Zamanı nasıl yettiriyorsunuz?

Ne zamandır böyle bir konu açacaktım. Bende hep merak ediyorum sabahları TV izleyen misafirlikte gezen hatunlar nasıl yetişiyor. Sabah erkende kalkarım ama yeni evli olmama rağmen ev işi hiç bitmiyor. Evim hep derli topludur asla bardak bile bırakıp çıkmam evde ama hiç ayaklarımı uzatıp keyif yapmadım. Arkadaşlarımla dışarı çıkmadım. Yetişen kadınlar nasıl yapıyor takipteyim bende
Bi arkadasim var onun da benim gibi bi cocugu var 2 yasinda. Hergun gezmelerde arabalarda hikaye atıyor. Ben evde oldugum halde evin isi bitmiyo yetismiyo. Bi gün sordum sabah 6 bucuk 7 de cocukla kalkiyomus kahvaltı yapiyolarmis sonra hemen eve girisiyomus sil süpür topla toz al ütüle. En detaya da inse eli cok hizli oldugu icin 3 saate bitiyormus. Sonra da aksam yemeğini yapıyormuş 2-3 cesit. Corbasiyla ana yemegiyle pilaviyla. (Ama buzlugu her daim doluymus fırsat buldukca yapar atarmis o yüzden yemek olayi onu cok ugrastirmiyormus) 12 bucuk 1 gibi her işim bitmis oluyor yemegim de hazir oluyor aksama kadar geziyorum arkadaslarima gidiyorum kafede avm de geziyoruz kocamla ayni saatlerde evde oluyorum diyor.

Ben ise cocukla 7 de kalksam, ogle uykusu saatini iple çekerim ki o uyusun da ben de uyuyayim diye. Galiba benim problemim tam da burda, uyku.

Haftada iki gün kursa, üç gün spora yazılıyorsun. Parasını da verince paşa paşa gidiyorsun. İş çıkış saatine denk getirip eve hiç uğramadan o gün ne varsa oraya gidiyorsun. Sonra eve gelip duşunu alıp yayılıyorsun bu kadar basit. Eve girdin mi çıkamazsın.

ben biraz usengecimdir. aynen dediğiniz gibi programımi yogunlastiriyordum ki birşeyler yapayim.is arkadaşlarım senin yapılacak ne çok için var derdi hep. hep işten sonra bir yere giderdim. vaktim ne kadar boş olursa o kadar tembellesirim verimsizlesirim.

spor iyi oluyor ozeklikle. ben savunma sporuna gittgiim dönem ciddi enerji gelmişti bana. çabuk yorulan biriyken tam tersi olmuştum.

Bi arkadasim var onun da benim gibi bi cocugu var 2 yasinda. Hergun gezmelerde arabalarda hikaye atıyor. Ben evde oldugum halde evin isi bitmiyo yetismiyo. Bi gün sordum sabah 6 bucuk 7 de cocukla kalkiyomus kahvaltı yapiyolarmis sonra hemen eve girisiyomus sil süpür topla toz al ütüle. En detaya da inse eli cok hizli oldugu icin 3 saate bitiyormus. Sonra da aksam yemeğini yapıyormuş 2-3 cesit. Corbasiyla ana yemegiyle pilaviyla. (Ama buzlugu her daim doluymus fırsat buldukca yapar atarmis o yüzden yemek olayi onu cok ugrastirmiyormus) 12 bucuk 1 gibi her işim bitmis oluyor yemegim de hazir oluyor aksama kadar geziyorum arkadaslarima gidiyorum kafede avm de geziyoruz kocamla ayni saatlerde evde oluyorum diyor.

Ben ise cocukla 7 de kalksam, ogle uykusu saatini iple çekerim ki o uyusun da ben de uyuyayim diye. Galiba benim problemim tam da burda, uyku.

benim de problemim tam burda. benim ufak bebe de iki yaşında ..gece uykusu bol bolunmeli. sbaah uykusu mutlaka yapıyorum. saati kuruyorum ama ayilamiyorum. zaruri olarak uyandigim gunlerdeyse uykusuzluktan enerjim olmuyor. hoş enerjim olsa da asla 3 saatte ev işi bitiremiyorum ben ya :( elim yavaş galiba.

uyku konusu evlenmeden önce de problemimdi. akapunktur falan bile yaptırdım çözemedim o konuyu. kendimi böyle kabullendim. gerçi ben bebekken de çok uyurmusum. annem tarlaya gider gelirmiş ben hala aynı şekilde uyurmusum. benim çocukları da bu sebepten hep uykucu olurlar sandim ama sadece sabah geç kalkmalari venzedi.

Back
X