ve mutsuz bir anneyle değil çabalayan güçlü dimdik bir anneyle mutlu olur.Çok küçük değil .Kreşte arkadaşları olur.Erken sosyalleşmesi onun için geleceği için daha iyi.
Beraber geçirdiğiniz zamanı kaliteli ilgili ve yakın şevkatli geçirirsrniz sizden uzaklaştığını hissetmez.
Ve en önemlisi sizi mutlu görünce o da mutlu bir çocuk olur bence
İnşallah iyi olur herşey teşekkür ederim