- Konu Sahibi uzumlukekim
Çok doğru katılıyorum size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle tabi. Çok şükür kızım sağlıklı ve yanımda. Öyle yapacam, hayat kısa ve mutlu olmaya değer. Çok sağolunEmin ol biryerlerde senin hayatini arzulayanlar vardir. Geçmişi değiştiremeyiz malesef. Oyle olsaydi inan kimse bu gununde kalmazdi. Herkesin hatasi yalnişi var. O yuzden keşkelerle yaşmamaya çalişin. Zaten bir kaç sene oyalanip gidicez bu dunyadan. Bundan sonrasinin guzel olmasi için elinizden geleni yapin
Kaç yaşındasınızÇok doğru katılıyorum size
Keşke zamanı geriye alabilsem.. başka bölüm okurdum, güzel bir işim olurdu, başka bir evlilik yapardım.
Hayatım baştan sona yanlış oldu. Hani çizdiğiniz kağıdı olmadı deyip yırtarak tekrar çizersiniz ya, onun gibi hayatım olmadı deyip baştan yaşasam...
Olmadı benim hayatım, saçma sapan geçen koca bir 35 yıl...
Sıkışmış gibisin dimi. Silkelenip kurtulmamız lazım bu histen.Ben de ayni seyi dusunuyorum ve bana ait olmayan bir hayati yasiyorum gibi hissediyorum.
Evliyim. Ay benim ikinci evliliğim ama. Yeni sayfa diye bunu açmıştım benGüzelmis cuk oturdu bu:)
Evli misin? Hadi gel yeni bir sayfa açalım ne dersin :)
Siz çocuğunuzu bırakmak istemiyorsunuz anlıyorum ama çocuk evde sizinle sıkılmiyor mu ? Benim kızım 2.5 yaşında evde kalınca bir süre sonra sıkılıyor ben de ona yetmiyorum yani sürekli aktivite oyun falan bulamıyorum hele de 4 yaşında bir çocuğu nasıl oyaliyorsunyz ? Ben çalışıyorum kızım babaaneyle kalıyor ama köyde kalıyor ben ordan gidip geliyorum ise köyde olmasa babaanne de oyalayamaz, önümüzdeki yıl kreşe vereceğim çünkü olmuyor böyle , suan çocuğunuz da okula gidiyordu zaten, çalışanı bile 24 saat calismayacaksinz ki...Bence biran önce işe başlayin ve kendinizı motive edin , kendi paranizi kazanın, kendinizi hayatta birilerine yardım ederken daha iyi hissedeceksiniz inanın hayat çocuk bakmaktan ibaret değil ki kızınız en fazla bir yıl daha sizinle olacak sonra iyice okul hayatına başlayıp büyüyecek siz de kendi mutsuzlugunuz ve pismanliginjzla kalacaksıniz, kendinizi bu sekilde sinirlandirdiginjz için mutsuzsunuz belki de sonra zaten gerek evliliğinizd3 gerekse hayatınız da güzel değişiklikler yaparsınizKızım var 4 yaşında. Onu bırakıp çalışmak istemiyorum.. çalışan anneler destek verir mi bana? Sanki onu terkedecekmişim gibi geliyor çok üzülüyorum..
Ooo iyiymiş buEvliyim. Ay benim ikinci evliliğim ama. Yeni sayfa diye bunu açmıştım ben![]()
Zaten çalışmadığım halde evde sıkılıyor diye okula verdim. Hem iyi vakit geçirir hem biseyler öğrenir en güzeli. Tatil günlerimizde gezdiririz değil mi? Hem ben de evde durmaktan bunaldım bana da iyi gelir sosyal ve maddi açıdan. Boşanacam ve kızımla yeni bir hayata başlicam :)Siz çocuğunuzu bırakmak istemiyorsunuz anlıyorum ama çocuk evde sizinle sıkılmiyor mu ? Benim kızım 2.5 yaşında evde kalınca bir süre sonra sıkılıyor ben de ona yetmiyorum yani sürekli aktivite oyun falan bulamıyorum hele de 4 yaşında bir çocuğu nasıl oyaliyorsunyz ? Ben çalışıyorum kızım babaaneyle kalıyor ama köyde kalıyor ben ordan gidip geliyorum ise köyde olmasa babaanne de oyalayamaz, önümüzdeki yıl kreşe vereceğim çünkü olmuyor böyle , suan çocuğunuz da okula gidiyordu zaten, çalışanı bile 24 saat calismayacaksinz ki...Bence biran önce işe başlayin ve kendinizı motive edin , kendi paranizi kazanın, kendinizi hayatta birilerine yardım ederken daha iyi hissedeceksiniz inanın hayat çocuk bakmaktan ibaret değil ki kızınız en fazla bir yıl daha sizinle olacak sonra iyice okul hayatına başlayıp büyüyecek siz de kendi mutsuzlugunuz ve pismanliginjzla kalacaksıniz, kendinizi bu sekilde sinirlandirdiginjz için mutsuzsunuz belki de sonra zaten gerek evliliğinizd3 gerekse hayatınız da güzel değişiklikler yaparsıniz
Korkarak üzülerek geçmişe hayıflanarak yaşayamayız. İşe döndüğümde oğlum 3 aylıktı bir yaşını doldurunca pandemi çıktı birkaç ay evde kaldım o dönem önemli olan evdeki zamanı verimli geçirmek. Siz bu şekilde de verimli olamazsınız ki kızınıza çünkü adım atmıyor ve mutsuzsunuz. Çalışmak belki çok iyi gelecek bilmiyorsunuz ki?çalışmak Sosyallik arkadaşlar bunlar da insanın ruhuna iyi gelen şeyler. Geçmişe dönmek yerine geleceğiniz için cesaretli olun bence.Kızım var 4 yaşında. Onu bırakıp çalışmak istemiyorum.. çalışan anneler destek verir mi bana? Sanki onu terkedecekmişim gibi geliyor çok üzülüyorum..
