İnanın ilgim sürekli üstlerinde ama malum iki taneler birde yemek ye bulaşık derken saat 20:00 oluyorBir süre ara verebilirsiniz. Yada çalışmaya devam edip , eve döndüğünüz zaman cocugunuza daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Çocuk ilgi ıstiyor belli ki.
Çok haklısınız5 yıl sonra Türkiye'de ve dünyada nasıl bir ortam olacağını bilemeyiz...Geç değil ama iş bulamayabilirsin
Ya yemin ederim içimde fırtınalar kopuyorGelire göre gider olur bazı şeylerden kısıp çocuklarınızın yanında olmanız daha hayırlı olacaktır. Çocuklarınız bi daha bu yaşlara gelmeyecek maalesef. Belli ki anne özlemi çekiyor çocuklar okula başlayınca başlarsınız işe
Çok haklısınız
İnanın bende böyle düşünüyordum
Ama oğlum sürekli yalvarır halde ve çevresinde neredeyse kimsenin annesi çalışmıyor
Sınıfta sadece 4 veli çalışmıyor
Onlarında çalışma saatleri daha kısa
Ya yemin ederim içimde fırtınalar kopuyor
Dün sabah iki oğlum ve ben yatıyorduk büyük bi ande bir kalktı ağlayarak
Beni kardeşi sanmış işe gittiğimi düşünüp hemen ağlamaya başladı
İnanın bu kadar zahmete çok çok para alsam içim daha az yanacak
İnanın ilgim sürekli üstlerinde ama malum iki taneler birde yemek ye bulaşık derken saat 20:00 oluyor
E sonra ödevleri başlıyor inanın şöyle yarım saat bile rahat oturmam ilgileneyim derken
Tek sizin değil babanın da ilgi göstermesi lazım. Size göre fazla olan ilgi cocuk icin yeterli değil demek ki. Çok zorlanıp hayatı kendime dar edeceğime işe ara verirdim.İnanın ilgim sürekli üstlerinde ama malum iki taneler birde yemek ye bulaşık derken saat 20:00 oluyor
E sonra ödevleri başlıyor inanın şöyle yarım saat bile rahat oturmam ilgileneyim derken
Eğer çıkarsam sanırım bir müddet çalışmak istemiyorumAkşam cıkıs saatiniz cok gec ve ctesi tüm gün olması ...saatleri daha iyi olan bir iş baksanız?
Eğer çıkarsam sanırım bir müddet çalışmak istemiyorum
Bende yavrularıma çok hasretim
Zaten belli bir yaşa gelen kadar maddi anlamda bir zorlukları pek yok
Eşim çok ilgilidirBu arada eşiniz ne yapıyor
Babaanne ve dedesi bakıyorGündüz kim bakıyor nasıl davranıyorlar
Pandemi okul yok dışarısı yok çocuk bunalmış
Ama bunun sizin çalışmanızla ilgisi esasen yok
Bu arada akşam mesela yemek evet tabii yenilecek ama bulaşık vs zaman harcamayın zaten geç geliyorsunuz
Eşiniz kaçta geliyor siz gelip yemek yiyip oyun moduna geçmelisiniz ders vs bitmeli o saate
İlkokul bire mi gidiyor çocuk onu anlayamadım anaokulu mu
Babaanne ve dedesi bakıyor
bulaşıkla yemekle zaman harcamayın derken ne demek istediniz
Eşimle aynı yerde çalışıyoruz beraber girip beraber çıkıyoruz
İlkokul 1.sınıfa gidiyor gündüz babaannesiyle yapamıyorlar yapsalar da düzgün olmadığı için mecburen akşama kalıyor
Kesinlikle doğru diyorsunuzCocuk evde tikilip kaldigi icin bunalmis durumda. Okula gidiyor olsa boyle olmaz. Bence konunun sizin calismanizla alakasi yok. Ama derseniz ki ayrilip cocuklara bakacagim,o daha zor bir is inanin. Disarida calismak cok daha kolay ve boylece cocuklarinizla iletisiminiz cok daha verimli. İsten cikacaksiniz evde butun gun oturup ne yapacaksiniz 2 cocukla? Gelir durumu azalacak,caniniz istediginde bir sey alabilecek misiniz cocuklarinizla, ya da canimiz istedi hadi suraya gidelim diyebilecek misiniz? Bunlar hep parayla olan seyler. Uzgunum,keske boyle olmasa ama para cok seyi degistiriyor. Su anda maasiniza az diyorsunuz,o da olmayinca 0a dusecek.
Bir de 30 yasinda is bulmakla 35te is bulmak cok cok farkli seyler. Kimse 5 yil ara vermis birini ise almak istemez Turkiyede. Anca cok cok kalifiye bir eleman olmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?