- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi dersinizBence büyüğü acilen pedegoga götürün. Size çok bagimli olmuslar, babalariyla da oyun oynayıp ders yapmaya alismalari gerekir...muhtemelen psikolog da sorumlulugu ortak paylaşmanızı soyleyecektir.
Bundan da hırçın olabilirler ki bu durumda da öfkesini bosaltacak başka alanlara ihtiyaclari var. Sabah kalkıp aglama krizine girmesi bana normal gelmedi...bence pedegog gormeli.Öyle mi dersiniz
Böyle düşünmedim hiç
Ben hep özlem duydukları için geçirdiğimiz zaman az olduğundan böyle yaptıklarını düşündüm
Ayni seylerin benzerlerini yasadim. İnanin degmiyor. O 5 yilin size neler getirecegini de sizden neler gotureceginin de garantisi yok maalesef.Kesinlikle doğru diyorsunuz
Zaten hemen karar veremememin nedenleri bunlar
Belki bir kaç yıl sıkabiliriz
Sıkıntı yaşayabiliriz
Ama değer gibi geliyor
Demi yaaldığınız paraya değmiyor bence şu durum. Durumunuz da kötü değil, kendinize ait bir eviniz zaten var.
birinin de kredisinin karşılığı var.
Hani deseniz ki çocuklara daha iyi bir gelecek kurmak için çalıştım, aldığınız maaş bunu karşılamaz.
bir süre ara verin.
Çocuklar hayatı oyunla algılıyorlar, ebeveynle oynanan oyunlar çok kıymetli.İnanın ilgim sürekli üstlerinde ama malum iki taneler birde yemek ye bulaşık derken saat 20:00 oluyor
E sonra ödevleri başlıyor inanın şöyle yarım saat bile rahat oturmam ilgileneyim derken
Kv:64 kp:65 yaşında onlarda çok yoruldularÇocuklar hayatı oyunla algılıyorlar, ebeveynle oynanan oyunlar çok kıymetli.
Çalışma saatiniz fazla, iş yeriniz uzak, üstüne mecburiyetler eklenince eğlenmeye vakit yok.
Sizi zor duruma sokmayacaksa bırakmanız sizi de çocukları da rahatlatır.
Şöyle genellikle yemekleri geceden sulu yemek yapıyorum12 saat evde yoksunuz,çocuklar haklı olarak sizi özlüyorlardır.
Maaşınız çok düşük.
Ben olsam bir süre ara verir,çalışmazdım.
Bravo size yarım saat içinde yemek bulaşık işini nasıl hallediyorsunuz?açıkçası merak ettim.
Benki pratik biriyimdir,bilemedim.![]()
Gece 5 te uyandımKardeşim 5 yaşındaydı annem işe gidince arkasından avazı çıktığı kadar aglardı hiç aklımdan çıkmadı bu olay imkan varsa çalışmayın
İnşallah zorlanmıycanız bir karar alırsınız çoğu insan mecbur işe gidiyorGece 5 te uyandım
Uyuyamadım
Çocuklarda bende çok zorlanıyoruz
sadece gaza gelmeye ihtiyacım var
İnşallahİnşallah zorlanmıycanız bir karar alırsınız çoğu insan mecbur işe gidiyor
Sizin kendinize de ayıracağınız zaman yok.Kv:64 kp:65 yaşında onlarda çok yoruldular
Babaanne anneanneyle büyüdükleri için istemsizce şımarık oldular
Büyük oğlum özellikle son 4 aydır çok üzgün bende çok üzgünüm aldığım para asla değmiyor
Geçen gün usta dedi ki bana çocuklarınıza yatırım yapın ev arabaya değil
Onlarla iyi vakit geçirip iyi birer birey yapın en büyük iyiliğiniz bu olacak dedi
O laf bana çok anlamlı geldi.
Ya şu yorum bana ilaç gibi geldiMerhaba, bende oglumu 3 aylikken anneme emanet edip is hayatina geri donmus biriyim ki annem gercekten cok cok iyi bakti ve hic bir sorunumuz yoktu. Ta ki oglum okula baslayana kadar, tipki sizin oglunuz gibi ise gitmemem icin yalvarmaya, aglamaya ve birazda duygularima oynamaya basladi. Neden okula beni sen birakmiyorsun, neden okuldan beni sen almiyorsun, sana ihtiyacim var, beni hic ozlemiyor musun vs.. gibi. Sizinle ayni durumu bire bir yasadim yani. Cok dusundum gercekten, git-gel yasadim cunku bugune kadar hep calistim, calismamak beni biraz da korkuttu ama bir anda gidip sirket yoneticisine durumu anlattim, haklarimi istedim kabul edildi, istifa ettim ve o sekilde 2019 Mart ayindan beri calismiyorum.
Oglum inanilmaz mutlu, bende o mutlu oldugu icin mutluyum. Bir kac sene icinde buyuk ihtimalle tekrar calisma hayatina donerim. Evet maddi olarak etkileniyorsun ama oyle de oluyor boyle de.
Calisma hayati hep var, olmayada devam edecek. Istedigimiz an geri donebiliriz fakat cocuklarimiz buyuyor bir daha istesekte geri donup telafi etme sansimiz olmayacak bu gunleri.
Bence siz de ara verebilirsiniz.
Ya şu yorum bana ilaç gibi geldi
Çünkü bazı şeyleri anlamak için yaşamak gerekiyor
Ve siz benim durumumu aynen yaşamışsınız
Peki size bir sorum olsa?
Hiç pişman oldunuz mu daha önce işi bırakmadığınız için