Biz de hergün köyde olmuyoruz, kendi evimizde olduğumuz zaman iş çıkışı alıyorum çıkıyoruz dışarıya, evde yemek yoksa dışarda yiyoruz varsa eve dönüyoruz , inan isten gelince uyuyana kadar onunla oynuyorum yani hergün oyunlar falan yapıyoruz ve ben kızım 6 aylıktan beri çalışıyorum , ilk zamanlar vicdan yapıyordum şimdi hiç yapmıyorum çünkü ben ona karşı annelik görevlerimi eksik yapmıyorum ki , aksine onu için daha çok cabalayarak daha güzel bir gelecek daha güzel imkanlar sunmaya çalışıyorum ve gayeTTE sevgi görerek büyüyen bir çocuk. ..en önemlisi ne biliyor musun çocuğun için güzel bir rol model oluyorsun kendi ayakları üstünde duran ne istediğini bilen mutlu bir anne olacaksın. ..ben araba sürüyorum falan kızım diyor ki ben de araba süreceğim, büyüyünce ne olacaksın deyince pilotu olacağım falan diyor ama başka bir arkadaşım ev hanımı onun kızı hep şey derdi benj araba sürerken görünce arabayı erkekler sürer sen in ya da büyüyünce ne olacaksın deyince anne olacağım vs diyordu...Sen evde mutsuz olunca ve istemediğin bir evliliğe mahkum olunca kızın daha mı mutlu olacakZaten çalışmadığım halde evde sıkılıyor diye okula verdim. Hem iyi vakit geçirir hem biseyler öğrenir en güzeli. Tatil günlerimizde gezdiririz değil mi? Hem ben de evde durmaktan bunaldım bana da iyi gelir sosyal ve maddi açıdan. Boşanacam ve kızımla yeni bir hayata başlicam :)
Sıkışmış gibisin dimi. Silkelenip kurtulmamız lazım bu histen.
Hangi durumdan bilmiyorum okumadım (bu yorum bildirim olarak geldi öyle baktım.) ama aşk okadar kurtarıcı değil deyip kenara çekiliyorum..Bu durumdan kurtarsa kurtarsa guzel bir ask kurtarir beni.
Hangi durumdan bilmiyorum okumadım (bu yorum bildirim olarak geldi öyle baktım.) ama aşk okadar kurtarıcı değil deyip kenara çekiliyorum..
En büyük kurtarıcın kendinsin.Guzel bir ask dedim ama. Baska hicbir kurtaricim kalmadi inanin.
En büyük kurtarıcın kendinsin.
Çok haklısınız çalışmak ruhuma iyi gelecektir mutlaka. Keşke demek bir fayda sağlamaz ileriye bakmak lazım. Çok sağolunKorkarak üzülerek geçmişe hayıflanarak yaşayamayız. İşe döndüğümde oğlum 3 aylıktı bir yaşını doldurunca pandemi çıktı birkaç ay evde kaldım o dönem önemli olan evdeki zamanı verimli geçirmek. Siz bu şekilde de verimli olamazsınız ki kızınıza çünkü adım atmıyor ve mutsuzsunuz. Çalışmak belki çok iyi gelecek bilmiyorsunuz ki?çalışmak Sosyallik arkadaşlar bunlar da insanın ruhuna iyi gelen şeyler. Geçmişe dönmek yerine geleceğiniz için cesaretli olun bence.
Ne kadar güzel anlatmışsınız. Çocuklar için önemli olan kaliteli vakit geçirmek, güzel dolu dolu anılar biriktirmek. Dediğiniz gibi onlara örnek de oluyoruz, çok doğru bir tespit. Çok teşekkürlerBiz de hergün köyde olmuyoruz, kendi evimizde olduğumuz zaman iş çıkışı alıyorum çıkıyoruz dışarıya, evde yemek yoksa dışarda yiyoruz varsa eve dönüyoruz , inan isten gelince uyuyana kadar onunla oynuyorum yani hergün oyunlar falan yapıyoruz ve ben kızım 6 aylıktan beri çalışıyorum , ilk zamanlar vicdan yapıyordum şimdi hiç yapmıyorum çünkü ben ona karşı annelik görevlerimi eksik yapmıyorum ki , aksine onu için daha çok cabalayarak daha güzel bir gelecek daha güzel imkanlar sunmaya çalışıyorum ve gayeTTE sevgi görerek büyüyen bir çocuk. ..en önemlisi ne biliyor musun çocuğun için güzel bir rol model oluyorsun kendi ayakları üstünde duran ne istediğini bilen mutlu bir anne olacaksın. ..ben araba sürüyorum falan kızım diyor ki ben de araba süreceğim, büyüyünce ne olacaksın deyince pilotu olacağım falan diyor ama başka bir arkadaşım ev hanımı onun kızı hep şey derdi benj araba sürerken görünce arabayı erkekler sürer sen in ya da büyüyünce ne olacaksın deyince anne olacağım vs diyordu...Sen evde mutsuz olunca ve istemediğin bir evliliğe mahkum olunca kızın daha mı mutlu olacak